• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Aanhanger inruil

   Ons aanbod van de tweedehands aanhangers bestaat uit aanhangers die bij ons worden ingeruild. Ben je nou opzoek naar een nieuwe aanhanger, maar heb je er ook nog één staan? Geen probleem! ruil je oude aanhanger gemakkelijk bij ons in.

    

   Occasion kopen

   Wil je een occasion aanhanger kopen? neem dan een kijkje hierboven bij het actuele aanbod tweedehands aanhangers van Aanhangwagendirect. Een inruil aanhanger die bij ons binnenkomt is niet nagekeken, tenzij er anders vermeld wordt in de advertentie van de occasion.

   Op zoek naar een tweedehands model?

   Zoek je een occasion? Dan is marktplaats de aangewezen plek om het aanbod te bekijken. Er zijn tegenwoordig ook veel facebook groepen actief waar veel gesloten bagagewagens worden aangeboden. Het is wel altijd goed om ook een vergelijk te maken met de prijsstelling van nieuwe modellen. Er zit vaak niet een groot prijsverschil tussen tweedehands bagagewagens en een nieuwe aanhanger. De bagagewagen aluminium is waardevast en heeft weinig last van slijtage. Alles is natuurlijk van de manier van stalling en onderhoud. Zoals met alles is het van belang dat je de bagagewagen aluminium ook goed schoon houdt en de draaiende delen blijft smeren.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking