Een gesloten aanhanger kopen

Een gesloten aanhangwagen kopen? Gesloten aanhangers zijn ideaal wanneer je goederen moet vervoeren die veel laadruimte innemen. Aanhangwagendirect beschikt over een ruim assortiment gesloten aanhangwagens, verkrijgbaar in diverse afmetingen en laadvermog
Lees meer
Sorteren op:

Gesloten aanhanger nieuw kopen 

Wat is de ideale dichte aanhanger? Dat is natuurlijk niet zomaar te zeggen. Het is afhankelijk van waarvoor je hem wilt gebruiken en het begrip gesloten aanhanger behelst zowel bagagewagens alsook gesloten aanhangers met een grote kunststof opbouw van wel 5 meter lang. Een aluminium gesloten aanhanger wordt veel gebruikt voor verhuizingen en transport van kostbare goederen. Dit omdat de inhoud van de aanhanger wordt beschermt tegen weersinvloeden en ook eenvoudig op slot kan worden gezet. Kortom, is het een robuuste aanhanger gesloten bak. 

Dichte aanhanger kopen van 750 kg

We bieden al dichte aanhangwagens aan met een bruto laadvermogen van 750kg. Dit is dus inclusief het eigen gewicht. Iedereen met een B rijbewijs mag hiermee rijden en kan ideaal worden gebruikt voor verhuizingen maar ook met hobby's als vissen. Door de klepsluitingen kan de gesloten aanhanger in zijn geheel worden afgesloten. Door het plaatsen van een slot kan de aanhanger ook niet ongewild direct worden geopend. De opbouw is gemaakt van PPl materiaal waardoor de panelen eenvoudig schoon zijn te houden en geschikt zijn voor jarenlang gebruik. In tegenstelling tot hout of geverfde panelen zijn deze kunststof panelen uiterst duurzaam en hebben een sterke vloerplaat en hoogwaardige afwerking.

Afmetingen gesloten geremde aanhangers

Wat wil je met de gesloten geremde aanhanger gaan vervoeren? Is dit zakelijk een vast aantal producten met een volume wat je van te voren kan incalculeren? Of wil je zekerheid dat er altijd voldoende ruimte is en kies je een gesloten aanhanger die net even een maat groter is. Let ook op wat het toegestane trekvermogen is van het trekkende voertuig. Over het algemeen kan je stellen dat een geremde gesloten aanhanger een betere wegligging heeft dan een ongeremde. Deze aluminium gesloten aanhanger remt mee wanneer het trekkende voertuig ook remt. Een gesloten geremde aanhanger biedt zo meer veiligheid en controle op de weg.

Dichte aanhanger kopen van Power Trailer

Power trailer is een specialist in het bouwen van gesloten aanhangers in een groot aantal afmetingen. De GEKA uitvoeringen zijn in een aantal afmetingen verkrijgbaar en dan ook weer in een scala bruto laadvermogens. De gesloten aanhangers beschikken over een sterke betonplex vloerplaat met een antislip laag en wanden van Plywood. Als optie kunnen de wanden ook bestaan uit volledig kunststof PPL panelen. Dit is een coating van polypropyleen wat de duurzaamheid in gebruik verlengd. Alle gesloten aanhangers zijn in de randen afgekit en beschikken over RVS hang en sluitwerk. Het chassis is thermisch verzinkt en het onderstel is van Al-KO. Wereld marktleider in reminrichtingen voor aanhangwagens en caravans.

Anssems GT aluminium gesloten aanhanger

De Anssems GT  aluminium gesloten aanhanger is geproduceerd met het oog op gebruikers die veel volume afgesloten en veilig wensen te vervoeren. Zowel de achterklep als de deksel kunnen geopend worden zodat u eenvoudig tot voorin de gesloten aanhanger kunt lopen. De achterklep is afneembaar, hierdoor kunnen deze gesloten wagens ook eenvoudig met een heftruck geladen en gelost worden. Door de onderhoudsvriendelijke en lichte aluminium opbouw is een lange levensduur gegarandeerd en het laadvermogen hoog.

 

Afwerking gesloten aanhanger van Anssems

Standaard zijn alle Anssems gesloten aanhangwagens voorzien van stalen steunpoten, dit is erg handig bij het laden en lossen. Aan de binnenzijde van deze trailers vind je geïntegreerde bindrails op verschillende hoogte. Je kan kan hier zelf eenvoudig op iedere gewenste plek bindogen plaatsen om zo lading veilig vast te zetten. De verlichting, assen, koppeling, oplooprem en het neuswiel zijn allen van A-merken en hoge kwaliteit.

Bruto laadvermogen gesloten aanhangers

 • 750 kg
 • 1200 kg
 • 1500 kg
 • 2500 kg

Afmetingen gesloten aanhangers

 • 211x126 cm
 • 251x126 cm
 • 301x126 cm
 • 301x151 cm

Beschikbare binnen-hoogtes 

 • 83 cm
 • 118 cm
 • 153 cm
 • 188 cm

 

Gebruikte gasveren bij naar voren scharnierende gesloten aanhanger

Baklengte Newton
151 cm 450
181 cm 450
201 cm 450
211 cm 650
251 cm 850
301 cm 850

Gebruikte gasveren bij naar de zijkant scharnierende aluminium gesloten aanhangwagen

Baklengte Newton
151 cm 450
181 cm 450
201 cm 450
211 cm 650
251 cm 650
301 cm 850