• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Voordelig een aanhanger kopen

Ruim assortiment Eduard aanhangers, kippers, autotransporters en plateauwagens. Direct voordelig uit voorraad leverbaar. Staat de aanhanger van jouw keuze er niet tussen? Vul dan hieronder de configurator in en stel de Eduard aanhangwagen zelf samen!
Lees meer

Eduard aanhanger dealer Friesland

Wij zijn de trotse Friese vertegenwoordiging van het merk EDUARD. Dit betekent overigens niet dat wij bij de provinciegrenzen ophouden. Zoals ook met alle andere onderdelen kunnen wij de aanhanger ook afleveren.

Staat de aanhanger van je keuze er niet tussen? Geen probleem, configureer zelf uit meer dan 3000 mogelijkheden je eigen unieke aanhanger en wij leveren deze in 10 werkdagen.

Zelf een Eduard aanhanger samenstellen

Met de onderstaande configurator kan je eenvoudig zelf een aanhanger samenstellen. Er zijn duizenden configuraties mogelijk. Wil je graag hulp of advies bij het samenstellen van jouw aanhanger, neem dan contact met ons op.

Hoe wordt de prijs berekend?

Wanneer je de aanhanger komt afhalen krijg je 13% korting op onderstaande calculatie! Deze is in bovenstaande aanhangwagen aanbiedingen al reeds verwerkt.

Aanhanger levering/bezorgingEduard aanhanger transport friesland noorden

Bezorgen van aanhangers doen wij op afspraak. Vragen over aanhangers en/of de levering er van? Neem gerust contact met ons op.

Aanhangwagens van het merk EDUARDeduard verkooppunt aanhangwagendirect.nl friesland noorden

Eduard is een belgische fabrikant van aanhangwagens. Ze produceren trailers van een degelijke kwaliteit met onderstellen van KNOTT, Al-Ko en WAP.  Met een jaarlijkse afzet groei van 20% behoort EDUARD tot de top van Europese aanhangwagenproducenten net als Humbauer, Saris en Hapert

Wij bieden een ruim assortiment Eduard aanhangwagens tegen zeer scherpe tarieven. Eduard is gespecialiseerd in het produceren van geremde en ongeremde aanhangwagens.

Wij bieden onder andere plateauwagens, autotransporters, multi-transporters en kippers direct uit voorraad aan.

Eduard aanhanger groene sector vakbeurs Eduard aanhanger kipper groene sector vakbeurs Eduard aanhanger aanhangwagendirect beurs

 

Plateauwagens EDUARDplateauwagen met huif enkelasser

Een belangrijk kenmerk van plateauwagens is dat de wielen onder de laadbak van de trailer zitten. Hierdoor kan een plateauwagen eenvoudig van alle kanten beladen worden en is het oppervlak van de laadvloer relatief groot. Plateauwagens kunnen zowel met een enkele as als een dubbel as geleverd worden met een laadvermogen variërend van 750 t/m 3500 kg.

De volledig vlakke laadvloer van plateauwagens is afgewerkt met watervast duurzaam betonplex met daarop een anti-slip laag. Op de laadvloer van plateauwagens zijn verzonken bevestigingsogen geplaatst om eenvoudig lading aan vast te zetten.

Introductievideo plateauwagens

Multitransporters EDUARDeduard multitransporters oprijplaten en lier standaard

Een multitransporter is simpelweg gezegd een plateauwagen met extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld het vervoeren van voertuigen & machines. Multitransporters worden vaak gebruikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld auto's en machines. Multitransporters worden standaard geleverd met oprijplaten en een handlier op een liersteun zodat je eenvoudig voertuigen en machines kan op- en afladen.

De aluminium borden die rondom te trailer zitten kunnen volledig naar beneden geklapt worden of verwijderd worden zodat je deze trailer ook met een heftruck eenvoudig kan laden en lossen.

De oprijplaten kunnen eenvoudig in het chassis van de trailer opgeborgen worden zodat deze niet in de weg zitten. Multitransporters kunnen geleverd worden met een laadvermogen van 750 t/m 3500 kg en een breedte variërend van 150 t/m 220 cm.

Ook multitransporters zijn standaard uitgerust met een betonplex vloerplaat met daarin bevestigingsogen om de lading te kunnen zekeren.

