Neuswiel aanhanger 48 mm

Neuswielen met een buisdiameter van 48 mm worden gebruikt in combinatie met losse klem. De meeste caravans en ongeremde aanhangwagens zijn uitgerust met dit type neuswiel.
Lees meer
Sorteren op:
Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Bestseller
Superdeal
29,95 21,95

18,14 excl. BTW

76,95

63,60 excl. BTW

45,95

37,98 excl. BTW

Stalen of kunststof velg?

De meeste 48 mm neuswielen hebben een stalen velg. Het voordeel van staal is dat het sterker dan kunststof is. het voordeel van kunststof is dat het nooit roest.

Massief rubber of een luchtband?

De meeste wielen worden met massieven rubberen wielen geleverd. Deze zijn slijtvast en hebben een hoog draagvermogen. Wij bieden ook 48 mm neuswielen met een luchtband aan, deze worden meestal voor caravans & vouwwagens gebruikt omdat deze regelmatig in het gras staan. Met luchtbanden kan je beter manoeuvreren over het gras en onverharde wegen. Als je niet zeker weet wat je nodig hebt adviseren wij een massief rubberen wiel.

Onze merken 48 mm neuswielen

  • AL-KO
  • KNOTT
  • Simol
  • Ifor Williams
  • AWD

Dubbel neuswiel aanhanger 48mm

48 mm neuswielen voor aanhangers leveren wij ook met een dubbel wiel. Deze 48 mm aanhanger neuswielen met dubbele luchtband worden in de meeste gevallen gemonteerd op aanhangers die over zachte ondergrond verplaatst worden. Het grote oppervlak van de dubbele luchtbanden voorkomt dat de aanhanger wegzakt in zachte ondergrond.

Hoe bevestig ik een neuswiel aanhanger 48mm?

In de meeste gevallen wordt een 48 mm neuswiel bevestigd met een neuswiel klem, disselklem en een set bevestigingsmaterialen. Je kan natuurlijk ook de de neuswiel klem vastlassen, dan heb je geen disselklem en bevestigingsmaterialen nodig.

Neuswiel aanhanger 48mm monteren instructievideo

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je eenvoudig een neuswiel aanhanger 48 mm vervangt.