Gesloten aanhangwagens

Groot assortiment gesloten aanhangwagens - In 750 kg/1200 kg/1500 kg/2500 kg - veel afmetingen beschikbaar - afhalen en bezorgen mogelijk.
Lees meer
Sorteren op:

Wat is de meest ideale gesloten aanhanger? 

Dat is natuurlijk niet zomaar te zeggen. Het is afhankelijk van waarvoor je hem wilt gebruiken en het begrip gesloten aanhanger behelst zowel bagagewagens alsook gesloten aanhangers met een grote kunststof opbouw van wel 5 meter lang.

Grote selectie gesloten aanhangers die uitblinken in kwaliteit

Wij hebben een analyse gemaakt van alle gesloten aanhangwagens die in de markt verkrijgbaar zijn. Hierop hebben we op basis van de volgende criteria een selectie gemaakt van ons aanbod:

Ons aanbod gesloten aanhangwagens blinkt uit in Kwaliteit, Levertijd en Prijsstelling

Hieruit is een groot gamma aan gesloten aanhangers uitgekozen van diverse merken die zowel op basis van betrouwbaarheid maar ook gunstige prijsstelling het verschil maken. 

Gesloten aanhangers van Power Trailer

Power trailer is een specialist in het bouwen van gesloten aanhangers in een groot aantal afmetingen. De GEKA uitvoeringen zijn in een aantal afmetingen verkrijgbaar en dan ook weer in een scala bruto laadvermogens. De gesloten aanhangers beschikken over een sterke betonplex vloerplaat met een antislip laag en wanden van Plywood. Als optie kunnen de wanden ook bestaan uit volledig kunststof PPL panelen. Dit is een coating van polypropyleen wat de duurzaamheid in gebruik verlengd. Alle gesloten aanhangers zijn in de randen afgekit en beschikken over RVS hang en sluitwerk. Het chassis is thermisch verzinkt en het onderstel is van Al-Ko. Wereld marktleider in reminrichtingen voor aanhangwagens en caravans.

Afmetingen gesloten aanhangwagens

Wat wil je met de gesloten aanhanger gaan vervoeren? Is dit zakelijk een vast aantal producten met een volume wat je van te voren kan incalculeren? Of wil je zekerheid dat er altijd voldoende ruimte is en kies je een gesloten aanhangwagen die net even een maat groter is. Let ook op wat het toegestane trekvermogen is van het trekkende voertuig. Over het algemeen kan je stellen dat een geremde aanhanger een betere wegligging heeft dan een ongeremde. Deze aanhanger remt mee wanneer het trekkende voertuig ook remt.

Veilig goederen vervoeren in een gesloten aanhanger

Een gesloten aanhanger wordt veel gebruikt voor verhuizingen en transport van kostbare goederen. Dit omdat de inhoud van de aanhanger wordt beschermt tegen weersinvloeden en ook eenvoudig op slot kan worden gezet.  

Anssems GT gesloten aanhangwagen

De Anssems GT gesloten wagens zijn geproduceerd met het oog op gebruikers die veel volume afgesloten en veilig wensen te vervoeren. Zowel de achterklep als de deksel kunnen geopend worden zodat u eenvoudig tot voorin de aanhanger kunt lopen. De achterklep is afneembaar, hierdoor kunnen deze gesloten wagens ook eenvoudig met een heftruck geladen en gelost worden. Door de onderhoudsvriendelijke en lichte aluminium opbouw is een lange levensduur gegarandeerd en het laadvermogen hoog.

Brochure

Handleiding

Afwerking

Standaard zijn alle Anssems gesloten aanhangwagens voorzien van stalen steunpoten, dit is erg handig bij het laden en lossen. Aan de binnenzijde van deze trailers vind je geïntegreerde bindrails op verschillende hoogte. Je kan kan hier zelf eenvoudig op iedere gewenste plek bindogen plaatsen om zo lading veilig vast te zetten. De verlichting, assen, koppeling, oplooprem en het neuswiel zijn allen van A-merken en hoge kwaliteit.

Bruto laadvermogen gesloten aanhangers

 • 750 kg
 • 1200 kg
 • 1500 kg
 • 2500 kg

Afmetingen gesloten aanhangers

 • 211x126 cm
 • 251x126 cm
 • 301x126 cm
 • 301x151 cm

Beschikbare binnen-hoogtes

 • 83 cm
 • 118 cm
 • 153 cm
 • 188 cm

Reserve onderdelen en toebehoren

Bij ons vind je alle onderdelen voor je Anssems gesloten aanhanger. Bindogen, reservewielen, schokbrekers en meer. Ons volledig overzicht vind je hier.

Gebruikte gasveren bij naar voren scharnierende gesloten aanhangwagens

Baklengte Newton
151 cm 450
181 cm 450
201 cm 450
211 cm 650
251 cm 850
301 cm 850

Gebruikte gasveren bij naar de zijkant scharnierende gesloten aanhangwagens

Baklengte Newton
151 cm 450
181 cm 450
201 cm 450
211 cm 650
251 cm 650
301 cm 850