Introductievideo multitransporters

Autotransporters/autoambulances EDUARDeduard autotransporter met lier en oprijplaten

Een autotransporter is een plateauwagen zonder zijborden maar met een reling rondom (10 cm hoog). De reling maakt het eenvoudig om lading rondom vast te snoeren. Autotransporters kunnen geleverd worden met een laadvloerhoogte van 56, 63 & 72 cm. Houd er rekening mee dat dit invloed heeft op de oprijhoek (in combinatie met de lengte van de oprijplaten).

Autotransporters worden standaard uitgevoerd met een lange dissel, anti slip oprijplaten (246 cm lang), een betonplex vloerplaat gemaakt uit één stuk, een sterke handlier en een opklapbaar neuswiel.

Introductievideo autotransporters

Kippers EDUARDeduuard kipper met verhoogde borden

Een kipper is een plateauwagen die zoals de naam al zegt kan kippen door middel van een hydraulisch systeem. Dit kan achterwaarts en/of driezijdig. Kippers zijn ideaal voor het vervoeren van losse lading zoals zand en stenen. Kippers zijn er in verschillende maatvoeringen te krijgen en leverbaar met een handpomp en/of elektrische aansturing.

Kippers kunnen op verschillende manieren bediend worden, dit zijn de mogelijkheden:

(J) Handpomp
(P) Elektrisch, extern laden, met handpomp
(N) Elektrisch, extern laden
(R) Elektrisch, extern laden, afstandbediening
(S) Elektrisch, extern laden, handpomp, afstandsbediening

Introductievideo kippers

Machinetransporters EDUARDmachinetransporter eduard met oprijplaat over hele breedte brede oprijplaat machines transporteren

Een machinetransporter is een variatie op de bovenstaande plateauwagen. Eduard machinetransporters worden standaard geleverd met een uniek kiepsysteem waardoor het laden van machines eenvoudig en veilig gaat. De speciale oprijklep loopt over de gehele breedte van de aanhanger.

Heb je specifieke wensen voor je aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het configureren van jouw ideale aanhanger.

Welke laadvloerhoogte heb ik nodig?

Onze Eduard trailers kunnen in veel verschillende variaties geleverd worden. Zo kan je ook zelf de laadvloerhoogte kiezen. Er zijn een drietal mogelijkheden; 56, 63 & 72 cm.

56 cm laadvloerhoogte56 cm laadvloerhoogte eduard trailers

Een aanhanger met een laadvloerhoogte van 56 cm heeft als voordeel dat deze een relatief vlakke helling heeft bij het gebruik van oprijplatenAutotransporters & multitransporters worden daarom regelmatig met deze hoogte uitgerust.

Het zwaartepunt ligt bij de 56 cm laadvloerhoogte lager dan bij de 63 en 72 cm variant. Dit is een eigenschap die met name relevant is wanneer je hoge lading op de kar hebt liggen.

Aanhangers met een laadvloerhoogte van 56 cm worden standaard uitgerust met 10 inch wielen. Op effen terrein maakt dit niet uit maar op oneffen terrein kan dit het weggedrag negatief beïnvloeden.

63 cm laadvloerhoogte63 cm laadvloerhoogte eduard trailers

De meeste Eduard trailers worden afgeleverd met een laadvloerhoogte van 63 cm. Deze trailers worden standaard uitgerust met 13 inch wielen waardoor uitstekend op de weg ligt.

Op trailers met een laadvloerhoogte van 63 cm kan je nog prima oprijplaten gebruiken en met de hand laden en lossen is geen enkel probleem.

72 cm laadvloerhoogte72 cm laadvloerhoogte eduard trailers

Aanhangers met een laadvloerhoogte van 72 cm zijn met name handig wanneer de aanhanger voornamelijk met de hand geladen en gelost wordt. 72 cm is een aangename hoogte om aan te werken. Deze trailers worden standaard geleverd met 13 inch wielen en het weggedrag is daarom zeer aangenaam.

Wij raden je af aanhangers met een laadvloerhoogte van 72 cm te combineren met oprijplaten.

Eduard aanhanger transport friesland noorden

Onze trailers worden zorgvuldig getransporteerd en gecontroleerd alvorens wij ze uitleveren.