Hapert

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Aanhangwagendirect heeft een groot scala premium merk aanhangwagen onderdelen voor uw Hapert aanhanger. Alles direct uit voorraad leverbaar. Wel zo makkelijk!

Hapert aanhangwagen onderdelen

Hapert aanhangwagens
maken gebruik van onderdelen van toonaangevende fabrikanten als Winterhoff, BPWen ookAspöckvoor aanhanger verlichting.

 

De twee aanhangwagen onderdelen die het meest vervangen moeten worden zijn voor Hapert hetzelfde als voor elk ander merk aanhanger. Dit zijn namelijk het Neuswiel en Verlichting.

 

Multipoint 1 achterlicht Hapert

Neuswiel van Hapert aanhanger

Multipoint 1 hapert achterlicht neuswiel hapert aanhanger

Wat ook stuk kan gaan door intensief gebruik is de spansluiting van de zijborden.

 

 

Deze originele Hapert spansluiting hebben wij origineel direct uit voorraad leverbaar.

Hapert spansluitingHapert aanhangwagens is al geruime tijd marktleider in geremde aanhangwagens in Nederland.  In 2018 met een marktaandeel van 18 %.

Kenmerkende eigenschappen van het merk en onderdelen zijn het robuuste chassis, grote scala aan mogelijkheden en betrouwbaarheid.

Hapert wielen voor de aanhanger
 
Historie Hapert Aanhangwagens 


 
Al meer dan 50 jaar worden er Aanhangwagens onder de naam Hapert aanhangwagens gemaakt en daarvoor nog 15 jaar onder de naam Saris. Na de splitsing van de twee bedrijven in 1966 gaan ze afzonderlijk verder als SARIS en HAPERT aanhangwagens. In de daaropvolgende jaren worden zowel de productie als producten gamma fors uitgebreid. Dit resulteert in een verkoop van maar liefst 3200 aanhangwagens in 2016 in Nederland. Verder worden de Hapert aanhangwagens nog door geheel Europa geëxporteerd.