Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Merken

  Capaciteit

  Lengte

  Prijs

  -
  13 Producten
  Motor aanhanger zakbaar- 2616 264x161 cm - 750 kg - ongeremd

  Deliverytime

  2.099,00
  Bekijken

  Motor aanhanger kopen bij Aanhangwagendirect!

  Je kent het vast wel, het is mooi weer en je bent van plan een stuk te gaan toeren op je motor. Maar weer dat zelfde rondje? Hoe leuk is het om met de motor(en) achter je auto naar een nieuw gebied te rijden? Door gebruik te maken van een motor aanhanger kan je overal komen en is geen afstand meer te ver. Motortrailers kunnen natuurlijk ook achter campers gebruikt worden. Bij Aanhangwagendirect hebben we een breed assortiment aan motortrailers te koop om je op weg te helpen.

   

  De ideale Humbaur motor aanhanger

  Ons assortiment motortrailers is breed met verschillende types. Van een lichte oprij motortrailers met één oprijplaat tot een kantelbare 1300 kg motoraanhanger. Je kan ze bij diverse soorten motortrailers kopen tegen zeer scherpe prijzen. Voor vragen naar de verschillende uitvoeringen of mogelijkheden met onze motortrailers kan je terecht bij onze klantenservice.

   

  Humbaur motortrailer kopen

  Sinds 2021 verkopen wij ook motor aanhangers van Humbaur, een zeer gerennomeerd merk in Duitsland. We hebben twee soorten Humbaur motortrailer, een Humbaur motor aanhanger met drie oprijgoten en een zakbare Humbaur motortrailer. De Humbaur motortrailer HM heeft ruimte voor drie kleine crossmotoren, maar wordt meestal gebruikt voor twee grote motoren. Er zit een oprijplaat op de motoraanhanger bevestigd en tien verzonken trekogen aan het chassis. Daarnaast is er de Humbaur HKT motor aanhanger met een verlaagbaar chassis. Het beschikt over een hydraulisch uitschuifbare laadvloer, dit zorgt voor een oprijhoek van maar 6 graden! 

   

  Zakbare motor aanhanger

  Onze zakbare motor aanhangers kunnen door middel van een hydraulisch systeem verhoogd en verlaagd worden, voor het verhogen wordt een handpomp gebruikt. Het grote voordeel van een zakbare motortrailer of quad-trailer is dat je eenvoudig in je eentje en motor of quad kan laden en lossen, je kan hem er simpelweg op rijden. Een motor aanhanger is erg divers. Zo kan je de motortrailer ook gebruiken voor cross motoren, scooters en quads. Voor quads is een speciaal type ontwikkeld; een zakbaar model dat speciaal ontwikkeld is om eenvoudig zelfstandig te kunnen laden en lossen. De laadvloer kan hydraulisch verhoogd en verlaagd worden door middel van een handpomp. Daardoor rijdt je gemakkelijk je quad op de motortrailer.

   

  Geremde of ongeremde motor aanhanger

  Een geremde motor aanhanger is ideaal wanneer je een zware motor wil vervoeren. Of wanneer je twee of drie motoren tegelijkertijd wil gaan vervoeren. Geremde motoraanhangwagens beschikken over een eigen remsysteem. Een ongeremde motoraanhanger kopen is ideaal wanneer je een lichte motor wil vervoeren en je alleen beschikt over een B rijbewijs. Ongeremde motortrailers hebben in verhouding tot geremde motortrailers een laag eigen gewicht. Doordat het eigen gewicht van ongeremde motortrailers laag is ten opzichte van geremde motoraanhangers is het netto laadvermogen relatief hoog. Bruto laadvermogen, netto laadvermogens en eigen gewichten vindt je bij de specificaties van onze motortrailers.

   

  Welke motor aanhanger is geschikt voor mijn motor?

  De meest verkochte motortrailer is de Temared MOTO 3 aanhanger met de wielen aan de zijkant en een gemonteerde oprijplaat. Wij adviseren altijd een trailer met 3 rijgoten. Je kan hier 3 (kleinere) motoren op plaatsen maar is ook voor het vervoer van 1 motor ideaal omdat je dan met je voeten steun vindt in de goten. Vervoer je twee motoren? Dan adviseren wij je deze allebei in de buitenste goot plaatsen voor een goede wegligging. Zijn de 2 motoren zwaarder dan 200 kg per stuk dan adviseren wij een multitransporter aanhanger motor met vaste laadvloer.

   

  Nieuwe motor aanhanger voor de crossmotor /racemotor

  Ben je fervent crosser, heb je een oldtimer motor voor shows of neem je deel aan races? Dan is een motoraanhanger essentieel om alle events te kunnen bezoeken. De Temared MOTO 3 is geschikt voor tot wel 3 crossmotoren en met de juiste spanbanden is iedere motor eenvoudig veilig te vervoeren. Alle motortrailers hebben een Europese goedkeuring en kunnen dus in ieder Europees land worden gebruikt. Ook zeer geschikt dus voor internationale events.

   

  Bekijk ook onze machinetransporters plateau aanhangagens of Autotransporters

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking