Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Aanhangernet kopen- Premium zware kwaliteit maas en gaasnetten

  Altijd het juiste aanhangernet voor de aanhangwagen. Of je nu een fijnmazig gaasnet of een flexibel maasnet zoekt, wij hebben altijd de juiste oplossing. Premium kwaliteit afdeknetten voor de aanhanger direct uit voorraad leverbaar. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  103 Producten
  Aanhangernet 220x150 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 250x160 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 250x200 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 300x160 cm (maasnet)

  Deliverytime

  29,95
  Aanhangernet 300x200 cm (maasnet)

  Deliverytime

  29,95
  Bekijken
  31,95
  Aanhangernet 320x220 cm (maasnet)

  Deliverytime

  31,95
  Bekijken
  Aanhangernet 350x180 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 350x250 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 370x250 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 400x250 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 470x250 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 500x350 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 570x250 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 570x350 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 670x250 cm (maasnet)

  Deliverytime

  Altijd het beste aanhangernet op maat

  Wil je de aanhangwagen en lading beschermen met een aanhangwagennet of een zeil? Bij Aanhangwagendirect.nl vind je een groot aanbod premium kwaliteit aanhangwagennetten in veel verschillende afmetingen. Klik op de categorie van het aanhangernet of afdekzeil waar jouw voorkeur naar uitgaat en voorzie jouw aanhanger met het juiste afmeting aanhangernet of zeil. Wij hechten er waarde aan om een aanhangernet te verkopen die jaren lang professioneel gebruikt kunnen worden, uiteraard voor een scherpe prijs. Goedkope aanhangwagennetten zoals ze die bij Action, Praxis, Gamma, Lidl en Hema hebben zijn vaak geproduceerd uit dun enkel geweven materiaal en hierdoor veel minder sterk. Tevens zijn onze afdeknetten voor de aanhanger in tegenstelling tot veel anderen voorzien van weekmakers waardoor ze niet uitdrogen en dus jarenlang soepel blijven.

   

  Aanhangernet die voldoet aan alle kwaliteitseisen

  Ieder aanhangernet en afdekzeil voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Wij vinden het erg belangrijk om premium kwaliteit aanhangerzeilen voor professioneel gebruik te kunnen garanderen. Daarom testen we onze aanhangwagennetten eerst uitvoerig en vergelijken we materialen met elkaar. Zo kunnen wij altijd de beste materialen garanderen. Wij laten vervolgens in opdracht een aanhangernet produceren met onze maatvoeringen en kwaliteitseisen. Wij bieden maasnetten, gaasnetten & afdekzeilen aan in diverse maten. Dit resulteert in een selectie van de beste kwaliteit premium netten en zeilen met strakke afwerking voor een scherpe prijs en 1 jaar garantie. Onze aanhangernetten produceren wij voor aanhangwagen fabrikanten, aanhanger dealers, inkooporganisaties en eindgebruikers. Onze klanten kenmerken zich door een voorkeur van kwaliteit en een eerlijke prijs. Doordat wij onze aanhangwagennetten grootschalig inkopen kunnen wij u deze aanhangernetten ook voordelig aanbieden!

  Neem een aanhangernet die 50 cm langer en breder is dan je laadbak!

   

  Welk maat net voor aanhanger heb ik nodig?

  Wij adviseren je om een aanhangernet te nemen dat 50 cm langer en breder is dan de laadbak van je trailer. Hierdoor zal het aanhangernet het gehele oppervlak van de laadbak afdekken (ook bij hoge lading) en het zorgt ervoor dat het net goed op te spannen is aan de bindhaken van de aanhanger. Het is verplicht om de lading onderweg goed af te dekken dus een net is de ideale oplossing hiervoor. De voorkeur voor een type aanhangernet is persoonlijk en vaak vervang je het aanhangernet wat kapot is met een soortgelijk aanhangernet.

