Grote plateauwagens van 5 of 6 meter lang

  • Geplaatst op
  • Door Siedrik de Vries
  • 0
Grote plateauwagens van 5 of  6 meter lang

Een grote plateauwagen van 5 of 6 meter waar je echt alles op kan vervoeren. Met een breedte van zelfs 2.20 krijg je een laadoppervlakte van maar liefst 13,2 vierkante meter. Veel gebruikt voor vervoer van lange bouwmaterialen, dakkapellen of isolatiemateriaal.

Waarom een grote plateuwagen kopen van 5 of zelfs 6 meter lang?

Je hebt vaak grote materialen te vervoeren zoals lang bouwmateriaal, complete dakkapelen of een groot aantal pallets. Dit is altijd passen en meten en vaak ook nog een extra keer rijden.  Een aanhanger die net even meer ruimte heeft in de lengte en breedte zou een uitkomst zijn. Daarvoor zijn de plateauwagens van 5 en 6 meter lengte ideaal. Verkrijgbaar in een breedte van 200cm of zelfs 220 cm. Uiteraard ook met huif verkrijgbaar.

Plateauwagen 6 meterOnderkant plateauwagen 5 meterPlateauwagen 5 meter zijborden

Aanhangwagendirect is gespecialiseerd in grote plateauwagens die direct uit voorraad leverbaar zijn en klant specifiek kunnen worden opgebouwd.

5 meter plateauwagen/multitransporter

Een plateauwagen die uitgevoerd kan worden met oprijplaten en lier om hem als multitransporter te kunnen gebruiken. Een versterkt chassis en extra brede draagarmen van de assen om het gewicht efficiënt te verdelen. Uiteraard met premium Aspock verlichting en afhankelijk van het bruto draagvermogen uitgerust met een KNOTT, Al-Ko of WAP onderstel. Vanaf november heden is deze aanhanger ook met een extra 3e as als Tridem aanhanger te bestellen. 

plateauwagen 5 meteronderkant plateauwagen 5 meterzijbord in twee delen plateauwagen 5 meter

Een aanhanger waarvan je de zijborden in twee afzonderlijke delen kan inklappen. Een vlakke laadvloer van 10m2 bij een aanhanger van 2 meter breed en 5 meter lang. Ook veel verkocht in de breedte van 220cm zodat je ook 2 meter lange pallets in de breedte kan plaatsen en alsnog in de bak kan vastsnoeren met spanbanden. Het geeft net even wat meer speling en ruimte die toch vaak net weer nodig is.

De multitransporter is ook nog uitgerust met oprijplaten en ook een handlier. Geschikt voor al het rijdend materieel en ook auto's met een grote wielbasis.

6 meter plateauwagen/ multitransporter

De grootste plateauwagen welke in Nederland te krijgen is. Voldoet aan alle richtlijnen en heeft door uitgebalanceerde constructie toch nog een hoog laadvermogen. Vervoer je vaak volumineuze goederen zoals isolatiemateriaal maar ook bouwmateriaal op lange lengtes? Dan kan dit type aanhanger een uitkomst zijn. Door het tandemstel nog steeds goed te manoeuvreren. Bedenk je wat je op de laadvloer oppervlakte van 12 of zelfs 13,2 m2 kwijt kan!

Eduard plateauwagen 6 meter langplateauwagen 6 meter aanhangerplateauwagen 6 meter

We hebben altijd een paar grote plateauwagens op voorraad staan in Heerenveen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
webshop keurmerk