• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Humbaur

   Humbaur aanhanger kopen Humbaur GmbH is dé marktleider en meest toonaangevende producent van verschillende aanhangwagens in Europa. Het begon allemaal in 1957 met de verkoop van aanhangwagens voor landbouwvoertuigen. Hierbij kun je denken aan aanhangers, graanmolens en ploegen. In 1981 werd de stap gezet om aanhangers voor personenauto’s aan he Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Lengte

   Prijs

   -
   66 Producten
   3.695,00
   Humbaur HK 251x132x152 cm - 1300 kg - geremd

   Deliverytime

   3.695,00
   Bekijken
   3.199,00
   Humbaur HK - 251x132x152 cm - 750 kg - ongeremd

   Deliverytime

   3.199,00
   Bekijken
   5.248,00
   Humbaur HK 304x151x180 cm - 2000 kg - geremd

   Deliverytime

   5.248,00
   Bekijken
   9.075,00
   Humbaur HKT - 310x176x180 cm - 1800 kg - zakbaar

   Deliverytime

   9.075,00
   Bekijken
   3.496,00
   Humbaur kipper - 230x140 cm - handpomp - geremd

   Deliverytime

   3.496,00
   Bekijken
   5.119,00
   Humbaur HK 304x151x180 cm - 1500 kg - geremd

   Deliverytime

   5.119,00
   Bekijken
   3.973,00
   Humbaur HK 251x132x152 cm - 1500 kg - geremd

   Deliverytime

   3.973,00
   Bekijken
   4.701,00
   400x200 cm - 2700 kg - kantelbaar

   400x200 cm - 2700 kg - kantelbaar

   Geremde Humbaur autoambulance/autotransporter FT...

   Deliverytime

   4.701,00
   Bekijken
   8.984,00
   Humbaur HK 407x181x200 - 2500 kg - geremd

   Deliverytime

   8.984,00
   Bekijken

   Humbaur aanhanger kopen

   Humbaur GmbH is dé marktleider en meest toonaangevende producent van verschillende aanhangwagens in Europa. Het begon allemaal in 1957 met de verkoop van aanhangwagens voor landbouwvoertuigen. Hierbij kun je denken aan aanhangers, graanmolens en ploegen. In 1981 werd de stap gezet om aanhangers voor personenauto’s aan het assortiment toe te voegen. Toen Ulrich Humbaur zijn intrede deed werd de productie van eigen aanhangwagens in gang gezet. Op het moment maakt Humbaur meer dan 50.000 aanhangwagens per jaar, in maar liefst 400 verschillende uitvoeringen! Kortom, een prachtig mooi voorbeeld van zeer succesvolle ‘Made in Germany’ producten. Wij zijn dan ook super trots Humbaur aanhangers in ons assortiment aan te mogen bieden.

   Humbaur aanhanger onderdelen

   Ben je in het bezit van een Humbaur aanhanger en zoek je vervangende Humbaur onderdelen? Of wil je graag jouw Humbaur aanhangwagen uitbreiden met bijvoorbeeld opzetborden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Humbaur heeft gelukkig een hoop mogelijkheden wanneer je graag je aanhanger wilt voorzien van nieuwe of vervangende onderdelen. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een HKT motortrailer, en zoek je een nieuwe laadvloer? Dan kun je eenvoudig via het modelnummer van de aanhanger een nieuwe laadvloer bestellen. Aan de hand van het model of chassisnummer van jouw Humbaur aanhanger, kunnen wij eenvoudig de juiste passende Humbaur aanhanger onderdelen bestellen. Neem ook gerust even contact met ons op als je bepaalde Humbaur onderdelen nodig hebt.

    

    

   De kwaliteit van een Humbaur aanhanger

   Wat maak een Humbaur aanhanger nu zo speciaal? Naast het ontvangen van vele onderscheidingen en oorkondes waaronder de recente Equitana innovatieprijs in 2017, kiest Humbaur er voor om haar aanhangers alleen in Duitsland te produceren volgens de Duitse kwaliteitsrichtlijnen. Het ontwikkelen en bouwen van een Humbaur aanhanger doen zij op dezelfde locatie waardoor de interne lijnen kort zijn en snel en vakkundig feedback vanuit de productie kan worden meegenomen bij de ontwikkeling van de Humbaur aanhangers modellen. Humbaur heeft zelf 10 redenen opgemaakt waarin een Humbaur aanhanger zich onderscheid:

