• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Assen

Torsie assen in verschillende soorten, maten & merken. Worden binnen drie werkdagen geleverd tegen scherpe tarieven.
Lees meer

Voordelig een nieuwe aanhanger torsie as

Wij hebben een groot assortiment geremde en ongeremde assen van onder andere de merken Knott, BPW & AL-KO.

Wanneer wordt mijn as geleverd?

De meeste assen kunnen wij uit voorraad leveren en worden dan ook binnen drie werkdagen op het gewenste adres geleverd. Voor de minder gangbare en maatwerk assen verschillen de levertijden. Neem voor exacte levertijden contact op met onze klantenservice.

Geremde en ongeremde assen

Wij bieden zowel geremde als ongeremde assen in veel verschillende maten en gewichten. Als je niet zeker weet voor as je hebt adviseren wij je dit artikel te lezen.

Padmaat, flensmaat, steekmaat en andere as maten om rekening mee te houden

Je kan met bijna alle maten assen bij ons terecht. Voor je een as besteld is het belangrijk om de PAD- en FLENS-maat te weten. Ook dien je vooraf te weten welke steekmaat je nodig hebt. Lees hier hoe je de pad-, flens- en steekmaat meet.

Een ruime keuze in draagvermogens

Het is ook belangrijk om te weten wat het benodigde draagvermogen van de as is. Normaal gesproken vind je deze informatie op het typeplaatje van de as. Draagvermogens van aanhanger assen variëren tussen de 750 en 1800 kg.

Persoonlijk advies bij het selecteren van de juiste as

Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog niet de juiste as weten te vinden neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Tweedehands assen

Wij adviseren om geen tweedehands assen te kopen, deze zijn vaak beschadigd. Het is beter om een nieuwe as te kopen, deze zijn over het algemeen maar iets duurder dan tweedehands assen. Het voordeel van een nieuwe as is dat je er garantie op hebt en er zeker van kan zijn dat alles naar behoren zal gaan werken.

As repareren

Wanneer het mogelijk is een as te repareren zijn deze kosten vaak net zo hoog als van het vervangen van de complete as voor de aanhanger. Door de grote omloopsnelheid kunnen wij assen van KNOTT en BPW zeer voordelig aanbieden. Zo krijgt u een as van een premium merk voor een scherpe prijs direct uit voorraad geleverd.

Wanneer een as krom is en deze rechtgebogen wordt dan neemt de kwaliteit van deze as af. Daarom adviseren wij altijd een nieuwe as, zeker als deze gebogen is.

Vind hier onze keuzehulp assen bestellen