• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Aanhangernet, Verplicht voor elke lading!

 

Het beste aanhangernet  voor een scherpe prijs

In artikel 5.18.16 van het voertuigreglement ( www.wetten.overheid.nl) is opgenomen dat losse lading deugdelijk moet zijn afgedekt door een aanhangernet.

Onze aanhangwagennetten zijn van een premium geweven kwaliteit en door ons zelf ontwikkeld en specifiek voor ons geproduceerd. Dit is uniek in de branche en alleen daarom kunnen wij deze netten voor deze scherpe prijzen aanbieden.

 

Direct naar ons assortiment groene aanhanger netten

premium aanhanger net

 Direct naar ons assortiment zwarte fijnmazige maasnetten

 

Goedkoop aanhangernet

Wij hechten er waarde aan om aanhangernetten te verkopen die jarenlang meegaan. Uiteraard voor een scherpe prijs. Goedkopere aanhangernetten zijn vaak van dun, enkel geweven materiaal en worden verkocht bij de action, gamma of praxis bijvoorbeeld. Deze netten zijn van een veel lichtere kwaliteit garen en vaak ook niet voorzien van een elastiek welke wij altijd standaard bij onze netten hebben zitten. Let dus altijd goed op met vergelijken dat je hier naar kijkt.

 

Hoe herken je de kwaliteit van een aanhangernet?

  • Welk materiaal? PE of PP. Onze netten zijn dubbel geweven PP materiaal. ( soepel, rekbaar)
  • Welke afmetingen zijn beschikbaar?
  • Zit er een Elastisch koord ingeweven?
  • Is er een dik randtouw van 8 mm?
  • Zit er 1 Jaar garantie op?
  • Zijn ze uit voorraad leverbaar?
Wij zijn er trots op dat onze netten aan al deze eisen voldoen! 
 

Door onze rechtstreekse import hebben de aanhangwagen netten precies de juiste kwaliteit voor professioneel gebruik.

Uiteraard voor de scherpste prijs. Door onze klanten beoordeeld met een 9.1A-kwaliteit aanhangernet.


De basis is een geweven polypropyleen (PP) draad van 3 mm die in tegenstelling tot de veelgebruikte polyethyleen (PE) draden licht en soepel is in gebruik, en ook na langdurige blootstelling aan UV straling soepel blijft!

Een stevig randtouw zorgt voor een sterke omlijsting en wordt gecompleteerd door een ingeweven elastisch koord waardoor het aanhangwagen net eenvoudig aan de bindhaken te bevestigen is.

Waar moet je op letten als je een aanhangernet wilt aanschaffen?

Allereerst het materiaal waarvan het net gemaakt is. PE (Polyetheen) is stugger en minder flexibel dan PP, daarom heeft een maasnet van PP onze voorkeur. De Dikte van het touw. Dit moet tussen de 2 en 4 mm zijn. Het moet namelijk sterk genoeg en flexibel om het goed te kunnen hanteren. Kies ook voor een net die een ingeweven elastiek heeft, hierdoor kan je het net altijd makkelijk opspannen en aan de bindhaken bevestigen. En last but nog least de maaswijdte, hoe kleiner de maaswijdte hoe meer vezels in het net zitten en hoe dichter het net over de lading blijft zitten, dus hoe beter.

Onze netten hebben een maaswijdte van 30mm. En dan natuurlijk nog de prijs. Omdat wij onze netten als enige aanbieder rechtstreeks importeren kunnen wij de beste netten voor een zeer scherpe prijs aan u aanbieden.

Afmetingen aanhangwagen net.

Wij adviseren altijd te kiezen voor een aanhangernet die groter is dan de afmeting van de aanhanger. Hierdoor kan je ook lading die boven de borden uitkomt goed afdekken. Wij raden een afmeting aan met een lengte die 50 tot 70 cm langer -en 50 cm breder is dan de aanhangwagen.

aanhangernet

Wat is het verschil met een aanhangernet van een andere leverancier?

Er zijn natuurlijk veel andere fabrikanten die ook goede netten produceren en winkels en dealers die prima kwaliteit aanhanger netten verkopen. Er is soms wel duidelijk een kwaliteitsverschil te zien met een aanhangernet van bijvoorbeeld de Action en de Gamma. Dit zijn veelal enkel geweven dunne netten welke prima voldoen voor incidenteel gebruik maar geen sterke treklast hebben en niet geschikt voor regelmatig professioneel gebruik.

 

Gaasnet aanhanger

Een fijnmazig gaasnet wordt veel gebruikt voor losliggende lading zoals zand en grond. Groot voordeel van deze netten is dat ze wel luchtdoorlatend zijn maar door de fijnmazige gaten al het andere materiaal tegenhoud. Het materiaal is in tegenstelling tot de groene maasnetten niet elastisch maar blijft daardoor ook niet haken achter punten of hoeken van de lading. Er is wel een elastisch koord ingeweven zodat je het net wel goed kan aanspannen bij de bindhaken van de aanhanger.

gaasnet aanhanger fijnmazig net aanhangwagen

 

 Onze fijnmazig gaasnetten zijn gemaakt van een PE materiaal met een gewicht van 220 gr/m2. Door de versterkte dubbel gezoomde randen en stalen bevestigingsogen zijn dit sterke netten en geschikt voor professioneel gebruik. Veel hoveniers en aannemers gebruiken onze netten voor de uitoefening van hun beroep. Door het elastiek van 8 mm rondom kan het net makkelijk worden opgespannen zodat het precies de lading afdekt. De netten zijn verpakt in een handige draagzak.

Kies het beste net voor een scherpe prijs!


Meer dan 2000 netten op voorraad

Onze netten produceren wij voor aanhangwagen fabrikanten, aanhanger dealers, inkooporganisaties en eindgebruikers. Onze klanten kenmerken zich door een voorkeur van kwaliteit en een eerlijke prijs. Doordat wij onze aanhangwagen netten grootschalig inkopen kunnen wij u deze netten ook voordelig aanbieden!

Niet goed = Geld terug

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit willen dan ook graag alle twijfel wegnemen. Dus mocht ons aanhangwagennet u niet bevallen, dan kunt u deze naar ons retourneren en wij storten het aankoopbedrag weer retour. Meer hierover in onze algemene voorwaarden.

 

Hier een overzicht van al onze product categorieën.