Motoraanhanger voor iedere motorfiets

Zoek je een kwalitatieve maar voordelige motoraanhanger? Wij hebben een selectie motor aanhangers direct uit voorraad leverbaar.
Lees meer
Sorteer op:

Je vind het heerlijk om er met de motor op uit te trekken. Voor de hobby of als motorsport. Daarbij wil je ook wel eens de motor kunnen vervoeren. Daarvoor is een motoraanhanger onontbeerlijk. De ideale aanhanger waar je de motor veilig op kan vervoeren.

Welke motoraanhanger is geschikt voor mijn motor?

De meest verkochte motorrailer is de aanhanger met de wielen aan de zijkant en rijgoten voor de aanhanger. Wij adviseren altijd een trailer met 3 rijgoten. Je kan hier 3 ( kleinere) motoren op plaatsen maar is ook voor het vervoer van 1 motor ideaal omdat je dan met je voeten steun vindt in de goten. Vervoer je twee motoren? Dan moet je deze allebei in de buitenste goot plaatsen voor een goede wegligging. Zijn de 2 motoren zwaarder dan 200kg per stuk dan adviseren wij een multitransporter met vaste laadvloer.

De kipbare multitransporter als ideale motortrailer

Vooral als je er een voordeel in ziet om de motor de aanhanger op te kunnen rijden is deze aanhanger ideaal. Een vaste anti slip laadvloer en lage oprijhoek geschikt voor iedere motor. Het kippen gebeurt met ondersteuning van twee gasveren om dit gecontroleerd te laten gebeuren. Door gebruik te maken van  Acebikes motor accessoires kan je de motor altijd goed op de aanhanger bevestigen. Deze motortrailer is geschikt voor 1 of 2 motoren en is in geremde maar ook ongeremde uitvoering.

Motor aanhanger voor de motorsport of shows

Ben je fervent crosser, heb je een oldtimer motor voor shows of neem je deel aan races? Dan is een motoraanhanger essentieel om alle events te kunnen bezoeken. De moto3 is geschikt tot wel 3 crossmotoren en met de juiste spanbanden is iedere motor eenvoudig veilig te vervoeren. Alle motortrailers hebben een Europese goedkeuring en kunnen dus in ieder Europees land worden gebruikt. Ook zeer geschikt dus voor internationale events.

Altijd de juiste motoraanhanger voor elk gebruik

Aanhangwagendirect heeft altijd een ruime voorraad motortrailers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in Heerenveen of bestel eenvoudig direct online.