anti-diefstal palen en parkeerpalen voor aanhangwagens en caravans

Hier vind je ons overzicht parkeerpalen, aanhanger slotpalen, anti-diefstal palen en dissel beveiliging
Lees meer
Sorteer op:
Bestseller
Sale

Anti-diefstal parkeerpaal AWD Anti-diefstal parkeerpaal - geschikt voor alle aanhangers met een v-dissel

Antidiefstal parkeerpaal voor uw aanhangwagen. De robuuste parkeerpaal is van zware kwaliteit en makkelijk te plaatsen. Met een antidiefstal parkeerpaal wordt het erg lastig de aanhangwagen mee te nemen zonder de sleutel van het slot. De parkeerpaal is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de paal vraagt geen onderhoud. De parkeerpaal weegt 12,1 kg. De maximale disselbreedte is 88 mm.   

Hoe monteer ik een parkeerpaal

De parkeerpaal moet worden ingegraven en er kan beton aan de onderkant gestort worden. Dat maakt deze aanhangwagen parkeerpaal zeer betrouwbaar.  
De paal inclusief zes pinnen kan tot 35 cm de grond ingegraven worden. De pinnen zijn 10 cm lang. Wanneer de parkeerpaal is ingegraven steekt hij nog één meter boven de grond uit, daar kan de aanhangwagen aan vast gezet worden.   

Waar is de anti-diefstal parkeer paal geschikt voor

Een parkeerpaal kan worden gebruikt voor meerdere aanhangwagens en is dus ideaal voor een verhuurbedrijf. Natuurlijk is het voor particulier gebruik ook uitermate geschikt.   

Discussloten

Een discusslot is nodig voor het gebruik van de parkeerpaal, deze zit er niet standaard bij omdat er verschillende kwaliteiten zijn. Zo is de keuze voor een discusslot mogelijk.   

Wielklemmen

Deze premium kwaliteit wielklemmen worden vaak gebruikt als de aanhangwagen op verschillende plekken staat. Een wielklem kan natuurlijk makkelijk meegenomen worden.