Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  anti-diefstal paal en parkeerbeugels

  Handige parkeerpaal en anti-diefstal parkeerbeugel. Ook beveiligd bevestigingsoog voor op de steiger of de muur. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  10 Producten

  Anti-diefstal-parkeerpaal kopen

  Helaas komt het nog te vaak voor, aanhanger diefstal. Vooral ongeremde aanhangers zijn vaak het doelwit voor dieven. Ongeremde aanhangers zijn namelijk niet traceerbaar. Wanneer je een aanhanger hebt die vaak op dezelfde plaats staat is het verstandig een parkeerpaal te kopen. Een anti diefstal parkeerpaal is erg handig en ben je verzekerd van goede beveiliging tegen diefstal. Een parkeerbaal moet je ingraven. Je kan er dan ook nog voor kiezen deze over te storten met beton. Dit maakt het vrijwel bijna onmogelijk om de aanhanger ongewenst mee te nemen. De robuuste parkeerpaal is van hoge kwaliteit en makkelijk te plaatsen. Met een antidiefstal parkeerpaal wordt het erg lastig de aanhangwagen mee te nemen zonder de sleutel van het slot. De parkeerpaal is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de paal vergt geen onderhoud. Onze parkeerpalen wegen 12,1 kg en zijn geschikt voor dissels tot wel 88 mm breed. Onze parkeerpalen zijn universeel en dus te gebruiken voor bijna alle (soorten) aanhangers. Door gebruikt te maken van hoogwaardige materialen kan deze paal jaren lang professioneel gebruikt worden.ProPlus Omklapbare antiparkeerpaal met slot - grijs/rood

  Welke anti-diefstal parkeerpalen zijn er?

  In ons assortiment vindt je uiteraard verschillende soorten anti-diefstal parkeerpalen, maar welke zijn nu het meest gangbaar? 1 van onze bestsellers is bijvoorbeeld een gele parkeerpaal met slot voor aanhangers en caravans (2015102). Deze is inclusief een robuust discusslot. Zoek je een anti-diefstal parkeerpaal speciaal voor v-dissels? Dan is een Gegalvaniseerde anti-diefstal parkeerpaal ideaal. Deze kan je eenvoudig om de dissel van je aanhangwagen zetten. Zo voorkom je dat je aanhanger gestolen wordt. Daarnaast is er ook nog een zogenoemde inklapbare anti-diefstal parkeerbeugel. Deze handige beugel kan je omhoog klappen. Op deze manier voorkom je ongewenst gebruik van je parkeerplek. Vaak wordt zo’n beugel samen gekocht met een anti-parkeerpaal.

  Anti-diefstal parkeerpaal monteren

  De parkeerpaal moet worden ingegraven en wij adviseren er beton bij te storten. Dat maakt deze aanhangwagen parkeerpaal zeer stabiel en duurzaam.  
  De paal inclusief zes pinnen kan tot 35 cm de grond ingegraven worden. De pinnen zijn 10 cm lang. Wanneer de parkeerpaal is ingegraven steekt hij nog ongeveer één meter boven de grond uit, daar kan de aanhangwagen in vastgezet worden. Heb je nog meer vragen over ons assortiment anti-diefstal parkeerpalen aanhanger? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee door middel van een vrijblijvend advies.

  Onderhoud je anti-diefstal parkeerpaal

  Merk je dat het slot van je anti-diefstal parkeerpaal moeilijk open gaat? Dan kan dit soms door 2 redenen komen. Het slot en de sleutel kunnen namelijk niet goed op elkaar zijn afgesteld. De andere reden kan zijn dat er zich stof of viezigheid in het slot bevindt. In al deze gevallen bevelen wij het gebruik van WD40 aan. WD40 is een smeermiddel, speciaal gemaakt voor sloten. Het maakt stroef lopende onderdelen van een slot weer soepel. Daarnaast beschermt en reinigt het je anti-diefstal parkeerpaal. Hierdoor zal je anti-diefstal parkeerpaal aanzienlijk langer meegaan. Wij raden zelf aan om direct na de aanschaf van elk slot, WD40 al te gebruiken. Hierdoor ben je verzekerd van een goede werking van je slot.

  Parkeerpaal aanhangwagens - aanhanger parkeerpaal - ruim assortiment anti-parkeerpalen - anti-parkeer beugels - eenvoudig online parkeerpaal kopen

  Parkeerpalen & parkeerbeugels voor aanhangers

  Parkeerpalen worden in de meeste gevallen gebruikt om aanhangers voor een langere periode te parkeren. De koppeling van de aanhanger rust op de kogel waardoor de trailer stevig op zijn plek staat en een eventueel aanhanger neuswiel ontzien wordt.

  Parkeerbeugel

  ProPlus Inklapbare antiparkeerbeugel met slotNeerklapbare antiparkeerbeugels worden voor hetzelfde doeleinde gebruikt als antiparkeerpalen. Het voordeel van antiparkeerbeugels ten opzichte van palen is dat ze breder zijn, hierdoor heb je soms twee antiparkeerpalen nodig en maar één antiparkeerbeugel.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking