• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Auto, motor & caravan accessoires

   Auto, motor & caravan accessoires

   Hier vind je alle handige accessoires die je bij je wil hebben in de auto, motor of caravan. Van een veilig op reis pakket tot aan een fietsendrager. Ook vind je hier alle benodigde accessoires om je motor te kunnen zekeren op je aanhanger. 

    

   Accu en acculader

   Het kan voorkomen dat jouw accu leeg is of dat deze aan vervanging toe is, maar wat voor accu, acculader of druppellader heb ik nodig? Aanhangwagendirect.nl biedt hoogwaardige acculaders aan van Victron Energie. Victron energy is gespecialiseerd in accu’s en acculaders, deze acculaders zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De Blue Smart acculaders hebben bluetooth ingebouwd waardoor je de mogelijkheid hebt om de informatie van je acculader te bekijken op je telefoon of tablet met de Victron Connect app. De acculader van Victron Energy heeft een laad algoritme dat uit 7 stappen bestaat, hierdoor heeft je accu een betere prestatie en een langere levensduur. 

    

   Assteun en potkrik

   Met behulp van een potkrik kan je een voertuig eenvoudig optillen, bijvoorbeeld een caravan of auto. De potkrik werkt hydraulisch en is met een hendel eenvoudig te gebruiken. De potkrik die hier wordt aangeboden is alleen te gebruiken in combinatie met een wielkeg of assteun. Het maximale draagvermogen van deze krik is 2000 kg. Zorg ervoor dat  dat de krik altijd op een harde vlakke grond staat wanneer je deze gaat gebruiken en plaats de krik horizontaal. Om ervoor te zorgen dat de auto of caravan op veilig op zijn plaats blijft staan tijdens het gebruik van de potkrik kan je hiervoor adapters gebruiken en op de potkrik zetten. Wij bieden vijf  verschillende sets van assteunen aan, deze kan je gebruiken om het voertuig te ondersteunen. Het maximaal draagvermogen verschilt per set. Dit staat wel aangegeven of het maximaal toelaatbaar gewicht per assteun is of per set, let hier dus goed op.

    

   Trekhaak accessoires

   Voor een aanhanger is de trekhaak die op de auto zit natuurlijk erg belangrijk! Zonder een trekhaak heb je niks aan een aanhanger. Daarom bieden wij verschillende onderdelen aan voor je trekhaak. Bijvoorbeeld een trekhaakslot die ervoor zorgt dat je de achterdeuren van de auto of bus niet ongewenst open kunt maken. Neem een kijkje tussen al onze trekhaak toebehoren!
   Maar ook vind je hier accessoires voor de stekkerdoos of hulpkoppeling. 

    

   Kentekenplaat 

   Ieder voertuig moet voorzien zijn van een kenteken. Een aanhanger of caravan met een bruto laadvermogen van 750 kg of minder moet beschikken over een witte kentekenplaat. Bij Aanhangwagendirect.nl kan je ook deze witte kentekenplaat met je eigen kenteken bestellen. Erg handig als je deze verloren bent. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking