Machinetransporter aanhanger

Voordelig een machinetransporter kopen? - Altijd een grote voorraad aanhangers direct leverbaar. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en laadvermogens.
Lees meer
Sorteren op:

Voordelig een Machinetransporter kopen

Ben je op zoek naar een machinetransporter? Een alleskunner die geschikt is vervoer voor een machine of minikraan die je dagelijks gebruikt. Natuurlijk koop je deze bij een specialist die je kan adviseren en altijd een actuele voorraad heeft staan waar je uit kunt kiezen.

Als je een aanhanger zoekt welke geschikt is voor het vervoer van een minikraan of ander rijdend materieel dan is een Machinetransporter ideaal.

Of het nu gaat om een trilplaat of een grasmaaier, de lage oprijhoek door de oprijklep is ideaal om er op te rijden maar ook voor de wegligging dicht bij de grond. Wij hebben altijd een selectie Machinetransporters staan om tot een goed vergelijk te komen.

Advies bij het kopen van de juiste machinetransporter

Wij staat je graag te woord en laten ook op onze locatie graag het verschil zien tussen de verschillende mogelijkheden. Hierdoor kan je een goed beeld vormen van de mogelijkheden en zo tot een juiste keuze komen voor de machinetransporter welke het meest geschikt is voor je.

Een machinetransporter direct uit voorraad kopen

Je hebt een klus waar je direct vervoer voor nodig hebt. Aanhangwagendirect heeft altijd een voorraad machinetransporter waar je direct mee de weg op kan. We hoeven enkel het kenteken te registreren en de aanhanger is klaar voor gebruik. Optioneel kunnen wij de aanhanger ook nog afleveren op een adres naar keuze in Nederland of België. 

BOVAG garantie op elke aanhanger

Aanhangwagens die je bij ons aanschaft zijn standaard BOVAG gekeurd. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht voor alleen de keuring. Meer informatie omtrent BOVAG keuringen, ISO certificering en VCA verplichtingen vind je hier. De garanties op onze Machinetransporter zijn conform de Anssems en Eduard garantie voorwaarden. Wil je aanspraak maken op de garantie of heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Machinetransporter registreren

Een Machinetransporter met een toegestane massa hoger dan 750 kg moet voorzien zijn van een eigen kenteken (geel). Wij verzorgen de registratie en tenaamstelling van de aanhanger. Dit werkt hetzelfde als ook met auto's

Aanhangers kunnen worden afgehaald 6 dagen in de week op onze locatie in Heerenveen.

Je kan natuurlijk ook gewoon je bestelde aanhangwagen laten bezorgen. Als je hier voor gekozen hebt nemen wij contact met je op om een datum en tijd te bespreken.

Aanhanger minigraver

De machinetransporter wordt het meest gebruikt voor het vervoer van een minigraver of minikraan. In de volksmond wordt deze aanhanger dan ook vaak een minigraver aanhanger genoemd. De lage oprijhoek is ideaal voor de rupsbanden. Door het hoge eigen gewicht van de minigraver is het belangrijk dat de laadvloer dicht bij de grond zit om goede rijeigenschappen te kunnen garanderen. Met behulp van de neerklappen van de oprijklep rijdt je makkelijk met de minikraan van de aanhanger af.

Merken Machinetransporters

Wij verkopen een selectie Machinetransporters van verschillende merken in een uitvoering waar wij de toegevoegde waarde van zien en die uitblinken in prijs kwaliteit verhouding. Deze kennis delen wij graag met onze klanten en bieden hiermee de beste aanhanger voor de scherpste prijs.

Onze merken

  • Temared machinetransporter
  • Eduard machinetransporter
  • Hulco machinetransporter

Download Hulco Terrax brochure

Hulco machinetransporter

Hulco is een merknaam van Anssems welke ze positioneren als premium merk welke een zwaarder chassis heeft en dikkere carrosserie componenten dan een " standaard" Anssems aanhanger. De HULCO machinetransporters staan in de markt bekend als beste koop en geschikt voor professioneel gebruik door iedere professional die de aanhanger dagelijks gebruikt. Wij nemen deze uitvoering altijd mee in het vergelijk en zijn ook op onze locatie in Heerenveen te bezichtigen.

Terrax machinetransporter 

De Hulco Terrax is de perfecte trailer voor de professional. Het chassis is ijzersterk en voorzien van vele dwarsliggers die laadvloer goed ondersteunen. Door de lage laadvloer is de Terrax de ideale Machinetransporter om graafmachines, hoogwerkers, schaarliften, shovels en nog veel meer te vervoeren.

Voor minder zwaar transport heeft Hulco de Basic lijn ontwikkeld, deze is voorzien van een multiplex laadvloer. De Basic lijn is ideaal voor ATV's, Quads, tuin- en parkmachines en soortgelijke. 

De Terrax staat in de markt bekend als beste keuze wanneer het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Gebruikmakend van Al-ko onderdelen voor het onderstel en een zwaar uitgevoerd chassis welke door robots is gelast. Dit alles bepaald de kwaliteit en geeft het vertrouwen wat je wenst wanneer je dagelijks de aanhanger gebruikt.

Eduard Machinetransporters

De Eduard Machinetransporter met een kantelsysteem is de nieuwste innovatie van Eduard. Deze machine transporters zijn voorzien van een uniek kipsysteem waarmee je eenvoudig en snel machines en andere voertuigen kan laden en lossen.

Een Machinetransporter is technisch gezien een plateauwagen met extra mogelijkheden zoals een oprijklep en een kiepsysteem om de trailer te kantelen.

Door het unieke kipsysteem dat standaard op Eduard Machinetransporters zit kan de oprijhoek verkleind worden tot slechts 5,7 tot 12 graden.

De hydraulische uitzetsteunen op de voorkant van de aanhangwagen zorgen er voor dat het gewicht op de grond rust en niet op de koppeling, hierdoor is de belasting voor het trekkend voertuig aanzienlijk lager dan bij andere kantelsystemen.

Onze Machinetransporters zijn standaard voorzien van een versterkt gegalvaniseerd chassis een sterke duurzame laadvloer en voldoende mogelijkheden om laden vast te snoeren.

Welke machinetransporter configuraties zijn mogelijk?

Eduard transporters met een kantelsysteem zijn beschikbaar als Machinetransporter met een oprijklep en ook als Autotransporter met oprijplaten. De EDUARD machinetransporter is verkrijgbaar in verschillende lengtes vanaf 4 mtr tot 6 mtr lengte.

Temared Machinetransporter

Van oudsher worden aanhangwagens uit Polen gewantrouwd maar inmiddels is de producent Temared de grootste aanhangwagen producent in Europa. Met wereldwijde export en gebruikmakend van premium kwaliteit onderdelen een geduchte concurrent voor de gevestigde orde in de Benelux. Deze aanhangwagens maken gebruik van een Al-ko onderstel en zijn inventief met handige oplossingen voor hang en sluitwerk. Wij laten je graag in een vergelijk de verschillende opties zien tussen de machinetransporters van de verschillende merken.

Bekijk ons aanbod en aarzel niet om ons te contacteren met vragen!