Machinetransporters

Ruim assortiment machinetransporters - voordelig en uit voorraad leverbaar - gebruik onze handige tool om eenvoudig zelf een machine transporter samen te stellen.
Lees meer
Sorteer op:
6.171,00 5.495,09

4.541,40 excl. BTW

6.140,75 5.495,09

4.541,40 excl. BTW

6.340,40 5.637,21

4.658,85 excl. BTW

Garantie

De garanties op onze machinetransporters zijn comform de Anssems en Eduard garantie voorwaarden. Wil je aanspraak maken op de garantie of heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Bovag garantie

Aanhangwagens die je bij ons aanschaft zijn standaard Bovag gekeurd. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht voor alleen de keuring. Meer informatie omtrent BOVAG keuringen, ISO certificering en VCA verplichtingen vind je hier.

Kenteken

Een machinetransporter met een toegestane massa hoger dan 750 kg moet voorzien zijn van een eigen kenteken (geel). Alle andere aanhangers kunnen voorzien worden van een witte kentekenplaat.

Levering

Aanhangers kunnen worden afgehaald tijdens openingstijden, onze actuele openingstijden vind je hier.

Je kan natuurlijk ook gewoon je bestelde aanhangwagen laten bezorgen. Als je hier voor gekozen hebt nemen wij contact met je op om een datum en tijd te bespreken.

Heb je vragen of opmerkingen over de levering van je trailer, neem dan contact met ons op.

Hulco Terrax machinetransporter (basic)

Download Hulco Terrax brochure

De Hulco Terrax is de perfecte trailer voor professionals. Het chassis is ijzersterk en voorzien van vele dwarsliggers die laadvloer goed ondersteunen. Door de lage laadvloer is de Terrax de ideale machinetransporter om graafmachines, hoogwerkers, schaarliften, shovels en nog veel meer te vervoeren.

Voor minder zwaar transport heeft Hulco de Basic lijn ontwikkeld, deze is voorzien van een multiplex laadvloer. De Basic lijn is ideaal voor ATV's, Quads, tuin- en parkmachines en soortgelijke. 

Eduard Machinetransporters

De Eduard machinetransporter met een kantelsysteem zijn de nieuwste innovatie van Eduard. Deze machine transporters zijn voorzien van een uniek kipsysteem waarmee je eenvoudig en snel machines en andere voertuigen kan laden en lossen.

Een machinetransporter is technisch gezien een plateauwagen met extra mogelijkheden zoals een oprijklep en een kiepsysteem om de trailer te kantelen.

Door het unieke kipsysteem dat standaard op Eduard machinetransporters zit kan de oprijhoek verkleind worden tot slechts 5,7 tot 12 graden.

De hydraulische uitzetsteunen op de voorkant van de aanhangwagen zorgen er voor dat het gewicht op de grond rust en niet op de koppeling, hierdoor is de belasting voor het trekkend voertuig aanzienlijk lager dan bij andere kantelsystemen.

Onze machinetransporters zijn standaard voorzien van een versterkt gegalvaniseerd chassis een sterke duurzame laadvloer en voldoende mogelijkheden om laden vast te snoeren.

 

Machinetransporter met kantelsysteem, welke configuraties zijn mogelijk?

Eduard transporters met een kantelsysteem zijn beschikbaar als Machinetransporters met een oprijklep en als Autotransporters met oprijplaten. In de onderstaande tabel lees je welke conbinaties mogelijk zijn: