• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

SCM sloten voor de aanhanger en caravan

17
De beste disselsloten. SCM gekeurde sloten voor de aanhanger en caravan.
Lees meer
Sorteer op:
Bestseller
€89,95 €84,95

€70,21 excl. BTW

Sale
€94,95 €81,95

€67,73 excl. BTW

€109,95

€90,87 excl. BTW

€114,95

€95,00 excl. BTW

  • Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour
€159,95

€132,19 excl. BTW

Nieuw
  • Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Wat zijn de beste disselsloten?

Hier vind je onze selectie SCM gekeurde (dissel)sloten voor de aanhanger en caravan. Deze sloten kenmerken zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid en hoge inbraakbestendigheid die voldoet aan de vereisten van diefstal verzekering van de verzekeraars. Dit geldt ook voor de kettingsloten.

SCM keurmerkscm gekeurde sloten voor aanhangers trailers vouwwagens caravans verzekering verzekeren aanhangwagendirect.nl

Het SCM keurmerk is opgericht door het verbond van verzekeraars. Dit keurmerk is voor verzekeraars belangrijk omdat hiermee wordt aangetoond dat een voertuig voorzien is van een slot dat aan de eisen van deze verzekeraars voldoet. Verzekeraars weten dat wanneer er gebruik gemaakt wordt van een SCM gekeurd slot dat de kans dat een voertuig gestolen wordt aanzienlijk lager is dan bij ongekeurde sloten.

SCM gekeurde disselsloten voor aanhangers, trailers, vouwwagens & caravans

Disselsloten met een SCM keurmerk zijn uitvoerig getest op verschillende aspecten. Wil je een aanhanger verzekeren? Dan is de kans groot dat je verzekeraar eist dat je gebruikt maakt van een SCM gekeurd slot.

Double lock Condor SCM gekeurd slot van Double lock voor KNOTT, Winterhoff en Albe aanhangwagendirect.nlSCM gekeurde DoubleLock sloten

Onze meest verkochte SCM gekeurde sloten zijn de DoubleLock Condor en de DoubleLock Compact Eagle. Deze sloten zijn eenvoudig aan te brengen en los te halen.

In de onderstaande video zie je hoe eenvoudig het is een Compact Eagle te bevestigen.

 

Mag ik rijden met een gemonteerd disselslot?

Het is toegestaan om met een gemonteerd disselslot te rijden mits deze niet op slot staat. Dit is in verband met de veiligheid; hulpdiensten moeten ten alle tijde voertuigen kunnen ontkoppelen.

Een slot mag gemonteerd zijn tijdens het rijden maar niet daadwerkelijk op slot staan