HULCO CARAX, Het nieuwste paradepaardje van Anssems

  • Geplaatst op
  • Door Merin
  • 0
HULCO CARAX, Het nieuwste paradepaardje van Anssems

De HULCO CARAX. Een transporter met massief chassis en verfijnde afwerking. Een ultieme vervoerder voor de professional die veel van z'n materiaal vraagt. Verkrijgbaar als tandem of met tridem onderstel. Wij hebben hem nu op voorraad en uitvoerig voor je bekeken.

Introductie van de CARAX Multitransporter door HULCO

Met de CARAX creëert Hulco een multitransporter voor de professional die ook grote SUV's, Terreinwagens en bestelauto's kan vervoeren. De Carax is leverbaar in 4 verschillende modellen in de gewichtsklassen van 3000 en 3500 kg. Geleverd inclusief stalen oprijplaten in een cassette onder de Aluminium laadvloer.

Vind hier het complete overzicht autotransporters

 

Lage oprijhoek van de CARAX

oprijhoek caraxDe laadvloer van de CARAX loopt aan de achterzijde geleidelijk af wat de oprijhoek verkleint en zodoende ook geschikt is voor sportieve verlaagde auto's. De laadvloer is van aluminium en beschikt zowel aan de voorzijde als de achterzijde voer een rijplaatrail. Dit maakt het ook mogelijk om dus aan de voorzijde door te rijden mocht dit wenselijk zijn. Optioneel is de aanhanger ook te voorzien van steunpoten wat het ook mogelijk maakt de aanhanger te beladen zonder trekkend voertuig.

Stalen oprijplaten in Cassette

oprijplaten caraxDe oprijplaten zitten in de CARAX opgeborgen in een cassette aan de achterzijde van de aanhanger. Het vak is eenvoudig te openen en vergrendelen met een borgpen op een veer. De oprijplaten zijn 250cm lang wat de oprijhoek verder verkleint. Het profiel op de oprijplaten zorgt voor maximale grip bij het op en af rijden.

 

Verlichting op de CARAX

verlichting CaraxDe Multitransporter CARAX is voorzien van Aspöck verlichting en LED contourverlichting aan de zijkanten. Gele contourverlichting rondom en breedteverlichting aan de achterzijde. Dit maakt het extra makkelijk om achteruit te manoeuvreren. De achterlichten vallen weg in de achterbalk en vormen daarmee een vlakke achterzijde met strak design. De extra kentekenverlichting is standaard gemonteerd voor goede zichtbaarheid.

Dissel en neuswiel CARAX

dissel caraxDe dissel is uitgevoerd in een sterk kokerprofiel en beschikt over de bekende gerenommeerde ALKO reminrichting. Er is standaard een automatisch opklapbaar neuswiel gemonteerd maar kan ook worden voorzien van een neerklapbaar neuswiel. Dit maakt het doorrijden aan de voorzijde van de aanhanger ook mogelijk.

Extra opties voor de CARAX

verstelbare lierhulco carax steunpotenEr zijn verschillende extra opties mogelijk om de CARAX naar eigen wens te finetunen. Zo kan je een verstelbare lier kiezen. Deze is in verschillende posities instelbaar waardoor het mogelijk is alle soorten auto's te kunnen lieren. De uitzetsteunen beperken het inveren bij het oprijden en maken het ook mogelijk de CARAX ook ontkoppeld te beladen.

 

De ideale CARAX voor jou

Stel de CARAX zelf samen met alle opties en laadvermogens die in je eigen situatie het beste passen. We helpen je graag met advies en het maken van de juiste keuze. Kom langs om de CARAX in real life te bewonderen in Heerenveen. Ben je druk of al overtuigd van de keuze? Bestel de CARAX dan eenvoudig online in de webshop. Check onze actuele voorraad aanhangers.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
webshop keurmerk