• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Altijd de juiste disselkist of opbergkoffer

Wij hebben een groot assortiment van disselkisten. Deze zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar. Kies een lichtgewicht kunststof disselkist of een aluminium traanplaat kist welke precies op de dissel past van de aanhanger.
Lees meer
Sorteer op:

Disselkisten/disselbakken van kunststof en aluminium traanplaat

Maak een keuze uit kunststof of aluminium en bestel de disselkist eenvoudig online. Direct uit voorraad leverbaar.

Kunststof disselkisten

In ons assortiment vind je verschillende kunststof disselkisten. Al onze disselkisten zijn direct uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd. Het voordeel van kunststof disselkisten is dat ze relatief licht zijn en daarom ook geschikt om als onderbouw te monteren.

Kunststof onderbouw disselkistonderbouw disselkist disselbak kunststof sterk

De meest populaire onderbouw disselkist is onze Stabilo 510x340x300 mm, deze kist heeft aan beide zijden inhammen die gebruikt worden om de kist onder de aanhanger aan het chassis te monteren.

De Stabilo disselbak wordt geleverd met geïntegreerd slot met daarover een afdekkap die het slot tegen water en vuil beschermd.

Waterdichte kunststof disselbakwaterdichte disselkist disselbak bak voor aanhangers trailers kunststof

Ben je op zoek naar een waterdichte disselkist? Dan adviseren wij je de profibox plus te nemen. Deze kist is gemaakt van kunststof (PP) en IP55 gekeurd. Door de overlappende deksel en verhoogde binnenrand heeft water geen kans. Alle onderdelen van deze kist zijn van kunststof dus roestvorming is niet aan de orde.

Aluminium disselkisten (traanplaat)aluminium traanplaat disselbak disselkist goedkoop

Bij ons vind je een ruim assortiment alu disselbakken. Het grote voordeel van deze aluminium disselkisten is dat ze supersterk zijn en niet roesten. Aluminium kisten hebben wij in diverse maten op voorraad, grote, kleine, lage & hoge.

Disselkist onder voorklep monteren

Lage kisten hebben aanzienlijk minder ruimte dan de hoge. Wij adviseren een lage kist te nemen als je een opklapbaar voorklep hebt waar je deze onder weg wil werken (zie de foto hiernaast).

Wij raden je aan na te meten hoeveel ruimte er zit tussen het scharnier van de laadklep/voorklep en de bovenkant van de dissel.

Momenteel hebben wij de 15, 19 & 23 variant. Hieronder lees welke kisten voor welke merken aanhangers geschikt zijn.

Niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op.

Disselkisten voor Saris aanhangers

alluminium traanplaat disselkist disselbak onder voorbord monteren zodat het bord open kan gaan en de kist kan blijven zitten

Speciaal voor Saris aanhangers hebben wij deze disselkist. Het grote voordeel van deze bak is dat je het op de dissel van een Saris aanhanger kan monteren en dat de voorklep nog steeds open kan blijven gaan.

Disselkisten voor Eduard aanhangers

Heb je een Eduard trailers kan je het beste deze disselkist nemen.

Disselkisten voor Hulco aanhangers

Ook voor Hulco aanhangwagens hebben wij een disselkist die precies  onder de voorklep past, dat is deze.

Disselkisten voor Anssems aanhangers

Anssems trailers hebben 38 centimeter ruimte boven de dissel om een kist te plaatsen. Deze disselbak past precies op Anssems aanhangers.

Disselkisten voor Hapert & Henra trailers

Hapert en Henra aanhangers hebben ruime voor een 38 cm disselbak.

webshop keurmerk