• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Aanhangwagennet en zeilen

Wil je jouw aanhangwagen beschermen met een net of een zeil? Bij Aanhangwagendirect.nl vind je een groot aanbod met premium aanhangwagennetten in veel verschillende afmetingen.
Lees meer

Wil je jouw aanhangwagen beschermen met een net of een zeil? Bij Aanhangwagendirect.nl vind je een groot aanbod met premium aanhangwagennetten in veel verschillende afmetingen. Klik op de categorie van het aanhangwagennet of afdekzeil waar jouw voorkeur naar uitgaat en voorzie jouw aanhanger met het juiste net of zeil.

Altijd het beste aanhangwagennet voor je aanhanger

Alle aanhangwagennetten en afdekzeilen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij bieden de maasnetten, gaasnetten & afdekzeilen aan in diverse maten. Dit resulteert in een selectie van de beste kwaliteit premium netten en zeilen met strakke afwerking voor een scherpe prijs en met 1 jaar garantie.

Net voor de aanhanger

Wij vinden het erg belangrijk om kwaliteit te kunnen garanderen. Daarom testen we onze netten eerst uitvoerig testen en vergelijken we materialen met elkaar. Iets waar we ook veel waarde aan hechten, dat is duurzaamheid. Wij laten een net voor de aanhangwagen produceren volgens de hoogste kwaliteitscriteria. Daarbij zijn er diverse soorten netten en zeilen die wij aanbieden.

Groene maasnetten PP (polypropyleen)

Onze groene aanhangernetten zijn maasnetten en geschikt voor professioneel gebruik doordat ze gemaakt zijn van ingeweven elastiek (3 mm). Door deze manier van weven ontstaan er geen knopen in het net, erg praktisch dus. Onze groene aanhangwagenetten zijn voorzien van een 40x40 mm ruit en rondom voorzien van 6 mm elastisch koord waarmee je de netten eenvoudig kan bevestigen op verschillende aanhangers. Ook zijn de netten rondom voorzien van een stevig gehaakt randtouw (8 mm) met bevestigingsogen rondom. Al onze maasnetten zijn gemaakt van PP (polypropyleen). Dit is een kunststof dat ook na intensief gebruik flexibel blijft en UV bestendig is.

Zwarte gaasnetten PE (polyetheen)

Zwarte aanhangwagennetten zijn gaasnetten, dubbel geweven van PE materiaal en raken doordat ze dubbel geweven zijn niet in de knoop. Onze aanhangwagen gaasnetten wegen 220 gr/m2 en zijn met name geschikt voor losse lading als zand, grond en ander fijn spul. Ook is het zwarte aanhangernet voorzien van versterkte randen, bevestigingsogen en hebben rondom 8 mm elastiek om het net eenvoudig te bevestigen. Dit is het meest ideale afdeknet voor de aanhanger.

Afdekzeilen

De door ons geleverde afdekzeilen zijn waterdicht en voorzien verstevigde kunststof hoeken. Het gewicht van onze afdekzeilen varieert van 100 gram/m2 tot 200 gram/m2. Rondom het net zit op iedere meter een oog.

Welke maat aanhangernet heb ik nodig?

Wij adviseren je om een net te nemen dat 50 cm langer en breder is dan de laadbak van je trailer. Hierdoor zal het net het gehele oppervlak van de laadbak afdekken (ook bij hoge lading) en het zorgt er voor dat het net goed op te spannen is.

Zeilen en aanhangwagennet kopen

Neem een kijkje tussen het ruime aanbod met zeilen en aanhangwagennetten en bestel het zeil of net die jij nodig hebt. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een artikel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.