• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Een aanhangerslot als beste beveiliging tegen diefstal

   Met welk aanhangerslot zet je de aanhanger of caravan op slot? Wij bieden een groot assortiment aanhangersloten en aanvullende beveiliging ter bescherming van diefstal. Alles direct uit voorraad leverbaar. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   91 Producten
   Compact Eagle - SCM - Disselslot

   Deliverytime

   Condor - SCM disselslot

   Condor - SCM disselslot

   Voor KNOTT koppelingen en ook de nieuwe Al-Ko AK...

   Deliverytime

   A60 Fixed Lock - SCM - 2x verticaal M12

   Deliverytime

   127,95
   Bekijken
   67,95
   Padlock X- SCM gekeurd - los slot

   Deliverytime

   67,95
   Bekijken
   EM350 Fixed Lock - SCM - horizontaal/verticaal M14

   Deliverytime

   127,95
   Bekijken
   Safety - AL-KO AK161 & AK270 - SCM

   Deliverytime

   189,95
   Bekijken
   Type B Fixed Lock - SCM - 2x horizontaal M12

   Deliverytime

   127,95
   Bekijken
   149,00
   Parkeerpaal aanhanger - geschikt voor v-dissels

   Deliverytime

   149,00
   Bekijken
   Loca GPS tracker zonder abonnement

   Deliverytime

   131,95
   Bekijken
   Type C Fixed Lock - SCM - horizontaal+verticaal M12

   Deliverytime

   127,95
   Bekijken
   Trekhaak Safetybal

   Deliverytime

   6,95
   Discusslot in gehard staal (basic)

   Deliverytime

   6,95
   Bekijken

   Aanhangerslot of wielklem? Altijd veilig de aanhanger stallen

   Wij bieden een ruim assortiment met verschillende soorten aanhangerslot en ongekeurde aanhangersloten voor je aanhanger of trailer. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten aanhangerslot die wij aanbieden. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Met meer dan een miljoen aanhangwagens en caravans op de weg vind er logischerwijs helaas ook diefstal plaats. Het is iedere eigenaar er natuurlijk alles aan gelegen om dit te voorkomen met een goed aanhangerslot. Zeker ongeremde aanhangwagens zijn gewild omdat deze niet geregistreerd staan. Sinds enige jaren zijn geremde aanhangwagens wel voorzien van een kenteken en scheelt dit aanzienlijk in de diefstal cijfers. Desalniettemin is het op slot zetten van de aanhangwagen of caravan een must natuurlijk. Er zijn  een boel mogelijkheden waarmee je de aanhanger kan beveiligen. Een disselslot is hierbij het meest gekozen. We zetten alle mogelijkheden voor aanhangerwagensloten even op een rij:

   Welke aanhangersloten zijn er?

    

   Een disselslot als aanhangerslot

   Een disselslot is een aanhangerslot welke op de koppeling wordt geplaatst. Dit voorkomt dat de aanhanger ongewenst aan- of afgekoppeld kan worden. Dit type aanhangwagen slot wordt het meest gebruikt en is in veel varianten. Zo kan je een disselslot met vaste montage krijgen, de zogenaamde Fixed Lock sloten, maar zijn ze ook in koker variant beschikbaar. Het is dan een persoonlijke keuze waar je voorkeur naar uit gaat, wat je budget is en of de verzekeraar aanvullende eisen stelt aan de disselsloten. 

    

   Aanhangerslot SCM gekeurd van Doublelock

   Wanneer je de aanhanger of caravan volledig casco (All risk) wilt verzekeren worden er vaak aanvullende eisen gesteld aan de beveiliging. Zo moet er dan een goedgekeurd SCM aanhangerslot op zitten. Dit betekent dat het aanhangerslot getest is volgens een normering die de diefstal vertraagd. Zo werkt dit zowel preventief als actief in de vermindering van kans op diefstal. Ons assortiment goedgekeurde SCM sloten is zorgvuldig samengesteld en zijn enkel premium kwaliteit sloten van gerenommeerde merken. De SCM sloten van Doublelock zijn onze meest verkochte goedgekeurde SCM sloten. De onderbouw sloten bevestig je eenmalig aan je de koppeling van je aanhanger. Vervolgens kan je eenvoudig het aanhangwagenslot los en vast zetten door het bijgeleverde hangslot. Houd er rekening mee dat het aanhangerslot niet vast mag zitten tijdens het rijden (hulpdiensten moeten ten alle tijden aanhangers kunnen ontkoppelen). Om te voorkomen dat het aanhangerslot gaat rammelen tijdens het rijden wordt er een borgpen bij geleverd, deze kan je op de plaats van het aanhangwagen slot plaatsen tijdens het rijden.

   Tip: De selectie Fixed lock sloten voor vaste montage heeft een los hangslot. Hierdoor heb je nooit een groot aanhangerslot wat je los moet halen en moet opbergen in een disselkist.

    

   Aanhangerslot van AL-KO

   Dit merk specifieke koppelingsloten willen wij graag even uitlichten. AL-ko heeft namelijk voor elke specifieke koppelingen een passend slot voor aanhanger die specifiek bij de koppeling hoort. Dus als je weet welke koppeling er op de aanhanger zit, dan weet je ook precies welk aanhangerslot je nodig hebt. Deze past altijd en is er in een SCM gekeurde versie of safety compact versie welke ongekeurd is.

   Soorten AL-KO aanhangwagen slot:

   • Safety
   • Safety Premium
   • Safety Compact
   • Universeel AL-KO koppelingssloten
   • SCM gekeurde onderbouw sloten
   • Steeksloten (met safetyball)

    

   Overige soorten aanhangerslot

   Onlangs hebben wij ons assortiment uitgebreid met parkeerpalen. Dit zijn anti diefstal palen waar je de aanhanger of caravan aan vast kan maken. Zodoende blijft deze gefixeerd op de plek staan. Dit wordt ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld huuraanhangers. Voor ongeremde aanhangwagens zijn er ook beugelsloten verkrijgbaar als disselslot. Dit is een aanhanger slot welke je over de neus van de koppeling heen klemt. Het schuifslot schuif je over de rand van de ongeremde koppeling heen waar je deze dus mee beveiligd dat deze aangekoppeld kan worden. Steeksloten zijn cilindersloten welke je in de uitsparing van de koppeling kan steken. Dit voorkomt dat deze ontgrendelt kan worden om de aanhanger aan te koppelen of juist te ontkoppelen. Deze zijn er in een standaarduitvoering welke je in de hendel kan steken of type specifiek die je in de sleuf van de aankoppelindicator kan steken. Een wielklem is er ongekeurd maar ook SCM gekeurd natuurlijk. Als traditioneel stalen wielklem maar ook als kettingslot.

    

   Onderhoud aanhangerwagensloten

   Omdat aanhanger sloten normaal gesproken in aanraking komen met vocht en dergelijken is het belangrijk deze goed te onderhouden. Wij adviseren om sloten regelmatig te behandelen met WD40. Voor meer informatie over het aanhangerslot kun je uiteraard terecht bij onze klantenservice. Wij zullen dan samen met jou naar een passend aanhangerwagenslot zoeken. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking