• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Autotransporters & autoambulances

   Een autotransporter kopen? Autoambulances zijn ideaal wanneer je auto’s, kranen of tuinmachines wilt vervoeren. Aanhangwagendirect beschikt over een ruim assortiment autotransporters, verkrijgbaar in diverse afmetingen en laadvermogens. Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Lengte

   Prijs

   -
   44 Producten
   Eduard multitransporter 406x180 cm - 2700 kg - geremd

   Deliverytime

   4.099,00
   Bekijken
   400x200 cm - 2700 kg - kantelbaar

   400x200 cm - 2700 kg - kantelbaar

   Geremde Humbaur autoambulance/autotransporter FT...

   Deliverytime

   4.701,00
   Bekijken

    

   De beste autoambulance kopen

   Je zoekt een autotransporter die uitblinkt in gebruiksgemak en de capaciteit heeft veel verschillende voertuigen te kunnen vervoeren. We denken graag met je mee om te bepalen welke aanhanger de meest ideale oplossing is voor jou toepassing. We hebben autotransporters met een aluminium laadvloer maar ook met betonplex. Afhankelijk van budget en ook toepassing kan je bepalen wat de voorkeur heeft. De oprijplaten zorgen ervoor dat de oprijhoek zo klein mogelijk is. Natuurlijk kan je ook met de bandenkeuze de laadvloerhoogte nog verder definiëren. Realiseer je dat je altijd rekening moet houden met het bruto laadvermogen. Dit mag de maximale treklast van het trekkend voertuig niet overschrijden. Ook niet als er geen auto op de autoambulance is geladen. Kijk daarom ook altijd goed naar het netto laadvermogen van de autoambulance om te bepalen of dit netto laadvermogen voldoende is om de auto's of ander rijdend werkmaterieel te mogen vervoeren. De Eduard Autotransporter is grotendeels gelijk aan de multitransporter. Het enige verschil is dat een autoambulance standaard worden uitgerust met een 10 cm hoge gelaste reling rondom en een multitransporter met borden. Deze reling maakt het makkelijk om auto's en machines aan te bevestigen met bijvoorbeeld autotransportbanden. En je bespaart de kosten van de zijborden natuurlijk! Onze autoambulances worden standaard geleverd met geïntegreerde oprijplaten die je eenvoudig onder de laadvloer van de trailer kan schuiven, een sterke geremde handlier en een extra lange dissel met een opklapbaar neuswiel. De betonplex vloerplaat is uit een stuk gezaagd en erg duurzaam. Kortom, een autotransporter van goede kwaliteit met handige opties!

    

   Wat is een autotransporter?

   Een autotransporter is speciaal ontwikkeld voor het transport van auto’s, een andere naam voor een autotransporter is een autoambulance. Met een autotransporter kan je gemakkelijk en veilig auto’s van A naar B verplaatsen. Autotransporters zijn over het algemeen vaak voorzien van oprijplaten, doormiddel van deze oprijplaten kan je de auto gemakkelijk op de autotransport aanhanger krijgen. De oprijplaten zitten onder de autoambulance opgeborgen. Een autoambulance is een veilige en gebruiksvriendelijke manier om een auto te vervoeren van A naar B. De auto kan doormiddel van oprijplaten gemakkelijk en veilig op de autoambulance worden gezet en vast gezet worden. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor auto’s die niet meer kunnen rijden vanwege schade, pech of andere redenen, met de autoambulance kunt u dan alsnog de auto verplaatsen.

