Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Autotransporters & autoambulances

  Een autotransporter kopen? Autoambulances zijn ideaal wanneer je auto’s, kranen of tuinmachines wilt vervoeren. Aanhangwagendirect beschikt over een ruim assortiment autotransporters, verkrijgbaar in diverse afmetingen en laadvermogens. Toon meer

  Merken

  Capaciteit

  Lengte

  Prijs

  -
  36 Producten
  400x200 cm - 2700 kg - kantelbaar

  400x200 cm - 2700 kg - kantelbaar

  Geremde Humbaur autoambulance/autotransporter FT...
  4.261,00

  Meer informatie over een autotransporter kopen

  De Autotransporter is grotendeels gelijk aan de multitransporter. Het enige verschil is dat een autotransporter standaard worden uitgerust met een 10 cm hoge gelaste reling rondom en een multitransporter met borden. Deze reling maakt het makkelijk om auto's en machines aan te bevestigen met bijvoorbeeld autotransportbanden. En je bespaart de kosten van de zijborden natuurlijk! Onze autoambulances worden standaard geleverd met geïntegreerde oprijplaten die je eenvoudig onder de laadvloer van de trailer kan schuiven, een sterke geremde handlier en een extra lange dissel met een opklapbaar neuswiel. De betonplex vloerplaat is uit een stuk gezaagd en erg duurzaam. Kortom, een autotransporter van goede kwaliteit met handige opties!

  Laadvloerhoogte van een autotransporter

  Een autotransporter wordt vaak ook wel een oprijwagen genoemd kunnen met een laadvloerhoogte van 56, 63 & 72 cm geleverd worden. De oprijhoek wordt (mede) bepaald door de laadvloerhoogte. Een autotransporter wordt standaard uitgerust met aluminium oprijplaten van 246 cm lang. De meeste autotransporter die wij verkopen worden uitgevoerd met een laadvloerhoogte van 63 cm. Bij deze hoogte heb je het aangename weggedrag dat bij 13 inch wielen hoort en de oprijhoek is hierbij klein genoeg om eenvoudig voertuigen en machines te laden en lossen. Bij een autotransporter waarbij de wielen zich naast de laadvloer bevinden heb je een lagere laadvloerhoogte. Dit is een mooi voordeel doordat een lager zwaartepunt er voor zorgt dat de autoambulance stabieler op de weg ligt. Met een autotransporter waarbij de wielen zich onder de bak bevinden maak je gebruik van de gehele breedte van de laadvloer zelf. Daarnaast heeft de plaatsing van de wielen onder de laadvloer van de autotransporter geen nadelig effect op de laadvloerhoogte, omdat dit model verkrijgbaar is in verschillende laadvloerhoogtes.

  Autoambulance met een kantelbare laadvloer

  Bij een kantelbare autoambulance uitvoering vormen het chassis van de laadvloer en het frame twee aparte onderdelen. Daarnaast wordt er bij een kantelbare autotransporter de laadvloer hydraulisch gekanteld. Hierdoor heb je een lage oprijhoek, wat natuurlijk ideaal is voor het op- en afrijden. Vaak zijn er bij een autotransporter korte oprijplaten nodig, maar in ons assortiment vindt je ook autoambulances die standaard van oprijplaten zijn voorzien.  

  Autoambulance 1500 kg en 2000 kg 

  Wil je graag gebruik maken van een autotransporter, maar vindt je het nog een te grote stap om er eerst eentje te kopen? Dan is huren wellicht een ideale optie voor je. Zo verhuren wij een geremde autotransporter van 340x180 cm met een 2500 kg bruto laadvermogen. Ook hebben we autotransporter 1500 kg in ons assortiment. Daarnaast is een autotransporter huren niet alleen ideaal voor het vervoeren van auto’s, maar ook voor het vervoeren van quads en tuinmachines. Let er op dat bij de verhuur van deze autoambulance een BE-rijbewijs noodzakelijk is. Tegenwoordig hoef je niet meer een autotransporter direct te kopen! Leasen is de nieuwe trend. Meer informatie over het leasen van een autotransporter? Die vind je hier! 

  Meer weten over een autoambulance?

  Wil je graag een autotransporter kopen, maar weet je nog niet zeker welk model voor jou geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste autotransporter. Wij zijn eenvoudig te bereiken via telefoon, mail (antwoord binnen 2 uur) of WhatsApp. Wil je de autoambulance liever laten bezorgen? Ook dat is geen probleem. Wij leveren zowel in Nederland als in België aanhangwagens.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking