Bakwagen aanhanger

Voordelig online een bakwagen aanhanger kopen bij Aanhangwagendirect. Bakwagen aanhanger beschikbaar van Anssems en Temared. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Hier bij ons af te halen of bij u op locatie afgeleverd!
Lees meer
Sorteren op:
Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Bakwagen aanhanger kopen? 

Wil jij een bakwagen aanhanger kopen? En ga jij lichte ladingen vervoeren met je aanhanger? Dan is een bakwagen aanhanger met een maximum bruto laadvermogen van 750 kg perfect voor jou. Als je een zwaardere lading wil vervoeren dan raden wij aan om een bakwagen met meer laadvermogen te nemen. Een bakwagen aanhanger heeft anders dan een plateauwagen de wielen aan de zijkant van de laadvloer zitten. Een aanhanger bakwagen is de meest geziene trailer momenteel maar er worden wel steeds meer plateauwagens verkocht omdat deze een groter laadoppervlak hebben dan een bakwagen aanhanger. In het verleden deden bakwagens het vaak beter omdat ze zeer goedkoop waren. Een bakwagen aanhanger met een toegestane massa hoger dan 750 kg moet voorzien zijn van een eigen kenteken (geel). Alle andere aanhangers kunnen voorzien worden van een witte kentekenplaat.

Anssems bakwagen aanhanger (GT en BSX serie)

Anssems heeft bij het design van de aanhanger bakwagen aan veel gedacht. De doorlopende disselbenen met daarop een innovatieve opbouw zorgen er voor dat de GT uiterst stabiel en onderhoudsvriendelijk is. Alle bakwagen aanhanger modellen zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen en uitgevoerd met degelijke verlichting, neuswielen, assen, koppelingen en oploopremmen. Op deze pagina vind je o.a. Anssems GTO, GTR, GTT, GTB en BSX bakwagens. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn zodat je zelf eenvoudig een bakwagen aanhanger kiest die goed op je wensen aansluit.

Bakwagen aanhanger: Anssems GT-Serie

De Anssems GTO serie is een zeer veelzijdige bakwagen aanhanger voor de particulier. De GT-serie kent maar liefst 15 verschillende modellen. De kleinste variant beging met een afmeting van 151x100 cm, dit is de GT500 met een laadvermogen van 500 kg. De bakwagens zijn licht omdat ze houtloos zijn. De constructie is gemaakt van aluminium behalve de laadvloer, die is namelijk gemaakt van multiplex. Doordat de wielen bij deze bakwagen aanhanger naast de bak geplaatst zijn is de wegligging uitstekend en en zwaartepunt laag. Anssems GTO bakwagen aanhangers hebben geen eigen kenteken nodig doordat het bruto laadvermogen van deze trailer niet hoger dan 750 kg is. Tevens zijn GTO bakwagen aanhangers altijd voorzien van een enkele as. Anssems GTR modellen zijn in feite Anssems GTO's met voorgemonteerde reling en een voorgemonteerd voorrek. Wil je een GTO met een voorrek en reling, dan adviseren wij je een GTR aan te schaffen. Op Anssems GTR kan je de volgende extra's laten monteren: vlakzeil, reservewiel met steun, steunpoten, bindogen en nethaken. Standaard is de GT-serie voorzien van bindhaken, een neuswiel en een achterwand die kan uitklappen en afneembaar is. Naast de GTO en GTR zijn er ook nog twee varianten. De Anssems GTT aanhangers zijn geremde en ongeremde bakwagens met twee assen. Anssems GTB bakwagen aanhangwagen zijn altijd geremd en zijn beschikbaar met twee assen en met één as.

Bakwagen aanhanger: Anssems BSX-Serie

Vervoer jij regelmatig zware ladingen? De geremde aanhanger (Anssems BSX) zijn ijzersterk en van hoge kwaliteit. Geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De BSX serie is met name geschikt voor intensief gebruik en zelfs voor kleine voertuigen en machines. Gebruik je de aanhanger regelmatig? Dan adviseren wij je een BSX te nemen. De BSX heeft een erg stevig chassis met sterke liggers. Het chassis is ook dikker en breder dan normale bakwagens. Daarom is de BSX ook erg geschikt voor zware ladingen. De BSX geeft je de mogelijkheid door te laden als de lading wat langer is dan de bak van de trailer. Dit kan doordat het voorbord rust op de dissel. Het achterbord van de BSX steunt op uittrekkokers. 

Mogelijke accessoires voor jouw Anssems bakwagen: 

 • - Huif (120 of 150 cm binnenhoogte)
 • - Voorrek
 • - Vlakzeil
 • - Deksel scharnierend naar zijkant
 • - Deksel scharnierend naar voorkant
 • - Reservewiel met steun
 • - Schokbrekers (GTT en GTB)
 • - Steunpoten
 • - Bindogen
 • - Nethaken
 • - Opzetborden (hoogte 35 cm)
 • - Loofrekken (hoogte 70 cm)
 • - Oprijklep (100 of 135 cm hoog (alleen in combinatie met loofrekken mogelijk)

 

Heb jij een bakwagen aanhanger aangeschaft? Dan kan je deze afhalen tijdens openingstijden, onze actuele openingstijden vind je hier. Je kan natuurlijk ook gewoon je bestelde bakwagen aanhanger laten bezorgen. Als je hier voor gekozen hebt nemen wij contact met je op om een datum en tijd te bespreken. Heb je vragen of opmerkingen over de levering van je trailer, neem dan contact met ons op.