Voordelig een multitransporter kopen

Multitransporter aanhanger kopen - ruim assortiment afmetingen en merken - kantelbare aanhangers - bezorging in Nederland (NL) en België (BE) mogelijk. Voordelig online bestellen.
Lees meer
Sorteren op:
Bestseller
Bestseller

Multitransporter te koop

Eduard multitransporter met aluminium stalen oprijplatenMultitransporters zijn zeer veelzijdige trailers die bijna alle klussen aan kunnen. Multitransporters worden vaak gebruikt bij het vervoeren van auto's en machines maar ook goed als normale plateauwagen kunnen dienst doen.

Multitransporters  te koop van Eduard worden standaard geleverd met oprijplaten en een lier bevestigd op een liersteun. De oprijplaten van deze multitransporters kunnen eenvoudig onder de laadvloer van de trailer opgeborgen worden zodat ze nooit in de weg zitten.

Net als bij plateauwagens zitten in de meeste gevallen de wielen van multitransporters onder de laadvloer van de trailers zodat het laadoppervlak zo groot mogelijk is. De borden van multitransporters kunnen aan alle vier de zijden helemaal naar beneden zodat de trailer ook met een heftruck eenvoudig geladen en gelost kan worden.

Multitransporter 3500 kg

Multitransporters worden standaard uitgerust met een duurzame en anti-slip betonplex plaat (ook los verkrijgbaar). Je kan eenvoudig lading borgen aan deze vloerplaat doordat deze voorzien is van verzonken bevestigingsogen. Ook hebben we multitransporters in verschillende capaciteiten, van 750 tot 3500kg

Aanhanger levering/bezorgingEduard aanhanger transport friesland noorden

Bezorgen van aanhangers doen wij op afspraak. Vragen over aanhangers en/of de levering er van? Neem gerust contact met ons op.

Laadvloerhoogte multitransporter Eduard

Multitransporters kunnen geleverd worden met een laadvloerhoogte van 56, 63 & 72 cm. Hieronder lees je wat de voor- en nadelen van deze verschillende hoogtes zijn.

56 cm laadvloerhoogte56 cm laadvloerhoogte eduard trailers

Een multitransporter met een laadvloerhoogte van 56 cm is met name handig wanneer er met regelmaat auto's en machines op vervoerd worden.

Doordat de laadvloer lager is dan de 63 en 72 cm varianten is de oprijhoek automatisch kleiner waardoor het laden en lossen van voertuigen makkelijker is.

Om deze lage laadvloer (56 cm) te bewerkstelligen wordt er gebruik gemaakt van 10 inch wielen. 10 inch wielen bieden minder comfort dan 13 inch wielen (standaard bij de 63 en 72 cm laadvloerhoogtes), dit kan het weggedrag negatief beïnvloeden, met name op oneffen terrein.

63 cm laadvloerhoogte63 cm laadvloerhoogte eduard trailers

Eduard multitransporters worden in de meeste gevallen geleverd met een laadvloerhoogte van 63 cm. Een multitransporter met deze hoogte is een mooi hybride product. Oprijplaten kunnen nog steeds gemakkelijk gebruikt worden in combinatie met deze hoogte maar ook het laden en lossen kan op een aangename hoogte met de hand gedaan worden.

Multitransporters met een laadvloer van 63 cm hoog worden standaard geleverd met 13 inch wielen, dit komt het weggedrag (met name op ongelijke ondergrond) ten goede.

72 cm laadvloerhoogte72 cm laadvloerhoogte eduard trailers

Wij raden je aan een multitransporter met een laadvloerhoogte van 72 cm te nemen als deze voornamelijk met de hand geladen en gelost wordt. De oprijplaten moeten relatief stijl geplaatst worden waardoor zowel de lier als de platen meer te verduren hebben.

Multitransporters met deze laadvloerhoogte worden standaard geleverd met 13 inch wielen.

Introductievideo Eduard multitransporters te koop