Boottrailer onderdelen

Onderdelen voor uw boottrailer. Kielrollen, lieren, bootrollen, alles uit voorraad leverbaar.
Lees meer

Boottrailer onderdelen

Bekijk hier ons assortiment boottrailer onderdelen, direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Al onze boottrailer toebehoren en onderdelen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt zoals polyvinyl en gegalvaniseerd staal.

Boeggeleidingboeggeleiding luchtband boottrailer aanhangwagendirect.nl

Boeggeleiding zorgt er voor dat tijdens het op en aflaten de boot gecentreerd wordt, dit maakt het een stuk eenvoudiger. Wij bieden boeggeleiding in diverse maten en kleuren aan.

De meeste boeggeleiding heeft een asgat met een diameter van 20 mm. De lengte van het asgat varieert vaker. Controleer deze gegevens altijd goed voor u besteld.

Hier vind je het volledig overzicht boeggeleiding

Kimrollenkimrollen boottrailer kim rol bootrol aanhangwagendirect.nl

Kimrollen worden gebruikt om het gewicht van de boot te ondersteunen. De meeste kimrollen zijn gemaakt van duurzaam polyvinyl of PE.

Hier vind je ons overzicht kimrollen

Kielrollenkielrollen kielrol rol kiel aanhangwagendirect.nl boottrailer

Kielrollen zijn zoals de naam al zegt bedoeld om de kiel te ondersteunen en begeleiden. Wij bieden een ruim assortiment kielrollen aan in diverse maten en kleuren.

Hier vind je ons volledig overzicht kielrollen

Vangmuilen

vangmuil vanmuilen bootkussen bootkussen boeg v boottrailer

Vangmuilen worden vooraan de boottrailer bevestigd. De vangmuil is bedoeld om de boeg van de boot in te laten rusten, dit zorgt er voor dat het gewicht van de boot beter verdeeld wordt en de boot zelf stabieler op zijn plek ligt.

Het is belangrijk dat de vangmuil/ het bootkussen in het midden van de trailer gemonteerd wordt zodat de boot recht op de trailer rust.

Steunen & stootblokkenBoot zijsteun stootblok kussen stoot boottrailer

Steunen en stootblokken zorgen er voor dat eventuele schade aan je boottrailer voorkomen dan wel beperkt wordt. Ook kunnen deze als verlenging of ophoging gebruikt worden zodat de boot beter op de trailer blijft liggen.

Lieren en toebehoren

Wij bieden een ruim assortiment lieren, lierbanden, lierkabels & toebehoren. Wij bieden elektrische lieren met een trekvermogen van 900 tot 2045 kg. Handlieren bieden wij aan met een trekvermogen van 350 tot maar liefst 1800 kg.

Lagers & assen

lagers assen boottrailers boottrailer

Ben je op zoek naar rollagers of assen? zoek niet verder. Wij hebben een ruim assortiment lagers en assen voor boottrailers.

koker- , buisprofielen & bevestigingsmaterialenprofielen koker buis bevestiging ubout bout moer boottrailer

Ook voor koker-, buisprofielen en bevestigingsmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden profielen in diverse maten en lengtes aan. Selecteer zelf de lengte die jij nodig hebt en wij zagen het op maat.

Niet zeker wat je nodig hebt?

Neem dan gerust contact met ons op.