   • - eersteklas geteste verwerking
   • - gebruik van hoogwaardige componenten
   • - zeer gebruiksvriendelijk
   • - doordachte functies
   • - corrosiebestendigheid
   • - robuust, onderhoudsarm en duurzaam
   • - door Dekra gekeurde veiligheid
   • - heel veel rijcomfort
   • - groot productieportfolio
   • - ruim assortiment van accessoires

    

   Daarnaast maakt Humbaur niet alleen aanhangers volgens de meest recente productietechnieken, een Humbaur aanhanger wordt ook nog eens opgebouwd met de meest kwalitatieve materialen. Dit kunnen onderdelen zijn van verschillende fabrikanten, zoals assen, banden, verlichting, maar ook waar nodig worden de onderdelen door Humbaur zelf ontworpen en geproduceerd. Een Humbaur aanhanger wordt vaak gebruikt in nogal zware omstandigheden. Hiervoor heeft Humbaur speciale testbanen gemaakt. Hier testen ze het chassis en frame van haar Humbaur aanhangers onder maximale belading om het gebruik onder de meest extreme zware omstandigheden na te bootsen. Het is hierdoor niet vreemd dat Humbaur beschikt over de hoogst mogelijke certificering, namelijk DIN EN ISO 9001:2015, maar ook KBA-ZM-A. Mede door dit alles door DEKA te laten controleren en testen blijft een Humbaur aanhanger jarenlang geschikt voor een taak.

   Ons assortiment Humbaur aanhangers bestaat uit:

   Humbaur aanhanger bakwagen

   De ongeremde bakwagen Humbaur aanhanger is een manusje-van-alles en daarom ook de meest voorkomende aanhangwagen. Neem bijvoorbeeld de zogenoemde ‘Steely’ Humbaur aanhanger. Deze beschikt over een watervaste, stroeve houten bodem en de robuuste constructie slaat de dieplader Steely in de tuin en op de bouwplaats een mooi en goed figuur. De fraaie spansluitingen houden de achterklep veilig gesloten. Wil je graag een vlakzeil? Doordat de bevestigingsknoppen al zijn voorgemonteerd kan je deze eenvoudig monteren. Daarnaast bevat de bakwagen Humbaur aanhanger over hoekprofielen met insteekmogelijkheid en 4 bevestigingsringen aan de binnenkant van de zijwand. Tot slot is deze ongeremde bakwagen van Humbaur voorzien van een beschermende gele softdock voor de kogelkoppeling. De bakwagen Humbaur aanhanger is zowel in enkelasser uitvoering beschikbaar als tandemasser. Hierbij een overzicht van alle Humbaur bakwagen varianten:

   • - Humbaur aanhanger Steely
   • - Humbaur aanhanger Steely DK
   • - Humbaur aanhanger Startrailer
   • - Humbaur aanhanger enkelasser aluminium HA
   • - Humbaur aanhanger HA Allrounder
   • - Humbaur aanhanger aluminium kiepbare bakwagen
   • - Humbaur aanhanger HA aluminium met ineerklapbare laadklep
   • - Humbaur aanhanger aluminium, bordwand 500 mm
   • - Humbaur aanhanger HA multi
   • - Humbaur aanhanger enkelasser plateauwagen HU
   • - Humbaur aanhanger enkelasser plateauwagen verlaagd HN

    

   Humbaur plateauwagen

   Een Humbaur aanhanger plateauwagen is ideaal omdat deze breed inzetbaar is. Met een ruime keuze aan accessoires kun je de dieplader voor heel veel doeleinden kunt uitrusten. Deze Humbaur aanhanger vervoert jouw motors, fietsen, tuingereedschappen en nog veel meer. Daarnaast kan je de zijwanden inklappen en zelfs afnemen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je lading laden en lossen met een heftruck. Om te voorkomen dat je lading onderweg gaat schuiven kun je het vastmaken met de in aluminium zijwanden verzonken sjorbeugels. Daarnaast beschikt deze Humbaur aanhanger over uitstekende geïntegreerde verlichting in onderrijbeveiliging en is daarnaast ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hierbij een overzicht van alle Humbaur plateauwagen varianten:

   • - Dieplader HA
   • - Hooglader HN
   • - Zeilaanhanger met laadklep
   • - Hooglader HT

    

