Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Premium Double Lock onderbouw disselsloten

  SCM gekeurde onderbouw-disselsloten voor aanhangwagens en caravans - goedgekeurd voor verzekeringen - groot assortiment voor alle koppelingen Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  19 Producten
  Condor - SCM disselslot

  Condor - SCM disselslot

  Voor alle KNOTT koppelingen en ook nieuwe Al-Ko ...

  Deliverytime

  Type B Fixed Lock - SCM - 2x horizontaal M12

  Deliverytime

  127,95
  Bekijken
  Type C slot ongekeurd (M12 hor/vert)

  Type C slot ongekeurd (M12 hor/vert)

  Horizontaal/verticaal M12 (40 mm h.o.h. afstand)

  Deliverytime

  Type C Fixed Lock - SCM - horizontaal+verticaal M12

  Deliverytime

  127,95
  Bekijken
  DoubleLock A60 Fixed Lock - 2x verticaal M12

  Deliverytime

  A60 Fixed Lock - SCM - 2x verticaal M12

  Deliverytime

  127,95
  Bekijken
  WAK35 Fixed Lock - SCM - 2x horizontaal M14

  Deliverytime

  127,95
  Bekijken
  EM350 Fixed Lock - SCM - horizontaal/verticaal M14

  Deliverytime

  127,95
  Bekijken
  AK351 Fixed Lock - SCM - 2x horizontaal M16

  Deliverytime

  129,95
  Bekijken
  AK301 Fixed Lock - SCM - 2x horizontaal M12

  Deliverytime

  129,95
  Bekijken
  Avonride AV50 Fixed Lock - SCM - hor/ver M14

  Deliverytime

  129,95
  Bekijken
  Robstop WS 3000 anti diefstalslot - SCM gekeurd

  Deliverytime

  159,95
  Bekijken
  Robstop WS 3000 anti diefstalslot

  Robstop WS 3000 anti diefstalslot

  Geschikt voor WS 3000 vanaf bouwjaar 08/2002

  Deliverytime

  119,95
  Bekijken
  Beveiligingsmoer M12 met stift

  Deliverytime

  Beveiligingsmoer M14 met stift

  Deliverytime

  Onderbouw disselslot kopen

  Het zou zonde zijn als jouw mooie aanhanger, caravan, boottrailer of vouwwagen gestolen zou worden. Een onderbouw disselslot is een ideale en gebruiksvriendelijke manier om diefstal te voorkomen. Een onderbouw disselslot bestaat uit twee delen. Een vast deel die altijd aan de koppeling van de aanhanger bevestigd blijft en een los (gekeurd) hangslot. Een onderbouw disselslot wordt vast gemonteerd onder de koppeling met bevestigingsmoeren en kunnen dan door middel van een los goedgekeurd hangslot op slot worden gezet. Een onderbouw disselslot biedt veel mogelijkheden zoals het slot aangekoppeld gebruiken. Door je aanhanger of caravan op deze manier te beveiligen, voorkom je ook dat deze niet afgekoppeld wordt. Als je van plan bent een onderbouw disselslot te kopen is het handig om de volgende gegevens bij de hand te hebben. Zo is het belangrijk om de diameter en de vorm van de trekstang te weten. Daarnaast moet je goed kijken hoe jouw koppeling bevestigd is. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een SCM gekeurd slot. Heb je vragen over ons assortiment van onderbouw disselsloten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij het uitzoeken van een passend onderbouw disselslot. Zo kun jij straks met een goed en veilig gevoel jouw aanhanger stallen of parkeren.

  Om te bepalen welk disselslot geschikt is voor jouw aanhanger, adviseren wij je gebruik te maken van dit handige keuzeschema
   
   

  DoubleLock onderbouw disselslot

  Eén van de bekendste en beste fabrikanten van onderbouw disselsloten en andere aanhanger sloten is DoubleLock. Ze staan bekend om hun goede kwaliteit en veilige disselsloten. Neem bijvoorbeeld de Condor SCM gekeurd disselslot. Niet alleen schrikt de rode kleur eventuele dieven af, maar is dit disselslot ook nog makkelijk te gebruiken. Daarnaast is dit disselslot ook breed inzetbaar. Dit slot is geschikt voor ongeremde koppelingen van merken zoals Albe, Peitz, Knott en Winterhoff, en ook voor de geremde versies! Daarnaast kun je het Condor disselslot ook gebruiken voor veiligheidskoppelingen (stabilisator koppelingen) zoals Westfalia SSK1, SSK2 en SSK3. Ben je in het bezit van een AL-KO koppeling? Daarvoor heeft DoubleLock speciaal de Eagle variant gemaakt. De Condor is namelijk niet geschikt voor AL-KO koppelingen.

   

  SCM gekeurd onderbouw disselslot

  Wat betekent SCM nu precies? SCM staat voor ‘Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging’. Dit keurmerk is in veel gevallen belangrijk voor verzekeringsmaatschappijen. Hiermee wordt aangetoond dat een aanhanger of disselslot een goedgekeurd en gecertificeerd slot heeft. Het keurmerk  wordt alleen gegeven aan sloten die aan strenge eisen voldoen. Wanneer je een SCM gekeurd disselslot koopt weet je helemaal zeker dat je een slot tegen een stootje kan. Mocht je aanhanger, caravan, vouwwagen of boottrailer toch nog gestolen worden, dan kan je verzekering een vergoeding aanbieden. Dit is niet van toepassing bij disselsloten die niet voorzien zijn van het SCM keurmerk. Je kunt het keurmerk herkennen aan de oranje driehoek.

   

  Hoe onderhoud ik mijn onderbouw disselslot?

  Een onderbouw disselslot of disselsloten van het merk DoubleLock staan erom bekend dat ze lichtgevoelig zijn. Dit betekent dat je ze voor optimaal en langdurig gebruik, regelmatig moet onderhouden met WD40. WD40 is een smeermiddel, speciaal voor een onderbouw disselslot of andere soort sloten. Het smeert niet alleen, maar verdrijft ook vocht en reinigt en beschermd je onderbouw disselslot goed. WD40 kun je onder elk onderbouw disselslot terugvinden onder ‘gerelateerde producten’. We raden zelfs aan om direct na aanschaf je disselslot in te smeren met WD40. Lopen sommige onderdelen stroef? Ga dan niet trekken en duwen aan je slot. WD40 lost ook bijna al deze problemen op.

   

  Hoe monteer je een Fixed Lock slot?

  Hieronder staat een uitleg video waarin wij vertellen hoe je een Fixed Lock van DoubleLock moet installeren.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking