aanhanger slotpalen en parkeerpalen

Aanhanger slot paal/slotpaal - verhuur - ingraafslot voor aanhangwagens - aanhanger parkeerplaats - verzinkte parkeerpalen voor professioneel gebruik
Lees meer
Sorteren op:

Aanhanger slot paal/slotpaal - verhuur - ingraafslot voor aanhangwagens - aanhanger parkeerplaats - verzinkte parkeerpalen voor professioneel gebruik

Anti-diefstal-parkeerpaal AWD Anti-diefstal parkeerpaal - geschikt voor alle aanhangers met een v-dissel

Antidiefstal parkeerpaal voor uw aanhangwagen. De robuuste parkeerpaal is van hoge kwaliteit en makkelijk te plaatsen. Met een antidiefstal parkeerpaal wordt het erg lastig de aanhangwagen mee te nemen zonder de sleutel van het slot. De parkeerpaal is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de paal vergt geen onderhoud. Onze parkeerpalen wegen 12,1 kg en zijn geschikt voor dissels tot wel 88 mm breed.

Parkeerpaal monteren

De parkeerpaal moet worden ingegraven en wij adviseren er beton bij te storten. Dat maakt deze aanhangwagen parkeerpaal zeer stabiel en duurzaam.  
De paal inclusief zes pinnen kan tot 35 cm de grond ingegraven worden. De pinnen zijn 10 cm lang. Wanneer de parkeerpaal is ingegraven steekt hij nog ongeveer één meter boven de grond uit, daar kan de aanhangwagen in vastgezet worden.   

Waar is de anti-diefstal parkeer paal geschikt voor

Ons slot is universeel en dus te gebruiken voor bijna alle (soorten) aanhangers. Door gebruikt te maken van hoogwaardige materialen kan deze paal jaren lang professioneel gebruikt worden.

Discussloten

Een discusslot is nodig voor het gebruik van de parkeerpaal, deze zit er niet standaard bij omdat wij je zelf het gewenste slot willen laten kiezen.