   Humbaur autotransporters en multitransporters

   Ben je op zoek naar een ideale Humbaur aanhanger die voor professioneel gebruik verschillende voertuigen kan vervoeren? Dan is een voertuigtransporter een echte aanrader. Dankzij de stevige en duurzame uitvoering is de MTK zowel als enkel- of tandemasser een prachtige Humbaur aanhanger. Met een toegestaan gewicht tussen 1500 en 3500 kg, kun je ook zwaardere auto’s veilig vervoeren. Zowel het frame als het chassis is thermisch verzinkt. Dit voorkomt eventueel roestvorming. Daarnaast is deze Humbaur aanhanger uitgerust met een lengterichting verstelbare kabellier die bevestigd is op een stabiele bok. Met de uitrekbare, thermisch verzinkte stalen balken rijdt je eenvoudig het voertuig via een kleine oprijhoek op de Humbaur aanhanger. Optioneel kan je nog een hydraulisch systeem gebruiken die de brug heft. Om je lading veilig vast te sjorren zijn aan de zijkanten van het chassis sjorvoorzieningen (maar liefst 8 paar!) bevestigd voor een sjorkracht van elk 400 kg. Onze Humbaur voertuigtransporters zijn in diverse varianten beschikbaar. Zo beschikken wij ook bijvoorbeeld over een kipbare tandemasser voertuigtransporter. 

   Zoek je een lichte variant Humbaur autotransporter voor het vervoeren van kleine voertuigen en motoren? Dan is de KFT-uitvoering een passelijke keus. Deze is beschikbaar in twee uitrustingspakketten: voor het transport van voertuigen en voor het vervoeren van motors. Het voertuigen pakket komt met een stel aluminium oprijplaten en twee schijfsteunen, waarmee de Humbaur aanhanger bij het laden en lossen wordt gestabiliseerd. Het uitrustingspakket voor de motoren bevat een gemonteerde schacht voor oprijplaten, twee losse motorklemmen,  twee losse vastzetbeugels en een motor oprijrail. Eventueel kan je een derde motorklem toe voegen met vastzetbeugel. Het vergrote laadvlak biedt daarnaast ook ruimte voor een iets grotere kleine auto of voor maximaal drie motors. Je haalt het maximale uit een Humbaur aanhanger KFT door de optionele 350 mm aluminium zijwand. Hierdoor kan deze Humbaur aanhangwagen zich ook bewijzen in andere transportuitdagingen.

   Met de uitrekbare, thermisch verzinkte stalen balken rijdt je eenvoudig het voertuig via een kleine oprijhoek op de Humbaur aanhanger.

   Humbaur aanhanger motortrailer

   De Humbaur HKT verlaagbare enkelas aanhangwagen maakt het super eenvoudig om kleine auto’s en motors van A naar B te vervoeren. Elke HKT Humbaur aanhanger is voorzien van een geschroefd en gegalvaniseerd chassis. Door de hydraulische uitschuifbare laadvlak maakt het lossen en laden van de aanhanger tegen een lage belasting hoek van 4 ° tot max. 6 ° - afhankelijk van het model – heel makkelijk en comfortabel. Wat echt opvalt aan deze Humbaur aanhanger is de overrij kant achteraan, in combinatie met zwenkbare kentekehouder. De standaard uitvoering bevat het invoegen van opties op alle hoeken, bijvoorbeeld van een zeilframe die gemakkelijk te installeren is. Hierdoor maak je optimaal gebruik van alle van de HKT Humbaur aanhanger voor elke eisen en elke situatie.

   Humbaur aanhanger kipper

   Humbaur beschikt over driezijdige kippers en tandemas achterwaartse kippers. Kenmerkend aan de HUK achterwaartse kipper is  de verzinkte bodemplaat met V-naaf buitenframe en verzonken sjorogen. Deze achterwaartse kipper Humbaur aanhanger heeft een kiphoek van 45 graden. Alle kipmodellen kan je uitbreiden met een elektrische pomp en opzetstuk voor aluminium  opbouwborden of groenafval worden uitgerust. Daarnaast is de achterwaartse kipper ook beschikbaar in een enkelas variant. De driezijdige kipper wordt vanaf 3000 kg standaard voorzien van  een elektrische en handpomp. Zo kan je op een makkelijke en eenvoudige manier je kipper kippen hoe je maar wilt. Daarnaast bevat deze driezijdige kipper Humbaur aanhanger een automatisch steunwiel en een 4-traps hardverchroomde kipcilinder.

   Vragen over een Humbaur aanhanger?

   Wil jij graag meer informatie over een Humbaur aanhanger? Of weet je niet helemaal zeker welke Humbaur aanhanger geschikt is voor jouw doeleinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder door middel van een vrijblijvend advies. Wil je graag jouw Humbaur aanhanger voor BOVAG onderhoud inplannen? Ook dan kun je bij ons terecht! Bij ons op locatie in Heerenveen voeren wij BOVAG onderhoud uit.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking