• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Plateauwagen; enkelas of tandemasser voordelig kopen

Ben je op zoek naar een plateauwagen? Bij AanhangwagenDirect.nl zit je helemaal goed. In ons aanbod hebben we diverse plateauwagens waar je voor een lange tijd plezier van kunt beleven. Wij vertellen je graag meer over waar je op moet letten!
Lees meer
Sorteer op:
Bestseller
Superdeal
Bestseller
Bestseller
1.568,52

1.296,30 excl. BTW

1.966,25 1.626,42

1.344,15 excl. BTW

Bestseller
2.152,77 1.984,34

1.639,95 excl. BTW

Bestseller
1.894,86

1.566,00 excl. BTW

Een plateauwagen heeft wielen onder de laadvloer. Het heeft zijwanden die neerklapbaar zijn waardoor het gemakkelijk te laden is met een heftruck. Bovendien heeft een plateauwagen een groot laadoppervlak doordat de volledige breedte benut kan worden, dit type is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen.

Plateauwagen kopen

De plateauwagens die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in enkelas en tandemas uitvoering. De wagens zijn verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende uitvoeringen. Per plateauwagen staat precies aangegeven wat de specificaties zijn. Hierdoor heb je altijd een goed idee van wat je kunt verwachten. Check altijd goed van te voren wat de kenmerken zijn want zo krijg je een goed beeld van wat je in huis haalt. Maak gebruik van de handige filteropties aan de linkerkant van de pagina en vind zo snel en eenvoudig een plateauwagen die overeenkomt met jouw wensen en eisen. Staat de variant die jij wenst niet tussen het aanbod? Dan kun je er zelf één samenstellen door gebruik te maken van de configurator.

Kwaliteit

De plateauwagens van AanhangwagenDirect.nl zijn gemaakt van de beste kwaliteit, om zo veiligheid te kunnen waarborgen. De wagens hebben een draagvermogen van 750 tot en met 3500 kg. Denk dus goed na van te voren wat je graag op de plateauwagen wilt vervoeren om zo een juiste keuze te maken met het aanschaffen van een geschikte wagen.

Onze plateauwagens kunnen worden geleverd met een drietal laadvloerhoogtes; 56, 63 & 72 cm.

56 cm laadvloerhoogte

Eduard plateauwagen met 56cm laadvloerhoogte

De plateauwagen met de laagste laadvloerhoogte is 56 cm. Een laadvloerhoogte van 56 cm is met name handig bij het gebruik van oprijplaten omdat hierbij de hellingshoek relatief klein is. Ook vangt de aanhanger minder wind.

Een voordeel van een laadvloerhoogte van 56cm is dat het zwaartepunt van de trailer relatief laag ligt. Dit is met name relevant wanneer de aanhanger hoog beladen wordt.

63 cm laadvloerhoogte

Eduard tandemasser plateauwagens worden in de meeste gevallen geleverd met een laadvloer van 63 cm hoog. Het grote voordeel van deze hoogte is dat het zwaartepunt nog steeds relatief laag ligt ten opzichte van de 72 cm variant maar aanhangers met een laadvloerhoogte van 63 cm worden standaard geleverd met 13 inch wielen. Dit maakt de wegligging van deze trailers aanzienlijk aangenamer dan die met 10 inch wielen.

72 cm laadvloerhoogte

Plateauwagens die met een 72 cm hoge laadvloer geleverd worden hebben een relatief hoog zwaartepunt. Het grote voordeel van wagens met deze hoogte is de toegankelijkheid; 72 cm is een aangename werkhoogte waardoor je deze wagens prettig met de hand kan laden en lossen.

Meer weten?

Bekijk de website en ontdek de diverse plateauwagens waar je uit kunt kiezen. Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stel ze gerust. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder, zodat je een juiste aankoop verricht waar je voor een lange tijd plezier van beleeft.