• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Knott

   Knott Aanhanger onderdelen Knott is met zijn aanhangwagen onderdelen het laatst overgebleven traditionele familiebedrijf zonder externe aandeelhouders. Al sinds 1931 is de firma actief met daarvan al 70 jaar de focus op de beste ondersteltechniek maken voor aanhangwagens. Met een omzet van meer dan 400 miljoen euro is Knott GmbH een grote speler i Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Disselaansluiting

   Steekmaat

   Prijs

   -
   355 Producten
   Knott KQ14A - koker 50 mm - 1400 kg

   Deliverytime

   Trekhaak Safetybal

   Deliverytime

   Knott K7,5L - koker 60 mm - 750 kg

   Deliverytime

   Knott K20-B - rond 45 mm - 2000 kg

   Knott K20-B - rond 45 mm - 2000 kg

   horizontaal/verticaal M12 (40 mm h.o.h. afstand)

   Deliverytime

   200x50 - 20-2425/1

   200x50 - 20-2425/1

   Originele Knott remvoering

   Deliverytime

   Knott AV50 - rond 60 mm - 3500 kg

   Knott AV50 - rond 60 mm - 3500 kg

   2x horizontaal M14/verticaal M14 (40 mm h.o.h.)

   Deliverytime

   149,95
   Bekijken
   Knott KQ14BN3 - koker 60 mm - 1400 kg

   Deliverytime

   Knott KK14B - rond 45 mm - 1400 kg

   Knott KK14B - rond 45 mm - 1400 kg

   horizontaal/verticaal M12 (40 mm h.o.h. afstand)

   Deliverytime

   Schokdemper KNOTT (nr. 990020)

   Deliverytime

   Knott Aanhanger onderdelen

   Knott is met zijn aanhangwagen onderdelen het laatst overgebleven traditionele familiebedrijf zonder externe aandeelhouders. Al sinds 1931 is de firma actief met daarvan al 70 jaar de focus op de beste ondersteltechniek maken voor aanhangwagens. Met een omzet van meer dan 400 miljoen euro is Knott GmbH een grote speler in de aanhangwagenbranche.

   Knott Oploopremmen

   Een Oplooprem van Knott is een A-kwaliteit oplooprem die door vele gerenommeerde aanhangwagen fabrikanten gebruikt wordt. Daarom mogen deze oploopremmen niet ontbreken in het assortiment van aanhangwagendirect.

   Knott koppelingen

   Wilt u een Knott koppeling vervangen? Dan hoeft u niet de gehele oplooprem te vervangen maar kunt u enkel de koppeling vervangen. Dit is eenvoudig te doen en zorgt ervoor dat de aanhanger weer veilig kan worden aangekoppeld.

   Knott remkabels

   De remkabels van Knott zijn er in verschillende soorten en natuurlijk maten.

   • Remkabels voor snelmontage. Deze remkabels hebben naast de standaard bus aansluiting voor de remgarnituur aan de andere zijde een paddenstoel sluiting die eenvoudig ingehaakt kan worden. Dit is het "nieuwe" model remkabel.
   • Remkabel met draadeind M8. De meest bekende remkabel welke door een moer aan de remgarnituur kan worden bevestigd en ingesteld.

   Alle KNOTT aanhangwagen onderdelen kunnen wij leveren. Staat uw artikel niet in onze winkel, vraag het dan bij ons aan en wij leveren u een offerte waarna u kunt beslissen om bij ons te bestellen!

   Knott assen

   Wij verkopen het complete gamma aan Knott assen. Deze worden door veel gerenommeerde aanhangwagen fabrikanten gebruikt als onderstel. Alle moderne Knott assen zijn torsie assen welke in verschillende pad en flensmaten geleverd kan worden.

   Geschiedenis Knott GmbH

   Knott GmbH ontwikkelt en produceert onderdelen voor aanhangwagens. Hoofdzakelijk assen en remsystemen maar ook andere toebehoren. De firma KNOTT is opgericht in 1937 maar beschikt anno 2017 over productielocaties in 15 landen en een omzet van rond de 500 miljoen Euro.

   Knott is met Alko en BPW één van de 3 hoofdleveranciers van alle aanhangwagen chassis componenten van alle huidige aanhangwagen fabrikanten.

   Hoofdzakelijk levert Knott complete assen met trommelrem systemen en bijbehorende oploopremmen en dissels. Dit vormt dus de fundering van de aanhangwagens van bijvoorbeeld EDUARD en SARIS.

   Knott is opgericht in 1937 in Eggstätt door Valentin Knott senior. Hier was het eerste hoofdkwartier in de kleine boerderij van de familie. De schuur van de boerderij werd opgeofferd om de eerste machines te installeren.

   Hier werden hoofdzakelijk machines geproduceerd welke gedurende de tweede wereldoorlog nog is uitgebreid en daarna weer geheel ontmanteld. Uiteindelijk is in 1947 de productie hervat. Dit bestond uit een testfase van produceren van apparaten en machines die lokaal konden worden gebruikt zoals pasta persen en broodbakmachines.

   Uiteindelijk is er in 1953 de overstap gemaakt naar productie van assen en remmen. Vanaf 1957 zelfs in twee productielocaties, in Eggstatt en Regensburg. Dit zijn nu nog steeds de twee prominente vestigingsadressen van KNOTT. In de vroege jaren 1960 werden kleinere werkvoertuigen ontwikkeld, waaronder dus ook de huidige aanhangwagens. Hier werd ook de basis gelegd van het huidige productengamma.

   In 1963 volgde de introductie van de "rubber torsie-as" en 1978 de huidige trommelrem met bijbehorende oplooprem zoals we deze in de huidige aanhangwagens nog steeds het meeste zien.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking