LED achterlichten met ingebouwde weerstanden

LED achterlichten met ingebouwde weerstanden

Wil je Led verlichting op de aanhanger zonder storing? Eenvoudig achterlichten met ingbouwde smartbox aansluiten en het werkt op iedere auto. Geen last van knipperende lampen of een storing met de canbus van de auto. Dan zijn de LED achterlichten met ingebouwde weerstanden de oplossing!

LED achterlichten voor de aanhanger zonder storing

Een nieuwe innovatie is de verwerking van een smart box in de achterlichten van de aanhanger. Er is geen controlbox of losse weerstand montage vereist voor een goede werking van de achterlichten. Ook fabrikanten gebruiken nu deze lampen ook al direct in de afmontage van de aanhangers. 

Geen knipperende LED lampen op de aanhanger meer!

Ingebouwde weerstanden in de achterlichten

De ingebouwde SMART box in de achterlichten zorgt ervoor dat de functies goed werken bij iedere moderne auto. De weerstanden zorgen er voor dat alle verlichting niet gaat knipperen door een storing van de canbus in de auto. De Aspöck aansluiting werkt plug&play met iedere hoofdkabel. Het is niet meer nodig om losse draden aan te sluiten. Deze achterlichten bieden alle voordelen van heldere design LED verlichting zonder de issues bij het aansluiten.

Premium kwaliteit achterlichten met plug&play aansluiting

Onze selectie achterlichten hebben de kwaliteitstoets op duurzaamheid doorstaan en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Het grote voordeel van LED lampen zijn de brandduur van de lampen. Deze meerwaarde gecombineerde met een strak design is de reden dat veel aanhangwagen bezitters overstappen op led lampen op de aanhanger. De selectie lampen die wij hebben geselecteerd variëren van Lucidity lampen die compleet compatible zijn met de Multipoint lampen en de meer voordeliger Fristom Lampen. Beide soorten zijn plug&play aansluitbaar met de Aspöck hoofdkabels.

Lucidity achterlampen voor de aanhanger

Het Koreaanse merk Lucidity is een toonaangevende speler in de wereld van voertuig verlichting. Zowel werklampen, truckverlichting en ook aanhanger verlichting behoren tot het assortiment. De door ons geselecteerde achterlichten hebben alle vereiste functies die vergelijkbaar zijn met de multipoint lampen van Aspöck:

achterlicht met ingebouwde weerstandLED achterlicht met ingebouwde weerstanden

Plug & play kabelbomen

Je kan deze achterlichten gebruiken met kant en klare hoofdkabels van Aspöck. Deze kan je met de connectors makkelijk inprikken in de achterlichten. Kies simpelweg de benodigde lengte van hoofdkabel en iedereen kan het installeren.

Fristom LED achterlichten

Als alternatief voor de Lucidity Led achterlichten bieden wij de volgende Fristom achterlichten aan. Een andere vorm maar met dezelfde functionaliteiten en passen ook op de Aspöck hoofdkabels.

 

Led achterlichten met ingebouwde weerstanden

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
webshop keurmerk