• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Universele koker disselsloten voor de aanhanger

   Universele koker disselslot voor trailers, vouwwagens, boottrailers en paardentrailers. Ideaal om je aanhanger te beveiligen tegen diefstal. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten

   Koker disselslot aanhanger kopen

   Niemand wil dat zijn aanhanger, caravan of boottrailer gestolen wordt. Daarom is het van belang om jouw aanhangwagen te voorzien van een goed passend slot. Neem bijvoorbeeld een koker disselslot. Een kokerslot is het meest verkochte disselslot voor de aanhanger. Daarnaast is een koker disselslot universeel toepasbaar. Dat wil zeggen, dat dit type disselslot op nagenoeg iedere aanhanger past. Maak een keuze tussen een prima basic model of een premium afwerking. De safety box XL kan je ook aangekoppeld aansluiten. Als je een koker disselslot koopt is het handig om na te gaan welke modellen er zijn. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de bovengenoemde safety box XL, maar ook een overdekslot (disselslot tasjesmodel) en een premium disselslot koker, inclusief een discusslot gemaakt van RVS. Zoek je losse pennen voor een koker disselslot? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom je er niet helemaal uit welk koker disselslot geschikt is voor jouw toepassing? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en denken graag met je mee door middel van een vrijblijvend advies!

   Tip: Zoek je een SCM goedgekeurd disselslot voor de verzekering? Neem dan een kijkje in ons assortiment van SMC gekeurde disselsloten
    

   De werking van een koker disselslot

   Mooi zo’n koker disselslot, maar hoe werkt zo’n slot nu precies? Ieder model koker disselslot werkt op een andere manier. Ze sluiten namelijk elk de dissel op een andere manier af.  Een koker disselslot is een ideale manier om jouw aanhanger te beveiligen tegen diefstal. Een disselslot wordt bevestigd aan de dissel van een aanhangwagen of bijvoorbeeld een caravan. De dissel zelf bestaat uit een hendel en een kogelgat. Een koker disselslot sluit deze volledig af.

   Belangrijk: een disselslot of kokerslot met discusslot zijn vaak lichtgevoelig. Het is daarom verstandig deze regelmatig goed in te smeren met WD40. Hierdoor zal je slot langer meegaan en werkt je disselslot weer helemaal soepel.
    

   Disselslot tasmodel

   Een disselslot tasmodel is een mooi compact slot dat je makkelijk monteert op het koppelstuk van je aanhanger, caravan, boottrailer of vouwwagen. De disselslot tasmodel ka je zowel aangekoppeld als ontkoppeld gebruiken. Dit soort slot is lastig te breken of te kraken door het verzinkte staal. Met een disselslot tasmodel kan jouw aanhanger nooit aan een trekhaak worden gekoppeld. Je kan eenvoudig een discusslot mee bestellen, omdat dit slot wel exclusief discusslot geleverd wordt. Neem daarom ook altijd een kijkje onder de gerateerde producten op de product pagina's zelf.  Let er wel op dat een disselslot tasmodel niet geschikt is voor 3500 kg koppelingen en veiligheidskoppelingen zoals de aks2004. Zoek je een koker disselslot met discusslot? In ons assortiment heb je een disselslot inclusief een discusslot. Lees ook altijd even goed de product beschrijving van het disselslot na. Hierin staat vaak of het disselslot inclusief discusslot is of niet. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Daarnaast hebben we ook een disselslot met discusslot gemaakt van RVS. RVS zorgt er voor dat jouw disselslot niet gaat roesten.

   Bekijk ook onze wielklemmen en kettingsloten

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking