• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Eduard machinetransporters

2
Ruim assortiment Eduard machinetransporters - voordelig en uit voorraad leverbaar - gebruik onze handige tool om eenvoudig zelf een machine transporter samen te stellen.
Lees meer
Sorteer op:

Stel eenvoudig zelf een Eduard machinetransporter samen

Op zoek naar een machinetransporter? Stel hieronder eenvoudig zelf je Eduard machinetransporter samen.

Hoe wordt de prijs berekend?

Wanneer je de machine transporter komt afhalen krijg je 13% korting op onderstaande calculatie! Deze is in bovenstaande aanhangwagen aanbiedingen al reeds verwerkt.

 

Aanhanger levering/bezorgingEduard aanhanger transport friesland noorden

Bezorgen van aanhangers doen wij op afspraak. Vragen over aanhangers en/of de levering er van? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over Eduard machinetransporters

eduard machinetransporter voordelig en snel geleverd door aanhangwagendirect.nl stel zelf een trailer aanhanger aanhangwagen samenEduard machinetransporters zijn de nieuwste innovatie van Eduard. Deze machine transporters zijn voorzien van een uniek kipsysteem waarmee je eenvoudig en snel machines en andere voertuigen kan laden en lossen.

Een machinetransporter is technisch gezien een plateauwagen met extra mogelijkheden zoals een oprijklep en een kiepsysteem om de trailer te kantelen.

Door het kipsysteem dat standaard op machinetransporters zit kan de oprijhoek verkleind worden tot slechts 5,7 tot 12 graden.

eduard machinetransporter met uniek kipsysteem voor klein oprijhoek

De hydraulische uitzetsteunen op de voorkant van de aanhangwagen zorgen er voor dat het gewicht op de grond rust en niet op de koppeling, hierdoor is de belasting voor het trekkend voertuig aanzienlijk lager dan bij andere kantelsystemen.

Onze machinetransporters zijn standaard voorzien van een versterkt gegalvaniseerd chassis een sterke duurzame laadvloer en voldoende mogelijkheden om laden vast te snoeren.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste aanhanger.