Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Afdekzeil aanhanger

  Ruim assortiment afdekzeilen voor aanhangers - waterdicht en bescherming tegen UV-straling - bestel dekzeilen aanhangwagens online Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  Ruim assortiment afdekzeilen voor aanhangers - waterdicht en bescherming tegen UV-straling - bestel dekzeilen aanhangwagens online.

  Aanhanger afdekzeil

  Hier vind je ons volledig overzicht dekzeilen/afdekkleden voor aanhangwagens en remorques. Onze afdekzeilen zijn gefabriceerd uit polyetheen (PE); PE is sterk, soepel en waterdicht. Je kan bij ons eenvoudig een aanhanger afdekzeil kopen met een betalingsmethode naar keuze.

  onze afdekzeilen aanhanger zijn rondom voorzien van versterkte kunststof hoeken en metalen bevestigingsogen om zo een lange levensduur te garanderen.

  Wij adviseren PE dekzeilen, deze zijn duurzaam en flexibel

  Waterdicht afdekzeil aanhangwagen

  Het is natuurlijk prettig om lading droog en schoon te kunnen vervoeren. Een afdekzeil aanhanger is hier natuurlijk perfect voor.

  Onze dekkleden zijn gemaakt van hoogwaardig PE, hierdoor zijn ze duurzaam en waterdicht. Het gewicht van deze dekzeilen is 100 of 170 gram per vierkante meter, dit zou je kunnen zien als een zwaar afdekzeil. Er zijn ook veel dekzeilen te koop die gemaakt zijn van PVC, het nadeel van PVC is dat het harder en stijver is, tevens is PVC giftig als je het verbrand.

  Toepassingen

  • Onze dekzeilen zijn geschikt voor alle merken en typen trailers zoals Anssems, Eduard, Temareden Saris.
  • Onze dekzeilen worden in veel gevallen gebruikt om de lading van een trailer waterdicht af te dekken. Zeilen worden ook vaak gebruikt om boten, trampolines en vijvers af te dekken.
  • Wil de lading op je aanhanger niet waterdicht afdekken en zorgen dat het goed doortocht? Dan adviseren wij je een fijnmazig net of wijdmazig net te nemen.

  Afdekzeil aanhanger bevestigen aan aanhangwagen

  De meeste aanhangwagens zijn rondom voorzien van bevestigingspunten (ogen of haken). Hier kan je eenvoudig een afdekzeil aanhangwagen aan bevestigen door middel van spanelastieken of dekzeil spanners.

  Afdekzeil voor aanhangwagen verplicht

  Het is in Nederland verplicht om deelbare lading op aanhanger af te dekken. Dit dien je te doen met een net of een afdekzeil aanhanger. Je kan natuurlijk een dekzeil van bijvoorbeeld Action, Gamma, Hornbach, Karwei of de Praxis nemen maar adviseren je er een bij ons te kopen. Wij bieden hoogwaardige dekzeilen tegen scherpe prijzen aan. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste afdekzeil aanhanger voor jou.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking