48 mm neuswielen voor aanhanger

Neuswielen met een buisdiameter van 48 mm worden gebruikt in combinatie met losse klem. De meeste caravans en ongeremde aanhangwagens zijn uitgerust met dit type neuswiel.
Lees meer
Sorteer op:
Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

Bestseller
Superdeal
29,95 20,95

17,31 excl. BTW

76,95

63,60 excl. BTW

45,95

37,98 excl. BTW

Ruim assortiment 48 mm buisdiameter neuswielen voor trailers en vouwwagens - losse neuswielen, onderdelen en complete sets - ook geribbelde neuswielen

Stalen of kunststof velg?

De meeste 48 mm neuswielen hebben een stalen velg. Het voordeel van staal is dat het sterker dan kunststof is. het voordeel van kunststof is dat het nooit roest.

Massief rubber of een luchtband?

De meeste wielen worden met massieven rubberen wielen geleverd. Deze zijn slijtvast en hebben een hoog draagvermogen. Wij bieden ook 48 mm neuswielen met een luchtband aan, deze worden meestal voor caravans & vouwwagens gebruikt omdat deze regelmatig in het gras staan. Met luchtbanden kan je beter manoeuvreren over het gras en onverharde wegen. Als je niet zeker weet wat je nodig hebt adviseren wij een massief rubberen wiel.

Onze merken

  • AL-KO
  • KNOTT
  • Simol
  • IforWilliams
  • AWD

Hoe bevestig ik een 48 mm neuswiel?

In de meeste gevallen wordt een 48 mm neuswiel bevestigd met een neuswiel klem, disselklem en een set bevestigingsmaterialen. Je kan natuurlijk ook de de neuswiel klem vastlassen, dan heb je geen disselklem en bevestigingsmaterialen nodig.

48 mm neuswiel monteren instructievideo