Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Tweedehands aanhangwagens - standaard voorzien van BOVAG keuring - aanhanger met huif, kippers, autoambulances en voor motoren - geremd en ongeremd

  BOVAG garantie

  Tweedehands aanhangwagens - standaard voorzien van BOVAG keuring - aanhanger met huif, kippers, autoambulances en voor motoren - geremd en ongeremdAanhangwagens die je bij ons aanschaft zijn standaard BOVAG gekeurd. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht voor alleen de keuring. Meer informatie omtrent BOVAG keuringen, ISO certificering en VCA verplichtingen vind je hier.

  Kenteken

  Tweedehands aanhangwagens - standaard voorzien van BOVAG keuring - aanhanger met huif, kippers, autoambulances en voor motoren - geremd en ongeremdEen aanhangwagen/trailer met een toegestane massa hoger dan 750 kg moet voorzien zijn van een eigen kenteken (geel). Alle andere aanhangers kunnen voorzien worden van een witte kentekenplaat.

  Levering

  Aanhangers kunnen worden afgehaald tijdens openingstijden, onze actuele openingstijden vind je hier.

  Je kan natuurlijk ook gewoon je bestelde aanhanger laten bezorgen. Als je hier voor gekozen hebt nemen wij contact met je op om een datum en tijd te bespreken.

  Heb je vragen of opmerkingen over de levering van je trailer, neem dan contact met ons op.

   

  Neem ook een kijkje bij onze bakwagens, multitransporters, chassis tiny houses & aanhanger dubbelasser

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking