• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Bakwagen aanhanger

   Voordelig online een bakwagen aanhanger kopen bij Aanhangwagendirect. Bakwagen aanhanger beschikbaar van Anssems en Temared. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Hier bij ons af te halen of bij u op locatie afgeleverd! Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Lengte

   Prijs

   -
   42 Producten

   Bakwagen aanhanger kopen?

   Wil jij een bakwagen aanhanger kopen? En ga jij lichte ladingen vervoeren met je aanhanger? Dan is een bakwagen aanhanger met een maximum bruto laadvermogen van 750 kg perfect voor jou. Als je een zwaardere lading wil vervoeren dan raden wij aan om een bakwagen met meer laadvermogen te nemen. Een bakwagen aanhanger heeft in tegenstelling tot een plateauwagen de wielen aan de zijkant van de laadvloer zitten. Een aanhanger bakwagen is het meest voorkomende aanhanger model momenteel.

    

   Anssems bakwagen aanhanger GT en BSX serie

   Anssems heeft bij het design van de aanhanger bakwagen aan veel gedacht. De doorlopende disselbenen met daarop een innovatieve opbouw zorgen ervoor dat de GT uiterst stabiel en onderhoudsvriendelijk is. Alle bakwagen aanhanger modellen zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen en uitgevoerd met degelijke verlichting, neuswielen, assen, koppelingen en oploopremmen. Op deze pagina vind je o.a. Anssems GTO, GTR, GTT, GTB en BSX-bakwagens. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn zodat je zelf eenvoudig een bakwagen aanhanger kiest die goed op je wensen aansluit.

    

   Anssems GT-Serie Bakwagen aanhanger

   De Anssems GTO serie is een zeer veelzijdige bakwagen aanhanger voor de particulier. De GT-serie kent maar liefst 15 verschillende modellen. De kleinste variant begint met een afmeting van 151x100 cm, dit is de GT500 met een laadvermogen van 500 kg. De bakwagen is licht van eigen omdat er geen gebruik gemaakt is van hout. De constructie is gemaakt van aluminium behalve de laadvloer, die is namelijk gemaakt van multiplex. Doordat de wielen bij deze bakwagen aanhanger naast de bak geplaatst zijn is de wegligging uitstekend en het zwaartepunt laag. Anssems GTO-bakwagen aanhangers hebben geen eigen kenteken nodig doordat het bruto laadvermogen van deze trailer niet hoger dan 750 kg is. Tevens zijn GTO-bakwagen aanhangers altijd voorzien van een enkele as. Anssems GTR-modellen zijn in feite Anssems GTO's met voorgemonteerde reling en een voorgemonteerd voorrek. Wil je een GTO met een voorrek en reling, dan adviseren wij je een GTR aan te schaffen. Op de Anssems GTR kan je de volgende extra's laten monteren: vlakzeil, reservewiel met steun, steunpoten, bindogen en nethaken. Standaard is de GT-serie voorzien van bindhaken, een neuswiel en een achterwand die kan uitklappen en afneembaar is. Naast de GTO en GTR zijn er ook nog twee varianten. De Anssems GTT aanhangers zijn geremde en ongeremde bakwagens met twee assen. Anssems GTB-bakwagen aanhangwagen zijn altijd geremd en zijn beschikbaar met twee assen en met één as.

    

   Anssems BSX-Serie Bakwagen aanhanger

   Vervoer jij regelmatig zware ladingen? De geremde aanhangers (Anssems BSX) zijn ijzersterk en van hoge kwaliteit. Geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De BSX serie is met name geschikt voor intensief gebruik en zelfs voor kleine voertuigen en machines. Gebruik je de aanhanger regelmatig? Dan adviseren wij je een BSX te nemen. De BSX heeft een erg stevig chassis met sterke liggers. Het chassis is ook dikker en breder dan normale bakwagens. Daarom is de BSX ook erg geschikt voor zware ladingen. De BSX geeft je de mogelijkheid door te laden als de lading wat langer is dan de bak van de trailer. Dit kan doordat het voorbord rust op de dissel. Het achterbord van de BSX steunt op uittrekkokers. 

   Mogelijke accessoires voor jouw Anssems bakwagen: 

   • Huif (120 of 150 cm binnen hoogte)
   • Voorrek
   • Vlakzeil
   • Deksel scharnierend naar zijkant
   • Deksel scharnierend naar voorkant
   • Reservewiel met steun
   • Schokbrekers (GTT en GTB)
   • Steunpoten
   • Bindogen
   • Nethaken
   • Opzetborden (hoogte 35 cm)
   • Loofrekken (hoogte 70 cm)
   • Oprijklep (100 of 135 cm hoog (alleen in combinatie met loofrekken mogelijk)

   Humbaur aanhanger bakwagen

   De aanhanger bakwagen van Humbaur is verkrijgbaar in verschillende varianten, met stalen of aluminium borden. Zelfs kan je een opvouwbare Humbaur bakwagen aanhanger kopen. De Humbaur bakwagen kan je herkennen aan het strakke design en lichte materialen. Een ander bekend aanhanger bakwagen type van Humbaur is de Humbaur Steely. De Humbaur Steely aanhanger is uitermate geschikt voor het vervoeren van jouw huisvuil of tuinafval. Omdat deze aanhanger een laag eigen gewicht heeft kan je veel op deze aanhanger laden.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking