• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Agnes Egmond - Dinsdag 19 November 2020

      AanhangwagenDirect FD Gazelle 2020

      Afgelopen week hebben we het goede nieuws gekregen dat wij FD Gazelle zijn geworden!

      AanhangwagenDirect.nl hoort tot één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

      De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hierbij wordt gekeken naar diverse criteria. Zowel omzet, groei van het aantal werknemers en winstgevendheid zijn belangrijke componenten hierin.

      FD gazelle 2020 Regio Noord

      Omdat wij gevestigd zijn in Friesland zijn wij geselecteerd in de Regio Noord. Hier wordt in verschillende omzetklassen een selectie gemaakt van de kanshebbers voor de 1e, 2e en 3e prijs. Deze uitreiking vind 19 November 2020 plaats.

      Plannen voor 2021

      Het ontvangen van deze FD Gazelle gaat hand in hand met onze groei ambitie en financiële gezondheid van aanhangwagendirect. We zijn daarom trots dat we onszelf FD Gazelle mogen noemen.

      Met een verhuizing naar een groter pand met meer ruimte voor opslag kunnen wij de logistieke processen optimaliseren en snelheid van leveren ook komend jaar garanderen.

      De jaarlijkse groei bewijst dat onze klanten het bestelgemak, de persoonlijke service en de professionaliteit van onze medewerkers in onze online winkel waarderen. Ook zullen wij onze fysieke afhaal locatie gaan uitrusten met een experience center waar je de configuratie van je aanhanger in een 3D model kan aanschouwen.

      We willen klanten, leveranciers, medewerkers en andere betrokkenen bedanken voor de geweldige inzet en enthousiasme om aanhangwagendirect.nl te maken wat het nu is.

      Dankzij het vertrouwen van al onze klanten hebben wij dit kunnen bereiken. We willen jullie bedanken voor dit vertrouwen in ons. Nu weer snel aan de gang om het nog beter te doen!

      Team aanhangwagendirect.nl

       

      • merin eggink

        Geplaatst op woensdag 11 november 2020 18:46

        Hallo Bouma,

        Fijn dat het al zo vertrouwd voelt voor je ;) Maar tot vorig weekend zaten wij gevestigd op de Kimslede en zijn dus pas sinds deze week gevestigd op de pompmakker 3 !

      Toon meer

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking