• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wielklem en kettingslot voor een aanhanger

   Opzoek naar een wielklem of kettingslot? Hier vind je ons overzicht wielklemmen en kettingsloten. Ongekeurde en SCM gekeurde sloten. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Een wielklem kopen

   De wielklem is het beste preventieve anti-diefstalslot voor een aanhanger of caravan. Het is veel gebruikt omdat het universeel toepasbaar is met stalen velgen. Van veraf goed zichtbaar en voorkomt het ongewenst verplaatsen van de aanhanger. Ben je opzoek naar andere beveiligingsmiddelen voor uw aanhanger of caravan? Wij hebben een groot assortiment aan beveiliging. Wij hebben in ons assortiment een politie wielklem die ook nog eens universeel toepasbaar is. Deze is geschikt voor 8, 9 en 10 inch wielen. Wil je een wielklem voor de grote maten? Dan hebben we ook een variant die geschikt is voor 12, 13 en 14 inch wielen met een maximale bandbreedte van 175 mm. Ben je even krap bij kas en zoek je een voordelige wielklem? Dan is een verstelbare wielklem van het type Lokmas een passende oplossing. De breedte is instelbaar en daarom is deze klem geschikt voor auto’s, aanhangers en zelfs voor motorfietsen. Je kunt ook kiezen voor de ‘Wielklem met slot Universeel 13" t/m 15"’. Deze klem is geschikt voor bijna ieder type stalen velg 13 t/m 15 inch. De voordelen van een wielklem zijn dat het de velgen en de wieldop beschermt. Een wielklem is meestal gemaakt van gehard staal dat zorgt voor maximale bescherming. 

    

   Tip: Wielklemmen zijn vaak erg lichtgevoelig. Zorg er daarom voor dat je regelmatig je wielklem goed insmeert met WD40. Wanneer je dit doet zorg je er voor dat je klem soepel blijft werken. Ook als je net een klem hebt aangeschaft raden wij aan om hem dan direct in te smeren. WD40 is siliconenvrij en zorgt er bijvoorbeeld voor dat je wielklem niet gaat piepen en kraken. Daarnaast zal door het gebruik van WD40 je wielklem aanzienlijk langer meegaan.

    

   SCM gekeurde wielklem kopen?

   Zoek je specifiek een SCM gekeurde klem? Er is een duidelijk verschil tussen een basic wielklem en een goedgekeurde SCM klem. Bij veel casco verzekeringen van aanhangwagens en caravans zijn SCM gekeurde wielklemmen verplicht. SCM gekeurde wielklemmen zijn over het algemeen sterker dat niet gekeurde klemmen. Je herkent een SCM gekeurd product aan de oranje gekleurde driehoek. Hieronder een video van een Doublelock SCM gekeurde wielklem:

    

    

   Tip: Als je een diefstalverzekering afsluit voor bijvoorbeeld een boot, dan kan de verzekeraar eisen stellen aan het type slot. Dan kan bijvoorbeeld een eis zijn dat het buitenboordmotorslot voldoet aan SCM eisen en is voorzien van een SCM-keurmerk. Het is daarom belangrijk om van tevoren daarover informatie op te vragen bij je verzekering. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

    

   Wat is een politie wielklem?

   De politie wielklem biedt uitstekende beveiliging voor jouw aanhanger door de sterke materialen en duidelijke zichtbaarheid. De politie wielklemmen van Aanhangwagendirecten zijn SCM gekeurd, dit betekend dat ze aan de eisen van vezekeraars voldoen. De wielklem politie is ook TÜV gekeurd, dit is verplicht in Duitsland. De wielklem is geschikt voor wielen met maximale bandbreedte van 220 mm, dit komt neer op aanhangerbanden van 8, 9 en 10 inch wielen. Standaard wordt de politie wielklem geleverd met 2 sleutels. De wielklem is erg opvallend door de gele kleur die de politie wielklem heeft. 

    

   Kettingsloten kopen voor aanhanger, caravan of boottrailer

   Je kunt natuurlijk een wielklem voor de aanhanger en wielklem voor de caravan kopen. Maar je kunt ze ook beveiligen met een kettingslot. De kettingsloten van DoubleLock zijn ideaal voor verschillende soorten voertuigen zoals aanhangwagens, boottrailers en caravans. Je kunt deze kettingsloten vastmaken aan statische objecten en door middel van een loopchain kan je je trailers zeer goed beveiligen. Daarnaast zijn DoubleLock loopchains eenvoudig aan te bergen. Een kettingslot van DoubleLock is SCM gekeurd en komt onder andere in een luxueuze koffer zodat je het slot kan beschermen tegen beschadiging. We hebben kettingsloten van 130 cm en 200 cm in ons assortiment. Heb je vragen over ons assortiment van kettingsloten en wielklemmen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van een wielklem of kettingslot dat past op jouw aanhangwagen, caravan of boottrailer. Daarnaast kun je ook eenvoudig je bestelling afhalen in onze winkel gelegen in Heerenveen.

    

   Wielklem voor de caravan

   Een wielklem voor een caravan wordt gebruikt om de caravan extra te beveiligen. De wielklem zorgt er voor dat de caravan ongewenst verplaatst kan worden. Een caravan is een gemakkelijk doelwit voor dieven. Vooral op onbewaakte plaatsen worden er regelmatig caravans gestolen. Met goed beveiligingsmateriaal zoals een wielklem kun je het diefstal risico al sterk verminderen. De montage van een wielklem voor jouw aanhanger is erg eenvoudig, het vergt misschien iets meer tijd, maar je bent er wel van verzekerd dat jouw caravan niet gestolen zal worden op diefstal gevoelige plaatsen. Aanhangwagendirect heeft wielklemmen in verschillende maten voor uw caravan. 

   Wielklem vouwwagen

   Een wielklem voor een vouwwagen wordt veel gebruikt om deze te beveiligen of om de vouwwagen extra te beveiligen met een wielklem. Een vouwwagen heeft vaak kleine wielen, hiervoor bieden wij een 8 t/m 10 inch wielklem aan. Deze politie wielklem voorkomt dat je vouwwagen ongewenst meegenomen kan worden. Een vouwwagen is vaak ongeremd en dat maakt deze gevoelig voor diefstal. Daarom is het erg belangrijk om de vouwwagen met een goed slot uit te rusten. Maak je gebruik van een wielklem dan schrikt dat af!  

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking