Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Aanhangernet Fijnmazig - Professionele kwaliteit in veel unieke afmetingen

  Premium kwaliteit fijnmazig aanhangernet voor de professional - 220 gr/m² - dikke zoomrand - standaard sterk elastiek rondom - Voordeel door eigen grootschalige import. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  22 Producten
  Aanhangernet 350x200 cm (fijnmazig gaasnet)

  Deliverytime

  Aanhangernet 420x220 cm (fijnmazig gaasnet)

  Deliverytime

  Fijnmazig aanhangernet  van premium kwaliteit

  Een professionele dikke kwaliteit fijnmazig aanhangernet. Met dubbele zoom en ingeweven 8mm eleastiek door stalen ogen. Een fijnmazig aanhangernet wordt veel gebruikt bij het vervoeren van losse lading zoals zand en grind. Het grote voordeel bij deze aanhangernetten is dat ze luchtdoorlatend zijn, maar door de fijnmazige gaten de andere materialen er niet doorheen gaan. In tegenstelling tot de groene maasnetten is het materiaal van een fijnmazig net aanhanger niet elastisch. Wel zit er in de rand van het aanhangernet fijnmazig zwart een elastiek waarmee je deze eenvoudig op kan spannen aan de bindhaken van de aanhanger. Al onze aanhangernetten voldoen ook aan de gestelde wettelijke eisen en er zit één jaar garantie op voor fabrieksfouten. Verder kan je ze in ons ruime assortiment in veel verschillende afmetingen vinden!

   

  Waarom een fijnmazig net aanhanger kopen?

  De keuze voor een aanhangernet fijnmazig brengt een aantal voordelen met zich mee. Een aanhangernet fijnmazig is namelijk ideaal als je losse lading gaat vervoeren, dit komt omdat er niks door de gaten van een fijnmazig aanhangernet kan behalve lucht en water. Er zitten ook sterke metalen bevestigingsogen en daarnaast zijn de randen van een aanhangernet fijnmazig versterkt. Ook worden onze gaasnetten verpakt in een handige draagzak, dit maakt het vervoeren en opbergen van jouw aanhangernet fijnmazig een stuk makkelijker en netter. Om het wat overzichtelijker te maken staan hieronder alle voordelen nog op een rijtje!

   

  Voordelen aanhangernet fijnmazig zwart:

  • Ideaal voor losse lading
  • RVS bevestigingsogen
  • Versterkte aanhangernet randen
  • 1 jaar garantie
  • Duurzaam en sterk materiaal (hieronder toegelicht)

   

  Materiaal aanhangernet fijnmazig

  Het materiaal van een fijnmazig aanhangernet is gemaakt van PE (polyetheen) materiaal. Dit is erg duurzaam en sterk materiaal. Polyetheen is een matig flexibel en taai materiaal dat is opgebouwd uit een semi-kristallijne samenstelling. De fijnmazige zwarte aanhangernetten zijn ook UV bestendig, hierdoor raken de netten niet beschadigd door de zon. Verder kan het aanhangernet fijnmazig ook niet uitdrogen of verkleuren. Zo kan je jouw zwarte aanhangernet fijnmazig gemakkelijk voor een aantal jaren gebruiken, ook gemakkelijk in de zomer! Het aanhangernet fijnmazig is gemaakt van polyetheen en dit weegt 200 gr/m², het is daardoor een redelijk zwaar kwaliteit fijnmazig net aanhanger.

   

  Veilig onderweg met jouw lading

  Om natuurlijk veilig jouw lading te kunnen vervoeren komt het soms voor dat je een aanhangernet nodig hebt. Bij ons komt de vraag ook wel eens voor of een aanhangernet verplicht is. Het is sinds 2007 verplicht om een ladingnet te gebruiken bij een deelbare en/of losse lading. Denk hierbij aan zand, tuinafval, stenen en bijvoorbeeld ook inboedel.

   

  In artikel 5.18.16 (Rv) staat dat er bij een los gestorte lading (zand, grind, puin, veldgewassen, groenbouw en sloopafval) waarvan het gevaar kan ontstaan dat het wegwaait of van het voertuig afvalt, moet de lading deugdelijk worden afgedekt, vandaar dat er hierbij altijd een zeil of net gebruikt moet worden. Hiervoor zou je dus een aanhangernet fijnmazig kunnen gebruiken, maar hiervoor zou je ook één van onze maasnetten kunnen gebruiken!

   

  Afmetingen fijnmazig net aanhanger

  Wij adviseren je om een aanhangernet fijnmazig te nemen dat 50 cm langer en breder is dan de laadbak van je trailer. Hierdoor zal het aanhangernet fijnmazig zwart het gehele oppervlak van de laadbak afdekken (ook bij een iets hogere lading) en het zorgt ervoor dat het aanhangernet fijnmazig goed op te spannen is aan de bindhaken van de aanhanger. Het is verplicht om de lading onderweg goed af te dekken dus een fijnmazig net aanhanger is de ideale oplossing hiervoor. Vaak, als jouw huidige aanhangernet fijnmazig is en deze kapot is, kan je het beste hetzelfde soort aanhangernet aanschaffen, tenzij de oude natuurlijk niet naar wens was. Neem in dat geval een kijkje bij onze andere netten en zeilen! Voor eventuele vragen kan je natuurlijk bij onze klantenservice terecht.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking