Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Parkeerpalen & beugels voor aanhangers

  Parkeerpaal aanhangwagens - aanhanger parkeerpaal - ruim assortiment anti-parkeerpalen - anti-parkeer beugels - eenvoudig online parkeerpaal kopen Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Parkeerpaal aanhangwagens - aanhanger parkeerpaal - ruim assortiment anti-parkeerpalen - anti-parkeer beugels - eenvoudig online parkeerpaal kopen

  Parkeerpalen & parkeerbeugels voor aanhangers

  Parkeerpalen worden in de meeste gevallen gebruikt om aanhangers voor een langere periode te parkeren. De koppeling van de aanhanger rust op de kogel waardoor de trailer stevig op zijn plek staat en een eventueel neuswiel ontzien wordt.

  Antiparkeerpalen

  ProPlus Omklapbare antiparkeerpaal met slot - grijs/roodAntiparkeerpalen worden gebruikt om te voorkomen dat ergens geparkeerd kan worden. Onze antiparkeerpalen kunnen ingeklapt worden en zijn voorzien van een slot. 

  Je wil natuurlijk wel zelf gebruik kunnen maken van de ruimte die de paal blokkeert.

  Antiparkeerbeugels

  ProPlus Inklapbare antiparkeerbeugel met slotNeerklapbare antiparkeerbeugels worden voor hetzelfde doeleinde gebruikt als antiparkeerpalen. Het voordeel van antiparkeerbeugels ten opzichte van palen is dat ze breder zijn, hierdoor heb je soms twee antiparkeerpalen nodig en maar één antiparkeerbeugel.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking