• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Hapert

   Hapert aanhangwagens Al meer dan 50 jaar worden er Aanhangwagens onder de naam Hapert aanhangwagens gemaakt en daarvoor nog 15 jaar onder de naam Saris. Na de splitsing van de twee bedrijven in 1966 gaan ze afzonderlijk verder als SARIS en HAPERT aanhangwagens. In de daaropvolgende jaren worden zowel de productie als producten gamma fors uitgebrei Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten
   Spatbord Hapert 1500x240x410 mm

   Deliverytime

   Spatbord Hapert 750x220x350 mm

   Deliverytime

   Spatbord Hapert 1550x220x375 mm

   Spatbord Hapert 1550x220x375 mm

   Gegalvaniseerd stalen spatscherm voor o.a. Haper...

   Deliverytime

   Hapert aanhangwagens

   Al meer dan 50 jaar worden er Aanhangwagens onder de naam Hapert aanhangwagens gemaakt en daarvoor nog 15 jaar onder de naam Saris. Na de splitsing van de twee bedrijven in 1966 gaan ze afzonderlijk verder als SARIS en HAPERT aanhangwagens. In de daaropvolgende jaren worden zowel de productie als producten gamma fors uitgebreid. Dit resulteert in een verkoop van maar liefst 3200 aanhangwagens in 2016 in Nederland. Verder worden de Hapert aanhangwagens nog door geheel Europa geëxporteerd. Hapert aanhangwagens is al geruime tijd marktleider in geremde aanhangwagens in Nederland. In 2018 met een marktaandeel van 18 %. Kenmerkende eigenschappen van het merk en onderdelen zijn het robuuste chassis, grote scala aan mogelijkheden en betrouwbaarheid. Hapert heeft als motto: “Op je aanhanger moet je kunnen rekenen. Dag in, dag uit”. Alle Hapert modellen zoals Azure, Cobalt, Indigo en Sapphire hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een compleet en volledig gelast en zelfdragend frame. Daarnaast heeft Hapert een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Hapert geeft haar gebruikers hiermee de zekerheid van een lange levensduur. In veel gevallen soms nog langer dan verwacht. Dit maakt Hapert tot een aantrekkelijk en betrouwbaar merk op de markt. Hapert levert en maakt aanhangers zowel voor particulieren als zakelijke klanten, die willen werken met betrouwbaar materiaal. Ze zijn gemaakt om elke dag weer maximaal te presteren tegen lage kosten.

   Op je aanhanger moet je kunnen rekenen. Dag in, dag uit.

    

   Hapert aanhanger onderdelen

   Is jouw huidige Hapert spansluiting toe aan vervanging? Of zoek je een vervangende oplooprem voor een Hapert type V 2000? Met een mooi assortiment kun je bij ons verschillende Hapert oploopremmen bestellen, maar ook bijvoorbeeld verlichtingssets of losse lampen. Wil je graag gemakkelijker lading op je Hapert aanhangers laden? Dan kun je je Hapert aanhangwagen eenvoudig uitbreiden met oprijplaten. Ook bieden wij diverse spatborden aan die je ook kan gebruiken op Hapert aanhangers. Heb je vragen over ons assortiment Hapert aanhanger onderdelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Aanhangwagendirect heeft een groot scala premium merk aanhangwagen onderdelen voor uw Hapert aanhanger. Alles direct uit voorraad leverbaar. Wel zo makkelijk! Hapert aanhangwagens maken gebruik van onderdelen van toonaangevende fabrikanten als Winterhoff, BPWen ook Aspöckvoor aanhanger verlichting. De twee aanhangwagen onderdelen die het meest vervangen moeten worden zijn voor Hapert hetzelfde als voor elk ander merk aanhanger. Dit zijn namelijk het Neuswielen Verlichting.

    

   Hapert bakwagen

   De Hapert bakwagen staat ook wel bekend als het ‘Azure’ model. Een degelijke open bakwagen die je multifunctioneel kan inzetten. Een ideale bakwagen voor de meeste vervoersklussen, zoals het wegbrengen van grofvuil, verhuizen en nog veel meer. De Hapert Azure bakwagen heb je in 5 verschillende uitvoeringen. Hierin heb je de keuze uit enkelasser, tandemasser of zelfs een tridemasser. De meeste open Haper aanhangers kun je vergelijken met een plateauwagen. Ze bevatten neerklapbare zijborden en de wielen bevinden zich onder de laadbak. Op deze manier kan je bijvoorbeeld eenvoudig je lading lossen en laden met een heftruck. Bij de Azure L-1 en Azure L-2 bevinden de wielen zich naast de laadbak.

    

   Hapert kipper

   Hapert levert ook de kippers in 5 verschillende modellen. De Hapert kipper staat ook wel bekend als de ‘Cobalt’. Kippers zijn ideale hulpmiddelen voor bulkladingen en als je snel moet kunnen lossen. Ze worden vooral gekocht door hoveniers, vaak inclusief loofrekken en een aanhangernet om de lading goed en veilig te kunnen vervoeren. Hapert levert achterwaartse kippers en driezijdige kippers. De wijze waarop je een Hapert kipper gebruikt bepaalt het type Hapert kipper dat je nodig hebt. Een driezijdige Hapert kipper maakt het er handig om bijvoorbeeld in kleinere ruimtes te lossen.

    

   Hapert autotransporter

   Je hebt veel keus bij Hapert autotransporters. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in 6 verschillende modellen. Hapert autotransporters zijn onmisbaar wanneer je van plan bent zware voertuigen te vervoeren. Ideaal dus voor garages en groenbedrijven. Door middel van de grote oprijplaat is het oprijen van zware voertuigen een fluitje van een cent. De Hapert Indigo autotransporter kun je kopen als enkelas, tandemas of tridemas. De Indigo HF-2 beschikt niet over een aparte oprijplaat, maar heeft een gebogen laadbak met uitschuifbare oprijplaten. Met de inclusieve lier maak je het laden van je vervoermiddelen een stuk eenvoudiger. Door middel van de handige rails kun je ook makkelijk je lading vastzetten met spanbanden.

    

   Hapert gesloten aanhanger

   Als je kostbare lading wilt vervoeren is het eigenlijk niet meer dan logisch om voor een gesloten Hapert aanhanger te kiezen. Hapert heeft hierin een aantrekkelijk aanbod van gesloten aanhangers onder de modelnaam ‘Sapphire’. Een gesloten aanhanger beschermd jouw vracht en is ook handig te gebruiken als een verkooppunt. Moet je bijvoorbeeld bepaalde producten koel houden? Dan is een Hapert Sapphire L-2 koelwagen een perfecte oplossing. Daarnaast levert Hapert gesloten aanhangwagens waarbij de wielen onder de laadbak zijn bevestigd en naast de laadbak. Voor elke situatie levert Hapert gesloten aanhangers.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking