Configureer je eigen ideale aanhanger

Zelf aanhanger samenstellen? Maak een keuze uit afmeting, laadvermogen en aanvullende opties en je ziet direct het 3D model van de aanhanger. Zelf aanhanger samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest! Vraag je met onderstaande knop een offerte aan? Ontvang dan direct 13% korting op onderstaande adviesprijs! 

Zelf aanhanger samenstellen bij Aanhangwagendirect

Onlangs kun je bij Aanhangwagendirect zelf aanhanger samenstellen in samenwerking met Eduard trailers is er een configurator beschikbaar gesteld. Hierin kun jij jouw ideale aanhanger zelf samenstellen. Je kunt alle behoeften eenvoudig configureren aan de linkerkant van de configurator. Vervolgens zie je stap voor stap wat je toevoegt. Je kunt nu jouw aanhanger samenstellen in 360 graden draaien en 3D bekijken. Ben jij helemaal tevreden met jouw aanhanger? Vraag dan direct een offerte aan bij ons! Dan ontvang je 13% korting op de bovenstaande adviesprijs. Zou eenvoudig is zelf aanhanger samenstellen nog nooit geweest. Hieronder leggen we je uit wat er allemaal mogelijk is bij de configurator. 

Zelf aanhanger samenstellen plateauwagen of Kipper?

De eerste keuze die je kan maken met het zelf aanhanger samenstellen is tussen een plateauwagen/transporter of een kipper. Aan de plateauwagen kun je enorm veel opties toevoegen. Je kunt eenvoudig een multitransporter aanhanger configureren of een autotransporter aanhanger samenstellen. Vervoer je vaak zand, grind of tuincompost? Dan is een kipper erg verstandig. Hiermee kiep je namelijk zeer eenvoudig je lading eruit. Dit bespaart een hoop tijd en geld. Heb je gekozen voor de kipper? Dan heb je de keuze uit een driezijdige of achterwaartse kipper. Zelf aanhanger samenstellen kun je zelfs kiezen welke bediening je wil hebben. Denk hierbij aan deze soorten bediening:

  • Handpomp
  • Elektrisch
  • Elektrisch en noodhandpomp
  • Draadloos
  • Draadloos en noodhandpomp

Hoe groot en zwaar wil jij zelf aanhanger samenstellen?

Afhankelijk van wat je vervoeren wil kun je de afmetingen van de plateauwagen/kipper bepalen bij zelf aanhanger samestellen. Het is dus belangrijk om van te voren vast te stellen wat precies het doel van jouw aanhanger is. De plateauwagens beginnen met een afmeting van 200 x 145 cm. De grootste plateauwagen is een geremde dubbelasser/drieasser van 606 x 220 cm. Bij de kipper zijn er minder verschillende soorten afmetingen. De kleinste variant begint bij 256 x 150 cm, dit is een achterwaartse kipper. Naast deze variant zijn er nog vier andere varianten. Er zijn nog twee achterwaartse kippers van 311 x 160 cm en van 311 x 180 cm. Ook zijn er twee driezijdige kippers van 311 x 160 cm en van 330 x 180 cm. Als je de maat van jouw aanhanger op maat laten maken hebt. Dan is het gewicht bij zelf aanhanger samenstellen erg belangrijk. Hoe zwaar is jouw lading? De lichtste variant is 750 kg en afhankelijk van de afmetingen van aanhanger is de zwaarste variant 3500 kg.

Mogelijkheden opbouw zelf aanhanger samenstellen

De eerste keuze bij zelf aanhanger samenstellen is de keuze van de borden. Wil jij 30 cm borden of 40 cm borden? 30 cm komt bij ons het vaakst voor. Dan is vervolgens de keuze natuurlijk aan jou of je er bijvoorbeeld een voorrek, loofrek of opzetborden (bovenscharnierend) op wil. Daarnaast is er ook nog de optie voor een huif (schuifzeil of standaard). Zelfs de kleur van de huif kun je kiezen! Verder kun je nog kiezen voor: oprijplaten, neuswiel of uitzetsteunen. Wil jij nou graag zelf aanhanger samenstellen? Maar kun je jouw gewenste aanhanger nu nog niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij weten wat er mogelijk is en kunnen samen met jou zelf een aanhanger samenstellen.