Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ongeremde aanhangwagen torsie assen

  Ongeremde aanhanger assen van premium merken - Voordelig online bestellen - de goedkoopste van de Benelux- Snelle levertijden. Toon meer

  Merken

  Capaciteit

  Steekmaat

  Prijs

  -
  75 Producten

  Ongeremde KNOTT en ALKO assen

  Knott en AL-KO leveren samen ruim 90% van alle gemonteerde assen onder ongeremde aanhangwagens in Europa. Door deze grootschalige productie en eerste montage bij fabrikanten zijn deze assen kwalitatief het beste wat er in de markt te krijgen is. Wij bieden het complete assortiment ongeremde assen in alle pad- en flensmaten die verkrijgbaar zijn aan.

   

  Aanhanger assen ongeremd

  Een aanhanger is ongeremd wanneer de as niet over een reminrichting beschikt. Dit zijn veelal trommelremmen die geactiveerd worden door een oplooprem. Ongeremde aanhangers hebben een as welke veelal een torsie as is zonder remmen. De koppeling is ook direct op de dissel bevestigd zonder oplooprem. Dit geldt voor de meeste kleinere aanhangwagens, bagagewagens en gesloten aanhangers. Deze hebben veelal een maximaal laadvermogen van 750 kg.

  Onze merken ongeremde assen

  • AL-KO
  • Knott
  • AWD
  • FAD

   

  Ongeremde torsie as

  Al onze complete assen zijn torsie assen. Dit betekent dat as einden uitgerust zijn met zogenoemde torsie vering. Dit is een vering die gebruikt maar van "wringing" tussen de as einden en de as. Vroeger ook veel gebruikt bij auto's en tegenwoordig ook nog veel bij terrein auto's. De vering is heel effectief bij verschillende belasting wat voor een aanhanger natuurlijk heel handig is. Je hoeft dan ook geen extra schokbrekers te monteren op een torsie geveerde as. Het kan natuurlijk wel, maar wordt voornamelijk gedaan om aan de Tempo 100 goedkeuring te voldoen voor de Duitse wetgeving.

   

  Levertijd ongeremde assen?

  De meeste assen kunnen wij uit voorraad leveren en worden dan ook binnen drie werkdagen op het gewenste adres geleverd. Voor de minder gangbare en maatwerk assen verschillen de levertijden. Neem voor exacte levertijden contact op met onze klantenservice.

   

  Ongeremde as vervangen

  Wanneer je de as gaat vervangen moet je eerste weten welke as er nu onder de aanhanger zit. Je wilt natuurlijk hetzelfde type as als er nu ook onder zit. Je kan met bijna alle maten assen bij ons terecht. Voor je een as besteld is het belangrijk om de PAD- en FLENS-maat te weten. Ook dien je vooraf te weten welke steekmaat je nodig hebt. Lees hier hoe je de pad-, flens- en steekmaat meet. Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog niet de juiste ongeremde as weten te vinden neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

   

  Draagvermogens ongeremde torsie assen

  Het is belangrijk om te weten wat het benodigde draagvermogen van de as is. Normaal gesproken vind je deze informatie op het typeplaatje van de as. Draagvermogens van ongeremde assen voor aanhangers variëren tussen de 750 en 1350 kg. De meest gebruikte assen zijn 750 kg voor ongeremde aanhangwagens.

   

  Tweedehands as aanhanger

   

  Wij adviseren om geen gebruikte aanhanger assen te kopen, deze zijn vaak beschadigd. Het is beter om een nieuwe as te kopen, deze zijn over het algemeen maar iets duurder dan tweedehands assen. Het voordeel van een nieuwe as is dat je er garantie op hebt en er zeker van kan zijn dat alles naar behoren zal gaan werken. Een torsie as revisie voor een ongeremde aanhanger is vaak duurder dan gewoon een compleet nieuwe as kopen. Door grootschalige inkoop kunnen wij nieuwe assen heel voordelig aanbieden.

   

  As repareren

  Wanneer het mogelijk is een as te repareren zijn deze kosten vaak net zo hoog als van het vervangen van de complete as voor de aanhanger. Door de grote omloopsnelheid kunnen wij assen van KNOTT, BPW en AL-KO zeer voordelig aanbieden. Zo krijgt u een as van een premium merk voor een scherpe prijs direct uit voorraad geleverd.

   

  Welke as heb ik nodig 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking