Boottrailer onderdelen

Boeggeleiding, kimrollen, kielrollen, vangmuilen, steunen en stootblokken, waterdichte lieren, stelpijpen en bevestigingsmaterialen - de goedkoopste van Europa
Lees meer

Boottrailer onderdelen kopen

Bekijk hier ons assortiment boottrailer onderdelen, direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Al onze boottrailer toebehoren en onderdelen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt zoals polyvinyl en gegalvaniseerd staal. Heb je vragen over ons assortiment van boottrailer onderdelen? Of weet je niet precies welke boottrailer onderdelen geschikt zijn voor jouw boottrailer? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste boottrailer onderdelen door middel van een vrijblijvend advies.

Boeggeleiding boottrailer

Boeggeleiding zorgt er voor dat tijdens het op en aflaten de boot gecentreerd wordt, dit maakt het een stuk eenvoudiger. Wij bieden boeggeleiding in diverse maten en kleuren aan. De meeste boeggeleiding heeft een asgat met een diameter van 20 mm. De lengte van het asgat varieert vaker. Controleer deze gegevens altijd goed voor u besteld. Let er altijd op bij het uitzoeken van een boeggeleiding, wat voor bandenmaat je nodig hebt en hoe groot het asgat is. Daarnaast vind je in ons assortiment van boeggeleidingen ook bokwielen en een binnenband. Naast losse boeggeleidingen vind je bij ons ook verschillende centreerarmen. Deze centreerarmen zijn super handig om ervoor te zorgen dat jouw boot netjes op de boottrailer komt te liggen. In ons assortiment vindt je boeggeleidingen van bekende merken zoals:

  • • Pega
  • • Kalf
  • • Marlin
  • • Freewheel
  • • Damco

 

Kimrollen en kielrollen boottrailer onderdelen

Kimrollen worden gebruikt om het gewicht van de boot te ondersteunen. De meeste kimrollen zijn gemaakt van duurzaam polyvinyl of PE. Kielrollen zijn zoals de naam al zegt bedoeld om de kiel te ondersteunen en begeleiden. Door kimrollen boottrailer onderdelen zal je boot een stuk gemakkelijker op en af je boottrailer rollen. Voor aluminium boten adviseren wij de standaard kiel- en kimrollen, omdat deze een stuk robuuster zijn. Merk je dat je boot niet meer helemaal lekker rolt op je boottrailer? Dan komt dit vaak door versleten kimrollen of kielrollen. Wij bieden een ruim assortiment kielrollen aan in diverse maten en kleuren.

Vangmuil boottrailer onderdelen

Vangmuilen worden vooraan de boottrailer bevestigd. De vangmuil is bedoeld om de boeg van de boot in te laten rusten, dit zorgt er voor dat het gewicht van de boot beter verdeeld wordt en de boot zelf stabieler op zijn plek ligt. Het is belangrijk dat de vangmuil/ het bootkussen in het midden van de trailer gemonteerd wordt zodat de boot recht op de trailer rust. Daarnaast biedt een vangmuil ook nog een andere mooi praktische toepassing. Een vangmuil boottrailer beschermt je boot ook tegen krassen en andere mogelijke beschadigingen tijdens het vervoer. Een vangmuil wordt ook wel een boegsteun genoemd. Bijna elke boottrailer van goede kwaliteit wordt geleverd met een vangmuil van polyurethaan.

Overige en handige boottrailer toebehoren

Steunen en stootblokken zorgen er voor dat eventuele schade aan je boottrailer voorkomen dan wel beperkt wordt. Ook kunnen deze als verlenging of ophoging gebruikt worden zodat de boot beter op de trailer blijft liggen. Wij bieden een ruim assortiment lieren, lierbanden, lierkabels & toebehoren. Wij bieden elektrische lieren met een trekvermogen van 900 tot 2045 kg. Handlieren bieden wij aan met een trekvermogen van 350 tot maar liefst 1800 kg. Ben je op zoek naar rollagers of assen? Zoek niet verder. Wij hebben een ruim assortiment lagers en assen voor boottrailers. Ook voor koker-, buisprofielen en bevestigingsmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden profielen in diverse maten en lengtes aan. Selecteer zelf de lengte die jij nodig hebt en wij zagen het op maat.