• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Siedrik de Vries - Woensdag 25 September 2019

      Grote plateauwagens van 5 of 6 meter lang

      Waarom een grote plateauwagen kopen van 5 of zelfs 6 meter lang?

      Je hebt vaak grote materialen te vervoeren zoals lang bouwmateriaal, complete dakkapellen of een groot aantal pallets. Dit is altijd passen en meten en vaak ook nog een extra keer rijden.  Een aanhanger die net even meer ruimte heeft in de lengte en breedte zou een uitkomst zijn. Daarvoor zijn de plateauwagens van 5 en 6 meter lengte ideaal. Verkrijgbaar in een breedte van 200cm of zelfs 220 cm. Uiteraard ook met huif verkrijgbaar.

      Plateauwagen 6 meterOnderkant plateauwagen 5 meterPlateauwagen 5 meter zijborden

      Aanhangwagendirect is gespecialiseerd in grote plateauwagens die direct uit voorraad leverbaar zijn en klant specifiek kunnen worden opgebouwd.

      5 meter plateauwagen/multitransporter

      Een plateauwagen die uitgevoerd kan worden met oprijplaten en lier om hem als multitransporter te kunnen gebruiken. Een versterkt chassis en extra brede draagarmen van de assen om het gewicht efficiënt te verdelen. Uiteraard met premium Aspock verlichting en afhankelijk van het bruto draagvermogen uitgerust met een KNOTT, Al-Ko of WAP onderstel. Vanaf november heden is deze aanhanger ook met een extra 3e as als tridem aanhanger te bestellen. 

      plateauwagen 5 meteronderkant plateauwagen 5 meterzijbord in twee delen plateauwagen 5 meter

      Een aanhanger waarvan je de zijborden in twee afzonderlijke delen kan inklappen. Een vlakke laadvloer van 10m2 bij een aanhanger van 2 meter breed en 5 meter lang. Ook veel verkocht in de breedte van 220cm zodat je ook 2 meter lange pallets in de breedte kan plaatsen en alsnog in de bak kan vastsnoeren met spanbanden. Het geeft net even wat meer speling en ruimte die toch vaak net weer nodig is.

      De multitransporter is ook nog uitgerust met oprijplaten en ook een handlier. Geschikt voor al het rijdend materieel en ook auto's met een grote wielbasis.

      6 meter plateauwagen/ multitransporter

      De grootste plateauwagen welke in Nederland te krijgen is. Voldoet aan alle richtlijnen en heeft door uitgebalanceerde constructie toch nog een hoog laadvermogen. Vervoer je vaak volumineuze goederen zoals isolatiemateriaal maar ook bouwmateriaal op lange lengtes? Dan kan dit type aanhanger een uitkomst zijn. Door het tandemstel nog steeds goed te manoeuvreren. Bedenk je wat je op de laadvloer oppervlakte van 12 of zelfs 13,2 m2 kwijt kan!

      Eduard plateauwagen 6 meter langplateauwagen 6 meter aanhanger

      plateauwagen 6 meter

       

       

       

       

       

       

       

      We hebben altijd een paar grote plateauwagens op voorraad staan in Heerenveen!

      • Vincent Geenen

        Geplaatst op maandag 3 april 2023 20:11

        Geachte,
        Ik ben op zoek naar een 6 meter/of meer tot max 8m (gebruikt lengte) plateauwagen x met een gebruikbaar breedte van 2,5 meter voor 3,5T (2 of 3 assen geremd).
        Kunnen jullie mij helpen ?
        Dank U voor uw aandacht,
        Hoogachtend,

        Vincent Geenen
        F 22450 Hengoat

      Toon meer

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking