• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   anti-diefstal paal en parkeerbeugels

   Handige parkeerpaal en anti-diefstal parkeerbeugel. Ook beveiligd bevestigingsoog voor op de steiger of de muur. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   12 Producten
   149,00
   Parkeerpaal aanhanger - geschikt voor v-dissels

   Deliverytime

   149,00
   Bekijken
   Anti parkeerpaal met slot & 4 sleutels

   Deliverytime

   Anti parkeerbeugel inclusief slot

   Deliverytime

   79,95
   Trekhaakslot - achterdeur beveiliging

   Deliverytime

   79,95
   Bekijken

   Anti parkeerpaal kopen

   Helaas komt het nog te vaak voor, aanhanger diefstal. Vooral ongeremde aanhangers zijn vaak het doelwit voor dieven. Ongeremde aanhangers zijn namelijk niet traceerbaar. Wanneer je een aanhanger hebt die vaak op dezelfde plaats staat is het verstandig een anti parkeerpaal te kopen. Een anti diefstal parkeerpaal is erg handig en je bent verzekerd van goede beveiliging tegen diefstal. Een anti parkeerpaal moet je ingraven. Je kan er dan ook nog voor kiezen deze over te storten met beton. Dit maakt het vrijwel bijna onmogelijk om de aanhanger ongewenst mee te nemen. De robuuste anti parkeerpaal is van hoge kwaliteit en makkelijk te plaatsen. Met een neerklapbare parkeerpaal wordt het erg lastig de aanhangwagen mee te nemen zonder de sleutel van het slot. De neerklapbare parkeerpaal is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de verwijderbare parkeerpaal vergt geen onderhoud. Onze anti parkeerpalen wegen 12,1 kg en zijn geschikt voor dissels tot wel 88 mm breed. Onze neerklapbare parkeerpaal is universeel en dus te gebruiken voor bijna alle (soorten) aanhangers. Door gebruikt te maken van hoogwaardige materialen kan deze anti parkeerpaal jaren lang professioneel gebruikt worden.

    

   ProPlus Omklapbare antiparkeerpaal met slot - grijs/rood

   Welke anti diefstal parkeerpalen zijn er?

   In ons assortiment vindt je uiteraard verschillende soorten anti parkeerpalen, maar welke zijn nu het meest gangbaar? 1 van onze bestsellers is bijvoorbeeld een gele anti parkeerpaal met slot voor aanhangers en caravans (2015102). Deze is inclusief een robuust discusslot. Zoek je een anti diefstal parkeerpaal speciaal voor v-dissels? Dan is een Gegalvaniseerde anti parkeerpaal ideaal. Deze kan je eenvoudig om de dissel van je aanhangwagen zetten. Zo voorkom je dat je aanhanger gestolen wordt. Daarnaast is er ook nog een zogenoemde neerklapbare anti parkeerpaal. Deze handige anti diefstal parkeerbeugel kan je omhoog klappen. Op deze manier voorkom je ongewenst gebruik van je parkeerplek. Vaak wordt zo’n beugel samen gekocht met een anti parkeerpaal.

    

   Anti parkeerpaal monteren

   De anti parkeerpaal moet worden ingegraven en wij adviseren er beton bij te storten. Dat maakt deze aanhangwagen anti parkeerpaal zeer stabiel en duurzaam.  
   De anti parkeerpaal inclusief zes pinnen kan tot 35 cm de grond ingegraven worden. De pinnen zijn 10 cm lang. Wanneer de anti parkeerpaal is ingegraven steekt hij nog ongeveer één meter boven de grond uit, daar kan de aanhangwagen in vastgezet worden. Heb je nog meer vragen over ons assortiment anti parkeerpalen aanhanger? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee door middel van een vrijblijvend advies.

    

   Onderhoud je anti parkeerpaal

   Merk je dat het slot van je anti parkeerpaal moeilijk open gaat? Dan kan dit soms door 2 redenen komen. Het slot en de sleutel kunnen namelijk niet goed op elkaar zijn afgesteld. De andere reden kan zijn dat er zich stof of viezigheid in het slot bevindt. In al deze gevallen bevelen wij het gebruik van WD40 aan. WD40 is een smeermiddel, speciaal gemaakt voor sloten. Het maakt stroef lopende onderdelen van een slot weer soepel. Daarnaast beschermt en reinigt het je anti parkeerpaal. Hierdoor zal je anti parkeerpaal aanzienlijk langer meegaan. Wij raden zelf aan om direct na de aanschaf van elk slot, WD40 al te gebruiken. Hierdoor ben je verzekerd van een goede werking van de je anti diefstal parkeerpaal

    

   Parkeerpalen & parkeerbeugels voor aanhangers

   ProPlus Inklapbare antiparkeerbeugel met slot

   Parkeerpalen worden in de meeste gevallen gebruikt om aanhangers voor een langere periode te parkeren. De koppeling van de aanhanger rust op de kogel waardoor de trailer stevig op zijn plek staat en een eventueel aanhanger neuswiel ontzien wordt. Neerklapbare anti parkeerbeugels worden voor hetzelfde doeleinde gebruikt als een anti parkeerpaal. Het voordeel van antiparkeerbeugels ten opzichte van palen is dat ze breder zijn, hierdoor heb je soms twee anti parkeerpalen nodig en maar één antiparkeerbeugel.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking