• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Eduard aanhanger toebehoren

Toebehoren voor Eduard trailers - eenvoudig besteld en snel geleverd door aanhangwagendirect.nl
Lees meer

Extra toebehoren voor Eduard trailers

Hier vind je extra toebehoren voor op de Eduard aanhangwagen, deze kan je eenvoudig bij je aanhanger bestellen.

Voorrekkenvoorrek voor eduard trailers aanhangers aanhangwagendirect.nl

Voorrekken worden voor op de aanhanger geplaatst, Eduard voorrekken bestaan uit twee verticale en horizontale profielen. Voorrekken worden gebruikt om lading aan vast te zetten. Je kan een voorrek net zo eenvoudig plaatsen als dat je het weer weghaalt. Hierdoor kan je een voorrek eenvoudig weghalen of het vervangen voor een loofrek.

Voorrekken worden in een viertal maten geleverd; 1550, 1660, 1850 & 2050 mm.

Lierengeremde handlier voor eduard trailer aanhangers oranje geremd aanhangwagendirect.nl

Oprijwagens en multitransporters van Eduard worden standaard uitgerust met een geremde 1135 kg lier bevestigd op een liersteun. Optioneel kan je kiezen voor een zwaardere 1588 kg handlier. Ons volledig assortiment hand- en elektrische lieren vind je hier.

Uitzetsteunenkantelbare steunpoot voor eduard kipper trailer aanhanger aanhangwagendirect.nl

Uitzetsteunen zijn specifiek voor kippers bedoeld. Deze worden gebruikt om de kipper te ondersteunen tijdens het kippen. Uitzetsteunen worden per twee geplaatst en houden de trailer in balans.

Loofrekkenloofrekken voor eduard trailers voordelig goedkoop aanhangers aanhangwagendirect.nl

Loofrekken worden rondom de de aanhanger geplaatst en zijn individueel weg te halen of te plaatsen. Loofrekken zijn standaard 70 cm hoog. Een loofrek is met name handig bij het vervoeren van semi-losse lading zoals tuinafval. Om te voorkomen dat de lading er alsnog bovenlangs uit raakt adviseren wij er een fijmazig net over te plaatsen.

Aluminium disselkistenaluminium traanplaat disselkist disselbak bak kist voor onder voorbord aanhangwagendirect.nl eduard

Disselkisten kunnen op zoals de naam al zegt op de dissel van de trailer geplaatst worden. Bij trailers met een voorbord adviseren wij deze lage kist te nemen omdat hierbij het voorbord nog gewoon naar beneden, over de kist kan.

Voor autotransporters geldt dat deze geen voorbord maar reling hebben, daarom kan je bij oprijwagens een hogere disselkist monteren.