Motortrailers

Diverse soorten motortrailers te koop - afzakbaar, kantelbaar en met oprijplaten - ruim assortiment motor-trailers direct uit voorraad leverbaar - afhalen en bezorgen
Lees meer
Sorteren op:

Temared motortrailer

Je kent het vast wel, het is mooi weer en je bent van plan een stuk te gaan toeren op je motor. Maar weer dat zelfde rondje? Hoe leuk is het om met de motor(en) achter je auto naar een nieuw gebied te rijden? Door gebruik te maken van een motor aanhanger kan je overal komen en is geen afstand meer te ver. Motortrailers kunnen natuurlijk ook achter campers gebruikt worden. Bij Aanhangwagendirect hebben we een breed assortiment aan motortrailers te koop om je op weg te helpen.

De ideale motor aanhanger

Ons assortiment motortrailers is breed met verschillende types. Van een lichte oprij motortrailers met één oprijplaat tot een kantelbare 1300 kg motoraanhanger. Je kan ze bij diverse soorten motortrailers kopen tegen zeer scherpe prijzen. Voor vragen naar de verschillende uitvoeringen of mogelijkheden met onze motortrailers kan je terecht bij onze klantenservice.

Onze typen motoraanhangers te koop

  • Motortrailers met oprijplaten
  • Kantelbare motortrailers
  • Zakbare/afzakbare motortrailers

Zakbare motortrailer te koop

Onze zakbare motor aanhangers kunnen door middel van een hydraulisch systeem verhoogd en verlaagd worden, voor het verhogen wordt een handpomp gebruikt. Het grote voordeel van een zakbare motortrailer of quad-trailer is dat je eenvoudig in je eentje en motor of quad kan laden en lossen, je kan hem er simpelweg op rijden. 

Geremde motoraanhanger

Een geremde motor aanhanger is ideaal wanneer je een zware motor wil vervoeren. Of wanneer je twee of drie motoren tegelijkertijd wil gaan vervoeren. Geremde motoraanhangwagens beschikken over een eigen remsysteem.

Ongeremde motoraanhanger

Een ongeremde motoraanhanger kopen is ideaal wanneer je een lichte motor wil vervoeren en je alleen beschikt over een B rijbewijs. Ongeremde motortrailers hebben in verhouding tot geremde motortrailers een laag eigen gewicht. Doordat het eigen gewicht van ongeremde motortrailers laag is ten opzichte van geremde motoraanhangers is het netto laadvermogen relatief hoog. Bruto laadvermogen, netto laadvermogens en eigen gewichten vindt je bij de specificaties van onze motortrailers.

Cross motoren, scooters en quads vervoeren

Een motor aanhanger is erg divers. Zo kan je de motortrailer ook gebruiken voor cross motoren, scooters en quads. Voor quads is een speciaal type ontwikkeld; een zakbaar model dat speciaal ontwikkeld is om eenvoudig zelfstandig te kunnen laden en lossen. De laadvloer kan hydraulisch verhoogd en verlaagd worden door middel van een handpomp. Daardoor rijdt je gemakkelijk je quad op de motortrailer.

Welke motoraanhanger is geschikt voor mijn motor?

De meest verkochte motortrailer is de Temared MOTO 3 aanhanger met de wielen aan de zijkant en een gemonteerde oprijplaat. Wij adviseren altijd een trailer met 3 rijgoten. Je kan hier 3 (kleinere) motoren op plaatsen maar is ook voor het vervoer van 1 motor ideaal omdat je dan met je voeten steun vindt in de goten. Vervoer je twee motoren? Dan adviseren wij je deze allebei in de buitenste goot plaatsen voor een goede wegligging. Zijn de 2 motoren zwaarder dan 200 kg per stuk dan adviseren wij een multitransporter aanhanger motor met vaste laadvloer.

De kipbare/kantelbare multitransporter als ideale motortrailer

Vooral als je er een voordeel in ziet om de motor de aanhanger op te kunnen rijden is deze aanhanger ideaal. Een vaste anti slip laadvloer en lage oprijhoek geschikt voor iedere motor. Het kippen gebeurt met ondersteuning van twee gasveren om dit gecontroleerd te laten gebeuren. Door gebruik te maken van Acebikes motor accessoires kan je de motor altijd goed op de aanhanger bevestigen. Deze aanhanger motor is geschikt voor 1 of 2 motoren en is in geremde maar ook ongeremde uitvoering.

Nieuwe motor aanhanger voor de motorsport of shows

Ben je fervent crosser, heb je een oldtimer motor voor shows of neem je deel aan races? Dan is een motoraanhanger essentieel om alle events te kunnen bezoeken. De Temared MOTO 3 is geschikt voor tot wel 3 crossmotoren en met de juiste spanbanden is iedere motor eenvoudig veilig te vervoeren. Alle motortrailers hebben een Europese goedkeuring en kunnen dus in ieder Europees land worden gebruikt. Ook zeer geschikt dus voor internationale events.

Motortrailer te koop

Een motoraanhanger kopen? Aanhangwagendirect heeft altijd een ruime voorraad motortrailers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in Heerenveen of bestel eenvoudig direct online.

Temared MOTO 3 introductievideo (oud model)

Dit is de oude uitvoering van de MOTO 3, het nieuwe model is kantelbaar.