• Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Karel Sinagl - Vrijdag 25 Juli 2021

      Nu ook Humbaur Dealer! Nieuwe modellen op voorraad!

      Deze benoeming is het bewijs dat we op de goede weg zijn om ons aanbod aanhangwagens verder te perfectioneren. De juiste mix van aanhangwagens die uitblinken in prijs/kwaliteit verhouding en waar wij onze klanten graag mee van dienst zijn. Humbaur is een gewaardeerde aanvulling in ons aanbod. Niet alleen als de grootste aanhangwagen fabrikant van Europa met een breed assortiment maar ook in geleverde kwaliteit. 

      Wat is Humbaur voor merk?

      Al ruim 40 jaar timmert Humbaur aan de weg en is nu marktleider in de verkoop van aanhangwagens in Europa. Met meer dan 50.000 aanhangwagens per jaar heeft Humbaur niet alleen en breed assortiment maar ook de grootste productie locatie in Europa. Gevestigd in Zuid Duitsland worden dagelijks meer dan 50 volle vrachtwagens per dag heel Europa door vervoerd naar de dealers. Met 300 verschillende configuraties die variëren van enkelassers tot tridem machinetransporters is het gamma zeer uitgebreid. Onze selectie zal in eerst instantie bestaan uit bakwagens, gesloten aanhangers, motor transporters en kipper aanhangers van 4 meter lengte.

      Humbaur aanhanger onderdelen

      Doordat aanhangwagendirect nu ook Humbaur dealer is kunnen wij ook voor alle Humbaur aanhangwagens onderdelen leveren. Humbaur is de enige fabrikant welke dealers in staat stelt om op serienummer onderdelen te selecteren. Dit zorgt er voor dat je altijd de juiste onderdelen besteld. Dit is voor de auto industrie al heel gebruikelijk maar voor de aanhangwagen markt revolutionair. Naast de losse onderdelen verzorgen wij natuurlijk ook het gehele onderhoud aan de aanhanger in onze werkplaats in Heerenveen.

      Modellen Humbaur aanhangers

      Uit het grote scala modellen van Humbaur aanhangers hebben wij een selectie gemaakt van uitblinkers. Dit zijn aanhangers die in specifieke uitvoeringen excelleren in kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit zijn bakwagens, gesloten aanhangers, motortrailers, kippers en transporters. Hier hebben wij de beste van geselecteerd en kunnen deze veelal uit voorraad leveren. Uiteraard is specifiek maatwerk ook mogelijk en door de frequente leveringen kunnen wij de Humbaur aanhangers ook snel uitleveren. We zoomen nog even wat dieper in op bepaalde modellen die wij momenteel in ons assortiment hebben.

      Enkelasser bakwagen startrailer

      Wil je tuinafval of ander huisvuil naar de vuilstort brengen? Voor deze klussen is de Humbaur startrailer ideaal! Hij is namelijk erg veelzijdig en ziet er goed uit: Dit is bijvoorbeeld te zien aan de fraaie, decent verzonken sluitingen van de achterklep. Ook zijn de sjorringen op de laadvloer erg handig voor het vastzetten van je lading. De gele softdock zorgt voor optimale bescherming van de koppeling van de aanhanger.

       

      Humbaur HKT zakbare motortrailer

      De nieuwe, multifunctionele Humbaur motortrailer is zeer innovatief. Deze motortrailer is namelijk kantelbaar. Hierdoor is het laden en lossen van bijvoorbeeld jouw motor zeer eenvoudig. De motortrailer heeft namelijk een zeer lage belasting hoek van 4° tot max. 6° afhankelijk van het model. Kenmerkend voor de nieuwe enkelas-verlaagbare aanhangwagen is de overrij kant in combinatie met een zwenkbare kentekenhouder. Insteek mogelijkheden zitten in alle hoeken, hierdoor is het installeren van een zeilframe ook mogelijk. Benieuwd naar onze HKT motortrailer? Bekijk hem dan snel.

      Humbaur HK Plywood gesloten aanhanger

      De eenassige aanhangwagen is maximaal stabiel door het thermisch verzinkt stalen chassis, kunststof afdichtingen aan de deuren, massieve versterkingen in het dak en de kopse wand. Als deze punten zorgen voor een optimale levensduur. Voor het zekeren van je lading is er een geïntegreerd sjorsystem en binnenverlichting. Zo komen je goederen altijd betrouwbaar en veilig aan. De gesloten aanhangers worden geleverd met een neuswiel. Het dak en de zijwanden zijn gemaakt van multiplex met een gladde GVK-coating, die ideaal is om te bedrukken!

       

      BLOG

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking