• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Kipper aanhangers

   Bespaar tijd met een kipper aanhanger! Wij hebben een ruim assortiment kipper aanhangers voordelig en snel leverbaar. Ga jij voor een volledig elektrische kipper? Of één met handpomp? De keuze is aan jou! Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Lengte

   Prijs

   -
   86 Producten
   Humbaur kipper - 230x140 cm - handpomp - geremd

   Deliverytime

   3.496,00
   Bekijken
   Eduard kipper 256x150 cm - 750 kg - handpomp - ongeremd

   Deliverytime

   2.694,00
   Bekijken
   Eduard kipper 256x150 cm - 750 kg - handpomp - ongeremd

   Deliverytime

   2.564,00
   Bekijken
   Eduard kipper 256x150 cm - 1350 kg - handpomp - geremd

   Deliverytime

   3.153,00
   Bekijken
   Eduard kipper 256x150 cm - 1500 kg - handpomp - geremd

   Deliverytime

   3.205,00
   Bekijken
   Eduard kipper 256x150 cm - 2000 kg - handpomp - geremd

   Deliverytime

   3.569,00
   Bekijken
   Eduard kipper 256x150 cm - 2000 kg - elek/handpomp - geremd

   Deliverytime

   4.567,00
   Bekijken

   Kipper te koop

   Een standaard aanhangwagen is een praktisch gebruiksvoorwerp wat al decennia lang niet veel aan verandering onderhevig is geweest, maar met een plateau design. De kipper aanhangwagen heeft hier wel sinds 15 jaar verandering in gebracht en is innovatief in design en gebruiksgemak. Zeker de elektrisch uitgevoerde kipper is voor een hovenier en grondwerker enorm tijdbesparend. Het dubbele chassis met de hydrauliek is een simpele maar doeltreffende oplossing om de gehele laadvloer te kunnen liften. Kipper aanhangers zijn er in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Het is het type aanhanger waarbij er het meest te kiezen is. Dit is natuurlijk super om helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Wil je een compleet elektrisch hydraulisch kiepsysteem, een handpomp of een combinatie van beide? Het is natuurlijk afhankelijk van de frequentie van gebruik en beschikbaar budget. Kortom, bij Aanhangwagendirect.nl hebben we de kipper te koop die bij jouw wensen en behoeften aansluit. Een kipper is eigenlijk een plateauwagen waarbij de laadvloer kan kippen. Dit kan achterwaarts of driezijdig. Dit is afhankelijk van de uitvoering en het laadvermogen. Een kipper aanhanger is met name geschikt voor het vervoeren van losse materialen zoals zand en grind en wordt gebruikt door grondverzet bedrijven, hoveniers of bouwbedrijven. Onze kippers zijn te leveren in diverse maten en laadvermogens.

    

   Eduard kipper enkelas en dubbelas

   Een kipper is ook als enkelasser verkrijgbaar. Dit is makkelijker met manoeuvreren, zeker bij het achteruitrijden. Het laadvermogen is natuurlijk wel lager dan bij de tandemassers omdat het totale gewicht maar op 1 as rust. Het is dus maar net wat en hoeveel je wilt vervoeren. Er is altijd een kipper die past bij de eisen die jij stelt aan de kipper aanhanger. Naast de verschillende maatvoeringen kan je ervoor kiezen om een kipper met een elektrische aansturing te nemen of met een handpomp. Wij voeren de kipper aanhangers van Eduard en Humbaur doordat deze op prijs-kwaliteit verhouding hoog scoren. Gebruikmakend van kwaliteitsmerken als AL-KO, Knott en WAPP kenmerken de aanhangers zich in duurzaamheid en kwaliteit. Doordat Eduard sinds 2013 kippers van hoogwaardige kwaliteit produceert hebben ze sindsdien een groot marktaandeel veroverd, en terecht. De hydraulica is betrouwbaar, het chassis is sterk en volledig verzinkt en de laadvloer is van een uit één stuk gezaagde betonplex plaat met daarover een staalplaat gemaakt om jarenlang gebruiksgemak te garanderen. De kipper wordt standaard uitgerust met als basis een betonplex vloerplaat. Wanneer een aanhangwagen kipper 750kg bruto laadvermogen heeft wordt deze uitgevoerd met een betonplex vloerplaat. Bij een hoger bruto laadvermogen dan 750 kg wordt er een stalen plaat over deze betonplex plaat heen gepopnageld. Hierdoor is de vloer beter bestand tegen beschadigingen en zal heeft dus een langere levensduur. De vloer van de kipper is daardoor ook extra glad waardoor losse ladingen er makkelijk van af kunnen schuiven.

    

   Elektrische kipper aanhanger? Of met handpomp?

   Onze kippers kunnen van veel opties worden voorzien denk hierbij aan: borden in diverse hoogtes, oprijplaten, een loof- of voorrek, opzetborden en nog veel meer. Gebruik de configurator om zelf de perfecte trailer speciaal voor jezelf samen te stellen. Alle mogelijkheden kan je zelf samenstellen. Of je nu loofrekken of opzetborden nodig hebt of een handlier en oprijplaten, alles is mogelijk bij een kipper aanhanger kopen bij Aanhangwagendirect. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Kippers kunnen op verschillende manieren bediend worden; handmatig, elektrisch of met een afstandsbediening. Hieronder zie je wat de verschillende mogelijkheden zijn.

   • (J) handpomp
   • (P) elektrisch (extern laden) en handpomp
   • (N) elektrisch (extern laden)
   • (R) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening
   • (S) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening en handpomp

    

   Kwaliteit Humbaur kipper

   De Humbaur kipper is ook te vinden in het kipper aanhanger assortiment van Aanhangwagendirect. De Humbaur kipper wordt gemaakt van robuuste en sterke materialen en is hierdoor uitermate geschikt voor intensief en professioneel gebruik. De Humbaur aanhangwagen kipper 3500 kg is het hoogste bruto laadvermogen. Humbaur staat bekent om de beste kipper aanhanger te produceren. De kippers van Humbaur zijn verkrijgbaar als achterwaartse kipper en als driezijdige kipper. Deze driezijdige kipper van Humbaur heet de Humbaur HTK en beschikt over een gegalvaniseerd chassis en is ook leverbaar met oprijplaten en/of loofrekken. Daarnaast kan je een kipper aanhanger kopen met een stalen vloerplaat en noodhandpomp. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking