• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Eduard plateauwagen voordelig kopen

20
Ruim assortiment Eduard plateauwagens - Kwalitatieve aanhangwagens in meer dan 300 verschillende uitvoeringen. Staat je aanhanger van je voorkeur er niet standaard tussen stel dan in onderstaande configurator zelf je aanhanger samen. Leverbaar in 10 werk
Lees meer
Sorteer op:
  • Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour
  • Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Eduard plateauwagen kopen van je keuze

Op zoek naar een plateauwagen? Stel hieronder eenvoudig zelf je Eduard plateauwagen samen.

Hoe wordt de prijs berekend van de Plateauwagen?

Wanneer je de plateauwagen komt afhalen krijg je 13% korting op onderstaande calculatie! Deze is in bovenstaande aanhangwagen aanbiedingen al reeds verwerkt.

Aanhanger levering/bezorgingEduard aanhanger transport friesland noorden

Bezorgen van aanhangers doen wij op afspraak. Vragen over aanhangers en/of de levering er van? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over plateauwagens

Bij plateauwagens zitten de wielen onder de laadbak. Dit maakt het makkelijk om de aanhanger van alle kanten te kunnen laden zonder dat de wielen in de weg zitten, ook is het laadvlak van trailers met deze eigenschap relatief groot.

Plateauwagens kunnen met een enkele en met een dubbele as geleverd worden en hebben een draagvermogen van 750 tot en met 3500 kg.

De laadvloeren van Eduard plateauwagens zijn afgewerkt met een watervaste en duurzame betonplex plaat (gezaagd uit 1 stuk). De laadvloer van plateauwagens is voorzien van verzonken bevestigingsogen om eenvoudig lading te borgen.

Laadvloerhoogte plateauwagen

Eduard plateauwagens kunnen worden geleverd met een drietal laadvloerhoogtes; 56, 63 & 72 cm.

56 cm laadvloerhoogteeduard plateauwagen met 56 cm laadvloerhoogte

Plateauwagens worden maar zelden met een laadvloerhoogte van 56 cm geleverd. Plateauwagens worden standaard zonden oprijplaten geleverd. Een laadvloerhoogte van 56 cm is met name handig bij het gebruik van oprijplaten omdat hierbij de hellingshoek relatief klein is.

Een voordeel van een plateauwagen met een lage laadvloerhoogte (56 cm) is dat het zwaartepunt van de trailer relatief laag ligt. Dit is met name relevant wanneer de aanhanger hoog beladen wordt.

Aanhangers met een laadvloerhoogte van 56 cm worden standaard uitgerust met 10 inch wielen.

63 cm laadvloerhoogteeduard plateauwagen met 63 cm laadvloerhoogte

Eduard plateauwagens worden in de meeste gevallen afgeleverd met een laadvloer van 63 cm hoog. Het grote voordeel van deze hoogte is dat het zwaartepunt nog steeds relatief laag ligt ten opzichte van de 72 cm variant maar aanhangers met een laadvloerhoogte van 63 cm worden standaard geleverd met 13 inch wielen. Dit maakt de wegligging van deze trailers aanzienlijk aangenamer dan die met 10 inch wielen.

72 cm laadvloerhoogteeduard plateauwagen met 72 cm laadvloerhoogte

Trailers die met een 72 cm hoge laadvloer geleverd worden hebben een relatief hoog zwaartepunt. Het grote voordeel van trailers met deze hoogte is de toegankelijkheid; 72 cm is een aangename werkhoogte waardoor je deze trailers prettig met de hand kan laden en lossen.

Aanhangers met deze laadvloerhoogte worden standaard met 13 inch wielen geleverd.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste aanhanger.

Introductie video Eduard plateauwagens