Motoraanhanger voor iedere motorfiets

Zoek je een kwalitatief hoogwaardige maar voordelige motoraanhanger? Wij hebben de juiste selectie motor aanhangers voor je.
Lees meer
Sorteer op:

Motortrailer

Je kent het vast wel, het is mooi weer en je bent van plan een stuk te touren op je motor. Maar weer dat zelfde rondje? Hoe leuk is het om met de motor(en) achter je auto naar een nieuw gebied te rijden? 

Door gebruik te maken van een motortrailer kan je overal komen en is geen afstand meer te ver. 

De ideale motoraanhanger bij Aanhangwagendirect.nl

Ons assortiment motortrailers is breed met verschillende types. Van een lichte variant met één oprijplaat tot een zakbare 1350 kg motoraanhanger. 

Voor vragen naar de verschillende uitvoeringen of mogelijkheden met de motortrailers kan je terecht bij onze klantenservice.

Zakbare motortrailer

Een verlaagbare motoraanhanger is erg handig door de kleine oprijhoek waardoor deze niet alleen geschikt is voor motoren maar ook voor quads, scooters en brommers. De laadvloer van de zakbare aanhangwagens kunnen hydraulisch worden verhoogd en verlaagd door een handpomp. 

Geremde motoraanhanger

Een geremde motor aanhanger is ideaal wanneer je een zware motor wil vervoeren. Of wanneer je twee of drie motoren tegelijkertijd wil gaan vervoeren. Geremde motoraanhangwagens beschikken over een eigen remsysteem. 

Ongeremde motoraanhanger

Een ongeremde motortrailer is ideaal wanneer je een lichte motor wil vervoeren en je alleen beschikt over een B rijbewijs. Motortrailers zijn in verhouding lichte aanhangwagens met een maximaal laadvermogen van 750 kg. Maar doordat ze zo licht zijn blijft er wel een hoog bruto laadvermogen over om deze toch nog zwaar te kunnen beladen.

Ook geschikt voor cross motoren, scooters en quads

Een motoraanhanger is erg divers. Zo kan je de motortrailer ook gebruiken voor cross motoren, scooters en quads. 

Voor quads is een speciaal type ontwikkeld die zakbaar is waardoor je de quad of soortgelijk voertuig er gemakkelijk op kunt rijden. De laadvloer kan hydraulisch verhoogd en verlaagd worden door middel van een handpomp. Daardoor rijdt je gemakkelijk je quad op de motortrailer. 

Extra toebehoren voor je motortrailer

Ook een motortrailer kan je uitbreiden met extra toebehoren. Denk dan aan motorklemmen die je op bijvoorbeeld een zakbare motortrailer kan monteren waar je de motor in kan bevestigen. Of extra oprijplaten, spanbanden of een disselkist. 

Je vind het heerlijk om er met de motor op uit te trekken. Voor de hobby of als motorsport. Daarbij wil je ook wel eens de motor kunnen vervoeren. Daarvoor is een motoraanhanger onontbeerlijk. De ideale aanhanger waar je de motor veilig op kan vervoeren.

Welke motoraanhanger is geschikt voor mijn motor?

De meest verkochte motorrailer is de aanhanger met de wielen aan de zijkant en rijgoten voor de aanhanger. Wij adviseren altijd een trailer met 3 rijgoten. Je kan hier 3 ( kleinere) motoren op plaatsen maar is ook voor het vervoer van 1 motor ideaal omdat je dan met je voeten steun vindt in de goten. Vervoer je twee motoren? Dan moet je deze allebei in de buitenste goot plaatsen voor een goede wegligging. Zijn de 2 motoren zwaarder dan 200 kg per stuk dan adviseren wij een multitransporter met vaste laadvloer.

De kipbare multitransporter als ideale motortrailer

Vooral als je er een voordeel in ziet om de motor de aanhanger op te kunnen rijden is deze aanhanger ideaal. Een vaste anti slip laadvloer en lage oprijhoek geschikt voor iedere motor. Het kippen gebeurt met ondersteuning van twee gasveren om dit gecontroleerd te laten gebeuren. Door gebruik te maken van  Acebikes motor accessoires kan je de motor altijd goed op de aanhanger bevestigen. Deze aanhanger motor is geschikt voor 1 of 2 motoren en is in geremde maar ook ongeremde uitvoering.

Motor aanhanger voor de motorsport of shows

Ben je fervent crosser, heb je een oldtimer motor voor shows of neem je deel aan races? Dan is een motoraanhanger essentieel om alle events te kunnen bezoeken. De moto3 is geschikt tot wel 3 crossmotoren en met de juiste spanbanden is iedere motor eenvoudig veilig te vervoeren. Alle motortrailers hebben een Europese goedkeuring en kunnen dus in ieder Europees land worden gebruikt. Ook zeer geschikt dus voor internationale events.

Altijd de juiste motoraanhanger voor elk gebruik

Een motortrailer kopen? Aanhangwagendirect heeft altijd een ruime voorraad motortrailers direct uit voorraad leverbaar. Kom langs in Heerenveen of bestel eenvoudig direct online.