    

   Laadvloerhoogte van een autotransporter

   Een autotransporter wordt vaak ook wel een oprijwagen genoemd kunnen met een laadvloerhoogte van 56, 63 & 72 cm geleverd worden. De oprijhoek wordt (mede) bepaald door de laadvloerhoogte. Een autotransporter wordt standaard uitgerust met aluminium oprijplaten van 246 cm lang. De meeste autotransporter die wij verkopen worden uitgevoerd met een laadvloerhoogte van 63 cm. Bij deze hoogte heb je het aangename weggedrag dat bij 13 inch wielen hoort en de oprijhoek is hierbij klein genoeg om eenvoudig voertuigen en machines te laden en lossen. Bij een autoambulance waarbij de wielen zich naast de laadvloer bevinden heb je een lagere laadvloerhoogte. Dit is een mooi voordeel doordat een lager zwaartepunt er voor zorgt dat de autoambulance stabieler op de weg ligt. Met een autotrailer waarbij de wielen zich onder de bak bevinden maak je gebruik van de gehele breedte van de laadvloer zelf. Daarnaast heeft de plaatsing van de wielen onder de laadvloer van de autotransporter geen nadelig effect op de laadvloerhoogte, omdat dit model verkrijgbaar is in verschillende laadvloerhoogtes.

    

   Wat is de regelgeving betreft een autotransporter?

   Een autotransporter bestaat in verschillende gewichtsklasses. Een autotransporter is vaak wat lichter als andere type aanhangwagens omdat ze bijvoorbeeld geen opzetborden hebben. Ook verschilt het gewicht door dat er soms 1 of 2 assen onder zitten. Een autotransporter is beschikbaar tot een totaalgewicht van 3500 kilo. De maximale lengte van een autoambulance die verkocht wordt bij Aanhangwagendirect is 6,00M, de breedte hiervan is 2,20M. Je mag met een autotrailer rijden met een B rijbewijs. Je mag dus ook met een B rijbewijs met een tandemas autoambulance trekken indien de combinatie van de aanhanger en de auto niet zwaarder is dan 3500 kilo.

    

   Humbaur Autotransporter kantelbare laadvloer

   De autoambulance van Humbaur is uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Door de kiepfunctie is de oprijhoek klein waardoor je ook lage auto's zeer gemakkelijk kan laden. Bij een kantelbare autoambulance uitvoering vormen het chassis van de laadvloer en het frame twee aparte onderdelen. Daarnaast wordt er bij een kantelbare autotransporter de laadvloer hydraulisch gekanteld. Hierdoor heb je een lage oprijhoek, wat natuurlijk ideaal is voor het op- en afrijden. Vaak zijn er bij een autotransporter korte oprijplaten nodig, maar in ons assortiment vindt je ook een autoambulance die standaard van oprijplaten is voorzien.  Wanneer je kijkt naar de Hulco Carrax dan zie je dat er ook een knik in het achterste deel van de aanhanger zit wat de oprijhoek ook al verkleint. Bij dagelijks gebruik is het wel te adviseren voor een kantelbare trailer te kiezen omdat dit het werk aanzienlijk makkelijker maakt.

    

   Hulco autotransporter

   Sinds kort bieden wij ook de Hulco autotransporter aan. De Hulco aanhanger heet de CARAX en wordt geleverd met 2 of 3 assen. De Carax heeft alles in huis wat een echte trailer moet hebben. Zoals eerder aangegeven heeft de Carax een soort knik aan de achterkant van de laadvloer, waardoor het zeer eenvoudig is om auto's te laden. De Hulco carax heeft een volledige aluminium vloer met een anti-slip laag. Deze absolute topkwaliteit auto ambulance is een must have voor de professional die vaak auto's of andere voertuigen moet vervoeren. Het afwerkingsniveau is hoog en de aluminium vloerplaten met anti slip uiterst duurzaam.

    

   Autotransporter leasen

   Wil je graag gebruik maken van een transporter, maar vindt je het nog een te grote stap om er eerst eentje te kopen? Dan is huren wellicht een ideale optie voor je. Zo verhuren wij een geremde autoambulance van 340x180 cm met een 2500 kg bruto laadvermogen. Ook hebben we autoambulance 1500 kg in ons assortiment. Daarnaast is een autoambulance huren niet alleen ideaal voor het vervoeren van auto’s, maar ook voor het vervoeren van quads en tuinmachines. Let er op dat bij de verhuur van deze autoambulance een BE-rijbewijs noodzakelijk is. Tegenwoordig hoef je niet meer een autotrailer direct te kopen! Leasen is de nieuwe trend. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking