• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Afdekzeil aanhanger

   Ruim assortiment met afdekzeil voor aanhanger - waterdicht en bescherming tegen UV-straling Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   6 Producten

   Afdekzeil aanhanger

   Hier vind je ons volledig overzicht dekzeilen/afdekkleden voor aanhangwagens en remorques. Onze afdekzeilen zijn gefabriceerd uit polyetheen (PE); PE is sterk, soepel en waterdicht. Je kan bij ons eenvoudig een aanhanger afdekzeil kopen met een betalingsmethode naar keuze. Onze afdekzeilen aanhanger zijn rondom voorzien van versterkte kunststof hoeken en metalen bevestigingsogen om zo een lange levensduur te garanderen.

   Wij adviseren PE dekzeilen, deze zijn duurzaam en flexibel

    

   Waterdicht afdekzeil aanhangwagen

   Het is natuurlijk prettig om lading droog en schoon te kunnen vervoeren. Een afdekzeil aanhanger is hier natuurlijk perfect voor.

   Onze dekkleden zijn gemaakt van hoogwaardig PE, hierdoor zijn ze duurzaam en waterdicht. Het gewicht van deze dekzeilen is 100 of 170 gram per vierkante meter, dit zou je kunnen zien als een zwaar afdekzeil. Er zijn ook veel dekzeilen te koop die gemaakt zijn van PVC, het nadeel van PVC is dat het harder en stijver is, tevens is PVC giftig als je het verbrand.

   Toepassingen

   • Onze dekzeilen zijn geschikt voor alle merken en typen trailers zoals Anssems, Eduard, Temareden Saris.
   • Onze dekzeilen worden in veel gevallen gebruikt om de lading van een trailer waterdicht af te dekken. Zeilen worden ook vaak gebruikt om boten, trampolines en vijvers af te dekken.
   • Wil de lading op je aanhanger niet waterdicht afdekken en zorgen dat het goed doortocht? Dan adviseren wij je een fijnmazig net of wijdmazig net te nemen.


   Als je lading op je aanhangwagen heb liggen is een aanhangwagennet of zeil verplicht om te voorkomen dat de lading of delen hiervan van uw aanhangwagen vallen. Deze regel is al sinds 1 januari 2007 van toepassing maar veel mensen zijn hiervan nog niet op de hoogte. Wij raden je ten alle tijden aan om gebruik te maken van een afdekzeil of aanhangernet. Niet alleen om er voor te zorgen dat uw lading veilig wordt afgedekt, maar ook zodat u geen boete krijgt van minimaal 400 euro. Het is dus verplicht om een aanhangerwegennet of zeil te gebruiken wanneer u een losse lading op uw aanhanger vervoert. Er zijn erg veel voorbeelden van een losse lading. Denk bijvoorbeeld aan; tuinafval, puin, stenen, zand of brandhout.

    

   Afdekzeil aanhanger bevestigen aan aanhangwagen

   De meeste aanhangwagens zijn rondom voorzien van bevestigingspunten (ogen of haken). Hier kan je eenvoudig een afdekzeil aanhangwagen aan bevestigen. In ons assortiment vindt je de spanelastieken of dekzeilspanners om eenvoudig het dekzeil vast te kunnen zetten op de aanhanger. Dit is natuurlijk erg belangrijk wanneer je met een lading rijdt. Een afdekzeil voor een aanhanger heeft ringen rondom waardoor je het zeil op ieder punt strak kunt trekken. 

    

   Afdekzeil voor aanhangwagen verplicht

   Het is in Nederland verplicht om wanneer je met een deelbare lading op je aanhanger rijdt deze af te dekken. Dit dien je te doen met een aanhangernet of een afdekzeil aanhanger. Wij bieden hoogwaardige dekzeilen tegen scherpe prijzen aan. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste afdekzeil aanhanger voor jou. Zoals je weet is het belangrijk om de lading degelijk af te schermen, dit is geen enkel probleem met een afdekzeil uit ons assortiment. Een afdekzeil aanhanger met elastiek kan eenvoudig gebruikt worden om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.  

    

   Afdekzeil voor aanhangwagen kopen

   Het is dus ten alle tijden handig en verplicht om uw aanhanger te voorzien van een afdekzeil of een aanhangernet. Als u nog niet voorzien bent van een afdekzeil voor uw aanhangwagen dan bent u bij Aanhangwagendirect.nl op het juiste adres. Wij van Aanhangwagendirect hebben een afdekzeil die voorzien is van verstevigde kunststof hoeken en ogen op elke meter. Dit afdekzeil is van zware waterdichte professionele kwaliteit. Afdekzeilen kunnen worden bevestigd en worden vastgezet doormiddel van spanelastieken met haak. Deze spanelastieken zijn gemakkelijk te bestellen op de website en worden gelinkt onder het afdekzeil.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking