Kipper aanhangwagens

Ruim assortiment kipper aanhangers - voordelig en snel leverbaar - handpomp of electrisch- opzetborden of loofrekken. Alles is mogelijk.
Lees meer
Sorteren op:
2.200,14 2.189,62

1.809,60 excl. BTW

2.910,72 2.873,87

2.375,10 excl. BTW

2.984,40 2.947,56

2.436,00 excl. BTW

Superdeal
2.341,35 2.010,66

1.661,70 excl. BTW

Superdeal
2.410,68 2.384,37

1.970,55 excl. BTW

2.968,61 2.879,13

2.379,45 excl. BTW

3.405,48 3.352,85

2.770,95 excl. BTW

Kipper aanhanger laten bezorgen

Bezorgen van aanhangers doen wij op afspraak. Vragen over aanhangers en/of de levering er van? Neem gerust contact met ons op.

Wat is een kipper?

Eduard kippers zijn de meeste veelzijdige trailers in ons assortiment. Het chassis van kipper bestaat uit twee delen en is in vele uitvoeringen beschikbaar. Een kipper is een plateauwagen waarbij de laadvloer kan kippen, dit kan achterwaarts of driezijdig. Dit is afhankelijk van de uitvoering en laadvermogen.

Kippers zijn met name geschikt voor het vervoeren, laden en lossen van losse materialen zoals zand en grind en worden gebruikt door grondverzetbedrijven, hoveniers maar ook actief in de bouw.

Onze kippers zijn te leveren in diverse maten en laadvermogens. Naast de verschillende maatvoeringen kan je er voor kiezen om een kipper met een elektrische aansturing te nemen of met een handpomp.

Wij voeren de aanhangers van EDUARD doordat deze op prijs kwaliteit verhouding hoog scoren. Gebruikmakend van kwaliteitsmerken als AL-KO, Knott en WAPP kenmerken de aanhangers zich in duurzaamheid en kwaliteit. Doordat Eduard sinds 2013 kippers van hoogwaardige kwaliteit produceert hebben ze sindsdien een groot marktaandeel veroverd, en terecht.  De hydraulica is betrouwbaar, het chassis is sterk en volledig verzinkt en de laadvloer is van een uit één stuk gezaagde betonplex plaat met daarover een staalplaat gemaakt om jarenlang gebruiksgemak te garanderen.

Betonplex (en stalen) vloerplaat voor de kipper

Eduard kippers worden standaard uitgerust met een betonplex vloerplaat. Bij kippers zwaarder dan 750 kg wordt er een stalen plaat over deze betonplex plaat geplaatst, hierdoor is de vloer beter bestand tegen beschadigingen en zal hierdoor langer meegaan.

Kiepsystemen & kiephoek

Eduard kippers kunnen wij in vele uitvoeringen leveren, hieronder lees je meer over de verschillende variaties. De laadbak van Eduard kippers kan ontzettend ver achterover ten opzichte van andere merken aanhangers. Hier los je eenvoudig alle lading uit je bak.

Bediening kipper aanhanger

Kippers kunnen op verschillende manieren bediend worden; handmatig, elektrisch of met een afstandsbediening. Hieronder zie je wat de verschillende mogelijkheden zijn.

  • (J) handpomp
  • (P) elektrisch (extern laden) en handpomp
  • (N) elektrisch (extern laden)
  • (R) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening
  • (S) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening en handpomp

Meer opties voor de kipper

Natuurlijk kunnen onze kippers van nog veel meer opties voorzien worden, denk hierbij aan: borden in diverse hoogtes, oprijplaten, een loof- of voorrek, opzetborden en nog veel meer. Gebruik de configurator om zelf de perfecte trailer voor jou samen te stellen.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste aanhanger.

Introductie video Eduard plateauwagens