Een aanhanger inruilen bij aanschaf nieuwe aanhangwagen.

Aanhanger kopen met inruil

Wanneer je een nieuwe aanhanger koopt kan het natuurlijk zijn dat je de oude aanhanger wilt inruilen zonder deze zelf op marktplaatsen aan te hoeven bieden. Dit begrijpen wij en bieden daar graag een passende oplossing voor. Om de juiste waarde te kunnen bepalen ontvangen we graag aanvullende informatie en foto's van de aanhanger.

Online waardebepaling opvragen van de aanhanger

Om de inruilwaarde zo snel en nauwkeurig mogelijk te kunnen bepalen hebben we een formulier opgesteld met de meest relevante aandachtspunten. Vul dit formulier nauwkeurig in en ontvang de inruilwaarde met aanbod van de nieuwe aanhanger per mail.

  • Merk en type
  • Bouwjaar

foto's van

  1. typeplaatje
  2. voorkant
  3. achterkant
  4. vloerplaat
  5. dissel
  • Het artikelnummer van de nieuwe gewenste aanhanger op onze site
  • Vermelden van bijzonderheden of gebreken van de inruil aanhanger.

Klangegevens:

naam:

email:

telefoon:

 

Waardebepaling inruil aanhanger

Met de verschafte informatie kunnen wij op afstand een marktconforme prijs bepalen en zo een passende aanbieding maken. Op basis van de foto's kunnen we een inschatting maken van de staat van onderhoud en daarop de waarde bepalen. Deze inruilwaarde trekken we dan van de aanschafprijs van de aanhanger af. Dit geldt ook voor eventuele lease. Het totale lease bedrag wordt dan verminderd met de inruilwaarde. Wanneer er bij de fysieke eindcontrole blijkt dat er onbekende gebreken, slijtage of beschadigingen zijn kan dit invloed hebben op de uiteindelijke inruilwaarde. 

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om de aanhanger zelf te verkopen op een marktplaats of veiling. Wij proberen altijd een zo realistisch mogelijk martkconform bod neer te leggen.

De beste prijs voor de inruil aanhanger

Met ons netwerk en bereik van klanten heeft onze aanbod actuele voorraad nieuwe aanhangwagens maar ook occassions dagelijks een groot aantal bezoekers. Dit resulteert in een hoge omloopsnelheid en waardering voor transparantie en garantie bij aankoop. Hierdoor kunnen wij ook realistische prijzen hanteren die ook garant staan voor een goede inruilwaarde. Zo is iedereen hiermee goed geholpen.

Inruil aanhangwagen kopen

Alle ingeruilde aanhangwagens controleren we altijd volgens de BOVAG richtlijnen voor een keuring. Slijtage onderdelen worden waar nodig vervangen en essentiële functies worden getest. Vervolgens bieden wij deze tweedehands aanhanger aan op onze occasion pagina.