   

  Maar wat is nou belangrijk als je een aanhangernet gaat aanschaffen? Allereerst het materiaal waarvan het aanhangwagennet gemaakt is. PE (Polyetheen) is stugger en minder flexibel dan PP (polypropyleen), daarom heeft een maasnet van PP onze voorkeur. De dikte van het touw. Dit moet tussen de 2 en 4 mm zijn. Het moet namelijk sterk genoeg en flexibel om het goed te kunnen hanteren. Kies ook voor een aanhangwagennet dat een ingeweven elastiek heeft, hierdoor kan je het net altijd makkelijk opspannen en aan de bindhaken bevestigen. En last but nog least de maaswijdte, hoe kleiner de maaswijdte hoe meer vezels in het aanhangwagennet zitten en hoe dichter het net over de lading blijft zitten, dus hoe beter.

   

  Groene maasnetten als aanhangernet

  Onze groene aanhangwagennetten zijn maasnetten en geschikt voor professioneel gebruik doordat ze dubbel geweven zijn en voorzien van een ingeweven elastiek (3 mm). Door deze manier van weven ontstaan er geen knopen in het net; erg praktisch dus. Onze groene aanhangwagennetten zijn voorzien van een 40x40 mm ruit en rondom voorzien van 6 mm elastisch koord waarmee je de netten eenvoudig kan bevestigen op verschillende aanhangers. Ook zijn de netten rondom voorzien van een stevig gehaakt randtouw (8 mm) met bevestigingsogen rondom. Al onze maasnetten zijn gemaakt van PP (polypropyleen). Dit is een kunststof dat ook na intensief gebruik en veel zon flexibel en UV bestendigd blijft.

  De voordelen van onze groene aanhangernetten:

  • Dubbel geweven
  • Sterk slijtvast randtouw
  • Elastiek rondom
  • Meer dan 20 afmetingen
  • 1 jaar garantie

   

  Aanhangernet fijnmazig zwart

  Een fijnmazig gaasnet wordt veel gebruikt voor losliggende lading zoals zand en grond. Groot voordeel van deze aanhangernetten is dat ze wel luchtdoorlatend zijn maar door de fijnmazige gaten al het andere materiaal tegenhoudt. Het materiaal is in tegenstelling tot de groene maasnetten niet elastisch maar blijft daardoor ook niet haken achter punten of hoeken van de lading. Er is wel een elastisch koord ingeweven zodat je het net wel goed kan aanspannen bij de bindhaken van de aanhanger. Het gewicht per vierkante meter bepaald de kwaliteit. Onze aanhangwagen gaasnetten wegen 220 gr/m2 en behoren daarmee tot de zware kwaliteitsnetten die ook voor containers worden gebruikt. Dit soort netten zijn met name geschikt voor vervoer van losse lading als zand, grond en ander fijn spul. Ook is het zwarte aanhangernet voorzien van versterkte randen, metalen bevestigingsogen en hebben rondom 8 mm elastiek om het net eenvoudig te bevestigen. Veel hoveniers en aannemers gebruiken onze netten voor het werk. Door het elastiek van 8 mm rondom kan het net makkelijk worden opgespannen zodat het precies de lading afdekt. De aanhanger netten zijn verpakt in een handige draagzak. Kijk hier voor ons aanbod fijnmazige zwarte gaasnetten!

  De voordelen van onze fijnmazige aanhangernetten:

  • Sterk premium materiaal (220 gr/m²)
  • RVS ogen met kunststof hoekstrips
  • Ingeweven elastiek
  • Groot aantal afmetingen verkrijgbaar
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • 1 jaar garantie

   

  Is een net verplicht op een aanhangwagen?

  Het is sinds 2007 verplicht om een ladingnet te gebruiken bij deelbare en/of losse lading, hierbij kun je denken aan zand, tuinafval, stenen en bijvoorbeeld ook inboedel. In artikel 5.18.16 staat dat: 1. het voertuig zodanig beladen moet zijn dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen; 2. losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, deugdelijk moet zijn afgedekt. 

   

  Meer aanhangnet informatie?

  Heb jij een vraag over de desbetreffende netten of zeilen, zoals het monteren van de aanhangernetten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Voor eventuele andere aanhanger vragen kan je uiteraard ook bij hen terecht. Ben jij nog opzoek naar een aanhanger waar jij een net overheen kan doen? Kijk dan bij ons aanhanger aanbod.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking