• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Disselkisten (disselbak) en opbergkoffers voor de aanhanger

Grootste online assortiment disselkisten. Maak een keuze uit de disselbak voor je aanhanger en vergeet het bevestigingsmateriaal niet.
Lees meer

 

Of je het nu een disselkist, disselbox of disselbak noemt; Wij hebben de beste oplossing voor je aanhanger!

Het is altijd handig om spanbanden bij je te hebben en ook het disselslot moet natuurlijk een plek hebben. Een disselkist is de meest ideale manier om al het losse materiaal in op te bergen. Deze kan je natuurlijk ook afsluiten.

disselkist aanhangerEen aluminium disselbak is sterker maar ook wat zwaarder dan een kunststof disselkist.  De voorkeur hangt af van welke materialen je in de disselkist wilt opslaan en wat je wilt uitgeven aan een disselkist. De aluminium disselkisten zijn ook verkrijgbaar met een geringe hoogte zodat het voorbord van een de plateauwagen nog steeds opengeklapt kan worden.

 

Vaak worden disselkisten op de dissel gemonteerd. In onderstaande video laten we zien hoe je dit kan doen. Dit kan met losse bouten of met U-bouten of door ons met popnagels.

 

Verticale montage disselkoffer.

Om het voorbord vrij te houden kan je natuurlijk bij een plateauwagen ook de disselbak onder de laadvloer monteren. Wij gebruiken hier 4 gats ankerplaten voor. In onderstaande video kan je zien hoe dit in zijn werk gaat.