• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Merin Eggink - Dinsdag 19 September 2020

      Draadloze LED aanhanger verlichting

      Goed werkende led verlichting maar dan zonder ingewikkelde installatie. Ideaal voor bootrailers of aanhangers die je incidenteel gebruik. Alle functies worden ondersteund door de stekker die draadloos  communiceert met de lampen.

      Harmen uit Abcoude: "ik ben zeer tevreden, ik kan deze set op al mijn boottrailers gebruiken en alles snel testen, perfect"

      Draardloze aanhangwagen verlichting is vaak een uitkomst wanneer je de trailer niet veel gebruikt of in geval van storing. Bootrailers zijn ook een ideale aanhanger voor deze lampen.

      Hoe werkt de draadloze aanhanger verlichting?

      draadloze verlichtingDe stekker geeft de verlichting functies door aan de twee achterlichten door middel van een radio frequentie. De lampen hebben een bereik van 30 meter dus zijn geschikt voor iedere aanhanger. De achterlichten zelf beschikken over accu's welke compleet opgeladen een brandduur hebben van 10 uren. Door de meegeleverde USB lader kunnen de achterlichten ook in de auto worden opgeladen. De ondersteunde functies zijn naast het kentekenlicht en achterlicht natuurlijk ook het remlicht en knipperlicht.

       

      Ideale boottrailer verlichting

      Bij een boottrailer moet je altijd de verlichting verwijderen alvorens je de trailer het water in kan rijden. Dan zit je altijd met de bekabeling of losse stekkers welke je dan los moet maken. Deze draadloze verlichting set beschikt over magneten met een zacht stoffen toplaag welke het staal niet beschadigen. 

      7 polige aansluiting

      De draadloze verlichtingsset met een 7 polige aansluiting past op alle auto's met een 7 polige stekker aansluiting. Hierin worden essentiële functies ondersteund zoals het achterlicht, remlicht, knipperlicht en natuurlijk ook de kentekenverlichting.

      13 polige aansluiting

      De 13 polige draadloze verlichting set ondersteund precies dezelfde functies als de 7 polige aansluiting alleen is de aansluiting geschikt voor de 13 polige Jaeger aansluiting die op alle moderne auto's tegenwoordig zit. Er zit dus geen achteruitrijverlichting op.

      Welke functies zitten er op de lampen?

      De draadloze trailer verlichting is uitgevoerd met energiezuinige LED verlichting en biedt de volgende functies:

      • Achterlicht
      • Knipperlicht
      • Remlicht
      • Kentekenverlichting

      Draadloze  aanhanger verlichting wordt veel aangeboden door merken als Sparex, Connix of eigen import merken. Wij hebben een uitvoerige test gedaan met deze lampen en op eigen initiatief laten produceren onder onze eigen merknaam. Wij weten dat deze lampen een uitkomst zijn voor iedere professional met meerder aanhangwagens of boottrailer eigenaar. Veel klantvragen hebben wij hierdoor goed kunnen beantwoorden.

      functies draadloze verlichting

       

       

       

       

      Draadloze verlichting landbouw

      Trekkers met oplegger rijden niet vaak op de openbare weg. Maar als je dit doet moet je natuurlijk beschikken over deugdelijke verlichting. Hiervoor zijn deze draadloze achterlichten ook uitermate geschikt. Ze werken namelijk ook op 24 Volt en geldt als vervanger van de lichtbalk.

      Bekijk hier ons complete assortiment aanhanger verlichting.

       

      • Thijs

        Geplaatst op dinsdag 8 augustus 2023 22:39

        Ik krijg met geen mogelijkheid de draadloze lampen geconnect met mijn vw t5. De beschrijving is zeer kort. Bij het aansluiten knipperen de knipperlichten van de draadloze lampen alleen maar. Ik hoor graag van jullie. Groeten Thijs

      Toon meer

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking