Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Lier onderdelen en toebehoren

  Onderdelen en toebehoren voor handlieren en elektrische lieren - bevestigingsmaterialen, lierbanden, lierkabels, staalkabels, relais, afstandsbedieningen en meer Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  31 Producten
  Bevestiging set M10x30 mm

  Deliverytime

  AL-KO lierband (4 cm x 7 meter) 500 kg

  Deliverytime

  AL-KO lierband (5 cm x 7 meter) 900 kg

  Deliverytime

  Slinger Fulton - 230 mm

  Slinger Fulton - 230 mm

  Geschikt voor Fulton types: T1300, T1500, T1602...

  Deliverytime

  Losse slinger voor Fulton handlier - 280 mm

  Deliverytime

  Pal en veer voor Fulton handlier

  Pal en veer voor Fulton handlier

  T2005 , T2025 , T2605 , T2605B , T2625 en T3205

  Deliverytime

  27,95
  Draadloze afstandsbediening lier 12V

  Deliverytime

  27,95
  Bekijken
  Relais 12V

  Deliverytime

  Lier toebehoren

  Is jouw huidige lierkabel toe aan vervanging? Of wil je graag nu een draadloze afstandsbediening voor je lier, in plaats van een afstandsbediening met stroomkabel? Of is de slinger van je handlier kapot? Hier vind je alle benodigdheden voor zowel een handlier, als elektrische lier. Zoek je bijvoorbeeld een bevestigingsset voor een handlier? Dan vind je hier een handige bevestigingsset, welke je ook kan gebruiken voor het bevestigen van een neuswiel. Heb je vragen over ons assortiment van lier toebehoren? Of wil je graag wat advies over een bepaalde lierband? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste lier toebehoren. Zie je een gewenst artikel niet in ons assortiment staan? Neem ook dan contact op met onze klantenservice.  

   

  Lier kabels

  Lier kabels zijn natuurlijk onmisbaar voor een handlier of elektrische lier. Als je gebruik maakt van staalkabels, is het belangrijk deze kabels bij schade of slijtage op tijd te vervangen. Als je een lier koopt is deze niet standaard voorzien van een kabel of lierband. Daarom hebben wij een aantal krachtige lierkabels in ons assortiment toegevoegd. Waar moet je nu precies op letten bij het kiezen van een lier kabel? Het belangrijkste is eigenlijk de maximale draagkracht. Daarnaast verschillende de kabels soms in dikte. Hoe dikker de kabel of staalkabel is, hoe hoger de draagkracht is. Daarnaast kun je deze lier kabels vaak ook nog gebruiken als hulpkoppeling. Door middel van een klemkous kun je deze dan vastmaken.

   

  Lierband

  In plaats van een kabel of staalkabel, kun je een lier ook voorzien van een lierband. Je kunt vaak kiezen uit een lierband zonder haken en ogen, of juist met. Een lierband zonder haak kun je vaak per strekkende meter bestellen. Zo kun jezelf bepalen hoeveel meter lierband je nodig hebt.  Een lierband wordt vaak gebruikt als vervanging voor een staalkabel, bijvoorbeeld voor boottrailers en andere aanhangers.

   

  Afstandsbediening lier 12V

  Is jouw huidige afstandsbediening stuk? Dan kun je gelukkig in ons assortiment van lier afstandsbedieningen eenvoudig een vervanger vinden. Onze draadloze afstandsbediening werkt alleen in combinatie met een relais 12v. Let er ook altijd goed op dat je het kastje goed aansluit. Bij foutieve aansluiting kan de afstandsbediening namelijk doorbranden. Bij de productinformatie kan je vaak gemakkelijk zien hoe je de bedrading moet aansluiten. Al onze afstandsbedieningen worden met een unieke frequentie geleverd. Wil je graag geen gebruik maken van een aparte afstandsbediening? Dan kun je ook je eigen mobiel gebruiken als afstandsbediening. Met de Premium Bluetooth afstandsbediening kun je met een Android of iOS apparaat je lier of kipper op afstand bedienen.

  Bekijk ook ons assortiment kettingtakels, handlieren & oprijplaten.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking