Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Voordelig een tandemasser kopen

  Dubbelasser aanhanger. Een aanhanger met een tandemstel assen waarbij het gewicht dus over twee verschillende assen wordt verdeeld. Direct voordelig uit voorraad leverbaar. Toon meer

  Merken

  Capaciteit

  Lengte

  Prijs

  -
  43 Producten
  Humbaur HK 407x181x200 - 2500 kg - geremd
  7.314,00
  Anssems GTT 2500 VT4 301x151x188 cm - 2500 kg - geremd
  6.394,00
  Anssems GTT 2500 VT3 301x151x153 cm - 2500 kg - geremd
  5.813,00

  Dubbelasser aanhanger kopen

  Wanneer je een aanhanger nodig hebt met een hoog draagvermogen kom je eigenlijk altijd uit bij een dubbelasser aanhangwagen. Deze tandemasser verdeeld het gewicht over 2 assen en kan met de Nederlandse wetgeving maximaal 3500kg wegen zonder hydraulisch remsysteem. Ons assortiment dubbelassers bestaat uit bakwagens en plateauwagens die wij voordelig online aanbieden. Vanuit onze locatie in Heerenveen kunnen deze aanhangers ook worden bekeken, aangekocht en direct meegenomen!

  Aanhanger dubbelasser ongeremd

  Er is ook een toenemende vraag naar ongeremde dubbelassers. Dit zijn aanhangers met een tandemstel assen van elk 750kg. Echter heeft deze op papier nog steeds een draagvermogen van 750kg. Je hebt wel het gemak van de mogelijkheden van een tandemasser en in geval van overbelading ook nog steeds een stabiele aanhanger. Qua wetgeving mag je de 750kg echter niet overschrijden. Een veel verkocht model is de Eduard tandemasser van 310x160.

  Aanhanger dubbelasser rijbewijs

  Je hoeft niet per definitie een BE rijbewijs te hebben voor een dubbelasser aanhanger. Het hangt af van de auto en wat deze maximaal (on)geremd mag trekken. Ongeremd is dit altijd maximaal 750kg, maar geremd kan dit meer zijn maar nooit gezamenlijk de 3500kg overschrijden. Je vind meer info op het kentekenbewijs van de auto. Het is zowieso aan te raden om je aanhanger rijbewijs te halen wanneer je veel gebruik maakt van de aanhanger. Het manouvreren en vooral achteruit rijden is een behendigheid die je dan goed oefent. Een dubbelasser aanhanger laat zich moeilijker met de hand manouvreren omdat de assen bij een te haakse bocht gaan "wringen".

  Laadvermogen dubbelassige aanhanger

  Het bruto laadvermogen van een dubbelasser staat vermeld op het typeplaatje. Wanneer de aanhanger een hoger bruto laadvermogen heeft dan 750kg heeft deze ook een eigen kenteken met bijbehorende papieren. Hier staat het laadvermogen ook op vermeld. Dit is oplopend tot 3500kg. Uiteraard moet het trekkend voertuig dit dan ook mogen trekken. Betreft de dubbelasser een ongeremde aanhangwagen? Dan is het bruto laadvermogen nooit meer dan 750kg. Dit betekent vaak een netto laadvermogen van circa 200-250 kg.

  Merken Dubbelassige aanhangwagens

  Wij voeren verschillende premium merken fabrikanten van dubbelassige aanhangers. Deze tandemas aanhangers worden geleverd door:

  • - Eduard Trailers
  • - Anssems
  • - Hulco
  • - Humbaur

  Dit zijn allemaal toonaangevende spelers in de aanhangwagen markt met de bouw van kwalitatieve dubbelassige aanhangers. Door frequente leveringen kunnen wij snelle levertijden garanderen hebben wij altijd een grote wisselende voorraad aanhangers op onze locatie in Heerenveen. Wil je graag advies bij het maken van de juiste keuze? We helpen je graag verder!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking