Altijd de juiste set Sneeuwkettingen voor uw auto

Bestel direct je sneeuwkettingen voor de komende wintersport. TUV gekeurd en uit voorraad leverbaar. Makkelijk te monteren en veilig onderweg.
Lees meer

TUV gekeurde sneeuwkettingen uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Wij hebben deze uit voorraad leverbaar. Selecteer uw bandafmeting en vindt de sneeuwkettingen die voor uw banden het meest geschikt zijn. De inch afmeting is de aanduiding die na de "R"in de bandafmeting staat. Dus bijvoorbeeld 195/50-R13 (dit is dus 13 inch). U kunt ook het zoekveld gebruiken bovenin deze pagina maar let op de leestekens bij de invoer (bijvoorbeeld: 185/40-16).

Wat zijn TUV gekeurde sneeuwkettingen en waarom heb ik ze nodig?

De TÜV, kort voor Technischer Überwachungsverein is onafhankelijk bureau. Dit bureau is gericht op het valideren van producten en diensten. De TUV controleerd op wettelijk voorgeschreven richtlijnen. Bij de TUV staan met name technische richtlijnen centraal, je  kan er dan ook van uit gaan dat onze sneeuwkettingen van excellente kwaliteit zijn en tevens overal waar je komt toegestaan zijn.

Welke sneeuwkettingen heb ik nodig?

Selecteer uw bandafmeting en vindt de sneeuwkettingen die voor uw banden het meest geschikt zijn. De inch afmeting is de aanduiding die na de "R"in de bandafmeting staat. Dus bijvoorbeeld 195/65-R15 (dit is dus 15 inch). Je kan ook het zoekveld gebruiken bovenin deze pagina maar let op dat je de leestekens ook invoert (bijvoorbeeld: 185/40-16).

9, 12 of 16 mm sneeuwkettingen?

Wij verkopen sneeuwkettingen van 9, 12 & 16 mm dik staal. Al onze sneeuwkettingen zijn TUV gekeurd en voldoen dus aan alle gestelde veiligheidseisen in binnen- en buitenland. In de meeste gevallen adviseren wij de 12 mm sneeuwkettingen te nemen. Als je hiervoor niet genoeg ruimte in je wielkasten hebt adviseren wij de 9 mm sneeuwkettingen.

Voor 4x4 modellen en SUV's adviseren wij de 16 mm sneeuwkettingen te nemen.

Ónorm gecertificeerd

Al onze sneeuwkettingen zijn ónorm gecertificeerd. Dit betekend dat je veilig de weg op kan en mag in landen als Oostenrijk en Zwitserland.

Hoe monteer/bevestig ik sneeuwkettingen instructievideo (1:38)