Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Aanhangernet Fijnmazig - Professionele kwaliteit in 20 afmetingen.

  Premium kwaliteit fijnmazig aanhangernet voor de professional - 220 gr/m² - dikke zoomrand - standaard sterk elastiek rondom - Voordeel door eigen grootschalige import. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  21 Producten
  Aanhangernet 350x200 cm (fijnmazig gaasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 420x220 cm (fijnmazig gaasnet)

  Deliverytime

  Fijnmazig aanhangernet van premium kwaliteit

  Dit zwarte aanhanger gaasnet is gemaakt van een zwaar 220gr/m2 PE materiaal en daardoor geschikt voor professioneel gebruik.

  Dit aanhangernet heeft extra sterke zoomranden met bevestiging ogen en ingeweven elastiek. Super sterk en luchtdoorlatend en geschikt voor het afdekken van losse materialen zoals grond en zand.

  Al onze aanhangernetten voldoen aan de gestelde wettelijke eisen!

  Welke maat fijnmazig aanhangernet heb ik nodig?

  Wij adviseren je om een net te nemen dat 50 cm langer en breder is dan de laadbak van je trailer. Hierdoor zal het net het gehele oppervlak van de laadbak afdekken (ook bij hoge lading) en het zorgt er voor dat het net goed op te spannen is.

  Zwarte fijnmazige gaasnetten

  Onze fijnmazige gaasnetten worden gemaakt van PE (polyetheen) materiaal. Dit materiaal is erg sterk. De gaasnetten worden het meest gebruikt bij het vervoeren van losse ladingen. De fijnmazige gaasnetten zijn niet elastisch maar blijven omdat ze geen wijdte hebben niet achter punten en hoeken haken.

  Veilig onderweg met je lading

  De fijnmazige gaasnetten zijn ideaal voor fijne ladingen zoals grind of houtsnippers. De zwarte gaasnetten zijn nog wel luchtdoorlatend maar je kan er zelfs veilig grond mee vervoeren.

  Dit zijn een aantal voorbeelden van wat je veilig kunt vervoeren met een fijnmazig gaasnet

  • Zand
  • Grond
  • Grind
  • Houtsnippers

  Natuurlijk kan je ook andere objecten vervoeren met een gaasnet. Natuurlijk voldoen onze aanhanger gaasnetten aan alle wettelijke eisen.

  Voordelen van de fijnmazige aanhangwagennetten

  De zwarte gaasnetten die worden gemaakt van polyetheen materiaal (220 gr m²). De gaasnetten zijn luchtdoorlatend en ideaal voor het zekeren bij het vervoeren van losliggende en fijne materialen. Door het elastiek wat rondom al onze gaasnetten loopt is het erg gemakkelijk het net te bevestigen aan de aanhanger.

  PE materiaal polyetheen 220 gr/m²

  Het PE materiaal is een sterk materiaal die UV bestendig is. Dat maakt deze netten  duurzaam, ze gaan namelijk door gebruik te maken van dit materiaal erg lang mee. De gaasnetten zijn voorzien van een dikke zoomrand waarin RVS bevestigingsogen in bevestigd zijn. Langs deze zoomrand loopt ook het elastiek.

  1 jaar garantie op het fijnmazige gaasnet

  Mocht je net binnen een jaar door een fabrieksfout stuk gaan dan heeft u garantie voor de aankoop. Dit geldt natuurlijk niet voor andere gevallen.

  Groot aantal afmetingen gaasnetten

  Wij bieden een ruim assortiment aanhanger fijnmazige gaasnetten aan waardoor voor iedere bakmaat wij een aanhangwagen net kunnen aanbieden. Door de eigen import bepalen we zelf de afmetingen en kunnen we ook hier aanvullingen in aanbrengen wanneer de klanten hier behoefte 

  Flexibel materiaal fijnmazige gaasnetten

  Het PE (polyetheen) materiaal is flexibel en sterk. Dit maken onze gaasnetten geschikt voor professioneel gebruik. Alle netten zijn UV bestendig. De netten raken hierdoor niet beschadigd door de zon. Onze netten slijten daardoor niet en hebben ook geen last van kleurverlies.

  Gaasnet met ingeweven elastiek rondom

  Alle fijnmazige netten beschikken over een elastiek rondom. Door dit elastiek zet je gemakkelijk het net vast aan de aanhanger.

  Alle voordelen van onze aanhanger fijnmazige gaasnetten nog eens op een rij:

  • Dikke zoomrand
  • RVS bevestigingsogen
  • PE materiaal
  • UV bestendig
  • Één jaar garantie
  • Flexibel materiaal
  • Elastiek rondom
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking