• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Aanhanger netten en zeilen van premium kwaliteit

Premium kwalteit aanhangwagen netten in veel verschillende afmetingen direct uit voorraad leverbaar. Groene elastische maasnetten, zwarte fijnmazige gaasnetten, afdekzeilen en bevestigingsmateriaal.
Lees meer

Maasnetten, gaasnetten & afdekzeilen voor aanhangwagens

Alle aanhangwagennetten en afdekzeilen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij bieden de maasnetten, gaasnetten & afdekzeilen aan in diverse maten. Dit resulteert in een selectie van de beste kwaliteit premium netten en zeilen met strakke afwerking voor een scherpe prijs met 1 jaar garantie.

Aanhanger netten en gaasnettenGroene maasnetten PP (polypropyleen)aanhangwagen trailer netten gaasnet maasnet goed goedkoop groen

Onze groene gaasnetten zijn geschikt voor professioneel gebruik doordat ze gemaakt zijn van ingeweven elastiek (3 mm). Door deze manier van weven ontstaan er geen knopen in het net, erg praktisch dus.

Onze maasnetten zijn voorzien van een 40x40 mm ruit en rondom voorzien van 6 mm elastisch koord waarmee je de netten eenvoudig kan bevestigen op verschillende aanhangers.

Ook zijn de netten rondom voorzien van een stevig gehaakt randtouw (8 mm) met bevestigingsogen romdom. Al onze maasnetten zijn gemaakt van PP (polypropyleen). Dit is een kunststof dat ook na intensief gebruik flexibel blijft en UV bestendig is.

Zwarte gaasnetten PE (polyetheen)gaasnet met versterkte randen en elastiek goedkoop

Zwarte gaasnetten worden van PE gemaakt en raken doordat ze dubbel geweven zijn niet in de knoop. Onze gaasnetten wegen 220 gr/m2 en zijn met name geschikt voor losse lading als zand, grond en ander fijn spul.

Ook de gaasnetten zijn voorzien van versterkte randen, bevestigingsogen en hebben rondom 8 mm elastiek om het net eenvoudig te bevestigen.

Gemiddelde Klantbeoordeling van een  9,2  

Welke maat aanhangernet heb ik nodig?welke maat aanhanger net heb ik nodig? maasnet gaasnet

Wij adviseren je een net te nemen dat 50 tot 70 cm langer en 40 cm breder is dan de bak van je aanhanger. Zo dek je mooi ook eventueel hogere lading af.

Afdekzeilengoed koop afdekzeil voor aanhangwagens trailers

De door ons geleverde afdekzeilen zijn waterdicht en voorzien verstevigde kunststof hoeken. Het gewicht van onze netten varieert van 100 gram/m2 tot 200 gram/m2.

Rondom het net zit op iedere meter een oog.

Voordelige aanhangwagen maasnetten & gaasnetten

Doordat wij maasnetten en gaasnetten rechtstreeks bij de fabriek inkopen en ze zelf importeren zijn ze bij ons erg voordelig maar toch van zeer hoge kwaliteit.