• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Lesley - Donderdag 18 Mei 2024

   Jouw aanhangwagen zelf samenstellen? Dat kan!

   Als jij een nieuwe aanhanger wilt kopen, wil je het natuurlijk wel een beetje persoonlijk maken. Maar in hoeverre kan jij jouw aanhanger personaliseren? Wil jij bijvoorbeeld alles vanaf het begin bepalen in de configurator van Eduard of wil je alleen zelf een aantal accessoires aanpassen. In dit blog gaan wij jou vertellen wat er allemaal mogelijk is bij het aanpassen van jouw aanhanger!

    

   Je eigen aanhanger aanpassen naar jouw smaak

   Als je al een aanhanger bezit, kan je ook genoeg accessoires aan jouw aanhanger toevoegen om het persoonlijker te maken. Je aanhanger customizen kan op verschillende manieren. Wil jij bijvoorbeeld de gloeilampen vervangen voor LED verlichting, kijk dan naar de aansluiting van de lampen. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van verschillende accessoires die jij kan toevoegen om de aanhanger naar jouw eigen wens te maken.

    

   • Gloeilampen vervangen voor LED-verlichting: Als de montage en de connectoren hetzelfde zijn, kan je dit gemakkelijk zelf vervangen. Ledverlichting is ook veel duurzamer dan gloeilampen.
   • Stalen velgen vervangen voor zwarte of lichtmetalen velgen: Zorg ervoor dat je de juiste banden- en velgmaat kiest, om zo de juiste vervanger te vinden. De steekmaat is ook erg belangrijk om te controleren.
   • Disselkist monteren voor accessoires: Om de losse accessoires van de aanhanger op te bergen, kan je kiezen voor een disselkist van aluminium of kunststof.
   • Opzetborden of loofrekken: Als jij hogere lading wilt vervoeren, kan je in de meeste gevallen kiezen voor hogere opzetborden of loofrekken.
   • Vlakzeilen of netten: Het is verplicht om jouw lading goed te zekeren. Echter kan het ook fijn zijn om een mooi en functioneel aanhangernet of vlakzeil te kiezen.

    

   Hieronder is een video te zien waarin wij uitleg geven over het personaliseren van de aanhanger. 

    

   Configureer je eigen Eduard aanhanger

   Het samenstellen van een aanhangwagen die perfect voldoet aan je specifieke behoeften, kan een uitdagend proces zijn. Met de juiste tools en opties kan dit echter een zeer bevredigende ervaring zijn. Een van de beste hulpmiddelen voor dit proces is de Eduard configurator, een online platform dat je in staat stelt om de aanhangwagen van je dromen te ontwerpen en te personaliseren.

    

    

   Stap 1: Het basisontwerp kiezen

   De eerste stap in het proces van het samenstellen van je aanhangwagen is het kiezen van het juiste basisontwerp. Eduard biedt een scala aan modellen die variëren in grootte, type en draagvermogen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige platte aanhanger voor algemeen gebruik of een gespecialiseerde kipper voor bouwprojecten, de configurator leidt je door de verschillende opties heen.

    

   Stap 2: Afmetingen en laadvermogen

   Eenmaal je het basisontwerp hebt gekozen, is het tijd om de specifieke afmetingen en het laadvermogen te selecteren. Afhankelijk van wat je van plan bent te vervoeren, kun je kiezen voor een kleiner of groter model met een hoger of lager laadvermogen. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen de afmetingen van de aanhanger en het vermogen van je voertuig om deze te trekken.

    

   Stap 3: Extra onderdelen en accessoires

   Na het selecteren van het basisontwerp en de afmetingen, biedt de Eduard configurator je de mogelijkheid om extra onderdelen en accessoires toe te voegen. Dit is waar je je aanhanger echt kunt aanpassen aan je behoeften. Opties kunnen onder meer zijn:

    

   • Oprijplaten: Perfect voor het laden van voertuigen of zware machines.
   • Huif: Voor bescherming tegen weersinvloeden, ideaal voor het vervoeren van materialen die niet nat mogen worden.
   • Loofrekken: Uitstekend voor het verhogen van de zijwanden voor het vervoeren van licht, volumineus materiaal zoals tuinafval.
   • Steunpoten: Zorgen voor extra stabiliteit tijdens het laden en lossen.

    

   Als je alles heb gekozen, kan je bij ons een offerte aanvragen voor de aanhanger.

    

   BLOG

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking