Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kipper aanhangers

  Bespaar tijd met een kipper aanhanger! Wij hebben een ruim assortiment kipper aanhangers voordelig en snel leverbaar. Ga jij voor een volledig elektrische kipper? Of één met handpomp? De keuze is aan jou! Toon meer

  Merken

  Capaciteit

  Lengte

  Prijs

  -
  84 Producten
  Humbaur kipper - 230x140 cm - handpomp - geremd
  3.462,00

  De beste Kipper aanhanger voor ieder gebruik

  Een standaard aanhanger is een praktisch gebruiksvoorwerp wat al decennia lang niet veel aan verandering onderhevig is geweest. De kipper aanhangwagen heeft hier wel sinds 15 jaar verandering in gebracht en is innovatief in design en gebruiksgemak. Zeker de elektrisch uitgevoerde kippers zijn voor hovenier en grondwerker enorm tijdbesparend. Het dubbele chassis met de hydrauliek is een simpele maar doeltreffende oplossing om de gehele laadvloer te kunnen liften. Kipper aanhangers zijn er in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Het is het type aanhanger waarbij er het meest te kiezen is. Dit is natuurlijk super om helemaal naar eigen smaak te customizen. Wil je een compleet elektrisch hydraulisch kiepsysteem, een handpomp of een combinatie van beide? Het is natuurlijk afhankelijk van de frequentie van gebruik en beschikbaar budget. Kortom, bij aanhangwagendirect.nl hebben we de kipper te koop die bij jouw wensen en behoeften aansluit.

  Wat is een kipper aanhanger?

  De kipper aanhanger is zoals aangegeven de meest veelzijdige trailer in ons assortiment. Het chassis van de kipper bestaat uit twee delen en is in vele uitvoeringen beschikbaar. Een kipper is een plateauwagen waarbij de laadvloer kan kippen. Dit kan achterwaarts of driezijdig. Dit is afhankelijk van de uitvoering en het laadvermogen. Een kipper aanhanger is met name geschikt voor het vervoeren van losse materialen zoals zand en grind en wordt gebruikt door grondverzet bedrijven, hoveniers of bouwbedrijven. Onze kippers zijn te leveren in diverse maten en laadvermogens.

  Aanhanger kipper enkelas en dubbelas

  Een kipper is ook als enkelasser verkrijgbaar. Dit is makkelijker met manoeuvreren, zeker bij het achteruitrijden. Het laadvermogen is natuurlijk wel lager dan bij de tandemassers omdat het totale gewicht maar op 1 as rust. Het is dus maar net wat en hoeveel je wilt vervoeren. Er is altijd een kipper die past bij de eisen die jij stelt aan de kipper aanhanger. Naast de verschillende maatvoeringen kan je er voor kiezen om een kipper met een elektrische aansturing te nemen of met een handpomp. Wij voeren de kipper aanhangers van EDUARD doordat deze op prijs kwaliteit verhouding hoog scoren. Gebruikmakend van kwaliteitsmerken als AL-KO, Knott en WAPP kenmerken de aanhangers zich in duurzaamheid en kwaliteit. Doordat Eduard sinds 2013 kippers van hoogwaardige kwaliteit produceert hebben ze sindsdien een groot marktaandeel veroverd, en terecht.  De hydraulica is betrouwbaar, het chassis is sterk en volledig verzinkt en de laadvloer is van een uit één stuk gezaagde betonplex plaat met daarover een staalplaat gemaakt om jarenlang gebruiksgemak te garanderen.

  Betonplex (en stalen) vloerplaat voor de kipper te koop

  De kipper worden standaard uitgerust met als basis een betonplex vloerplaat. Bij kippers met een hoger bruto laadvermogen dan 750 kg wordt er een stalen plaat over deze betonplex plaat heen gepopnageld. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen beschadigingen en zal heeft dus een langere levensduur. De vloer van de kipper is daardoor ook extra glad waardoor losse ladingen er makkelijk van af kunnen schuiven.

  Kiepsystemen & hellingshoek van de kipper

  Eduard kippers kunnen wij in vele uitvoeringen leveren maar hebben allemaal een hydraulisch kiepsysteem. Deze kan handmatig of elektrisch worden bediend. Alle kippers hebben de kenmerkende eigenschap in de constructie dat de laadbak van een Eduard kipper ontzettend ver achterover kan kippen ten opzichte van andere merken aanhangers. Er zit een beveiliging op dat je de kipper nooit over het balanspunt heen kan kippen. Wanneer je ook steunen aan de achterzijde hebt gemonteerd kan je de kipper ook losstaand gebruiken. Maar in de meeste gevallen wordt de kipper aangekoppeld gebruikt.

  Elektrische kipper aanhanger? Of met handpomp?

  Onze kippers kunnen van veel opties worden voorzien denk hierbij aan: borden in diverse hoogtes, oprijplaten, een loof- of voorrek, opzetborden en nog veel meer. Gebruik de configurator om zelf de perfecte trailer speciaal voor jezelf samen te stellen. Alle mogelijkheden kan je zelf samenstellen. Of je nu loofrekken of opzetborden nodig hebt of een handlier en oprijplaten, alles is mogelijk bij onze kipper aanhangers. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Kippers kunnen op verschillende manieren bediend worden; handmatig, elektrisch of met een afstandsbediening. Hieronder zie je wat de verschillende mogelijkheden zijn.

  • (J) handpomp
  • (P) elektrisch (extern laden) en handpomp
  • (N) elektrisch (extern laden)
  • (R) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening
  • (S) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening en handpomp

  Kippers te koop: weet je niet zeker wat je nodig hebt?

  Neem dan gerust contact met ons op. Kan je bij ons in Heerenveen langskomen? Dan nemen we graag de mogelijkheden met je door om tot een juiste keuze voor de kipper aanhanger te komen. Dit kan natuurlijk ook telefonisch. Het inruilen van een aanhanger behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking