Voordelig een enkelasser aanhanger kopen

Een enkelasser aanhangwagen voordelig kopen. Groot assortiment enkelas aanhangers direct uit voorraad leverbaar.
Lees meer
Sorteren op:
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Bestseller

Enkelas aanhanger

Een enkelasser aanhanger is de meest verkochte aanhanger in Nederland. Ideaal in gebruik omdat bijna iedereen met een B rijbewijs er mee mag rijden. Vaak maximaal 750kg wat voor de meeste mensen ruim voldoende laadvermogen is. Ons assortiment enkelasser aanhangers is met zorg samengesteld. Hierin zitten de best verkochte aanhangers die uitblinken in prijs kwaliteit verhouding. Van verschillende fabrikanten hebben we de enkelasser uitvoeringen goed getest en zo een selectie gemaakt van de beste aanhangers welke in de markt te krijgen zijn. Een enkelasser aanhanger is een aanhangwagen welke beschikt over 1 as. Dit kan zowel een geremde als een ongeremde as zijn. De enkelas aanhangwagen is eenvoudig te manoeuvreren en vaak uitgevoerd in een kleinere bakmaat tot maximaal 3 meter. Wanneer het een geremde uitvoering betreft heeft de enkelasser een oplooprem en trommelremmen op de assen. Verreweg de meeste enkelas uitvoeringen zijn aanhangwagens die ongeremd zijn uitgevoerd. Deze hebben dan ook een maximaal bruto laadvermogen van maximaal 750kg. Bovendien hebben we ook gesloten enkelasser aanhangwagens in ons assortiment. Hiermee heb je een gesloten bak, afgeschermd van de elementen.

Voordelig een enkelasser kopen

Door onze grootschalige inkoop van aanhangwagens kunnen wij ook de enkelasser aanhangwagens voordelig aanbieden. Uiteraard van gerenommeerde merken als Eduard, Anssems en Humbauer met de garanties die je mag verwachten. Iedere prijsklasse onderscheid zich natuurlijk in duurzaamheid en kwaliteit van de materialen. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de frequentie en doel van het gebruik. We adviseren je hier graag over en hebben altijd een grote collectie enkelasser aanhangwagens direct uit vooraad leverbaar.

Hoeveel kilo mag er op een enkelasser?

Dit hangt er van af of het geremde of een ongeremde versie betreft. Bij een ongeremde enkelasser mag het bruto laadvermogen maximaal 750kg bedragen. Dit betekend dat de combinatie van het eigen gewicht en laadvermogen dus niet meer mag zijn dan 750kg. Vaak is de aanhanger rond de 200 kg en houdt je dus een netto laadvermogen over van circa 500kg. Bij een geremde uitvoering is het afhankelijk van de goedkeuring die de aanhanger heeft. Dit gaat meestal tot maximaal 1800kg. Daarna zijn de aanhangers vaak uitgevoerd als tandemasser.

Welke soorten enkelasser aanhangwagens zijn er?

  • - Bakwagen
  • - Plateauwagen
  • - Bagagewagen
  • - Multitransporter
  • - Motortrailer
  • - Gesloten bak

Ook gesloten enkelasser aanhangwagens beschikbaar

Bij verreweg de meeste particulieren die een aanhanger bezitten betreft het een enkelasser. Dit is bedoeld voor klussen, hobby of met een bagagewagen voor de vakantie. Aanhangwagendirect is een specialist op het gebied van aanhangwagens en onderdelen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze om een enkelas aanhanger aan te schaffen. Kom langs bij onze vestiging in Heerenveen of neem contact op met de klantenservice met al je vragen.