• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Anssems aanhanger onderdelen

Alle Onderdelen voor de Anssems aanhangwagen

Aanhangwagendirect verkoopt meer dan 2000 verschillende onderdelen voor de aanhangwagen direct uit voorraad. Natuurlijk ook onderdelen voor de Anssems aanhanger. 

Bekijk hier het totale aanbod aan aanhangwagen onderdelen.

Anssems GT uitvoering

Anssems BSX uitvoering

Anssems aanhanger

Onderdelen die bij iedere aanhanger vervangen moeten worden zijn bij ieder merk hetzelfde, dus ook bij Anssems aanhangwagens. Het gaat dan om de Banden, Koppeling, Neuswiel en verlichting.

 

Anssems wielen

Veel gebruikte wielen op Anssems aanhangwagens zijn de volgende twee wielen. Het is vaak voordeliger om zelf het complete wiel te vervangen dan een nieuwe band om de oude velg heen te zetten. Je kan het dan eenvoudig zelf doen en het oude wiel kan dan gerecycled worden.

Wij verkopen meer dan 50 verschillende soorten complete wielen direct uit voorraad!

155R13 aanhangerwiel Anssems

195/50r13 aanhangerwiel Anssems

155r13 aanhangerwiel anssems aanhangerwiel 195/50r13 anssems

Anssems koppelingen

Anssems maakt veel gebruik van de Al-Ko remtechniek en dus ook Al-ko oploopremmen met bijbehorende koppelingen. Hierin is er een onderscheid tussen de geremde of ongeremde kogelkoppelingen.

Als je wilt weten of je koppeling is versleten kijk dan naar de aankoppel indicator. Staat deze aangekoppeld niet meer op het groene vinkje? Dan is de koppeling versleten en aan vervanging toe.

Ongeremde Al-ko koppelingen Anssems

Geremde Al-ko koppelingen Anssems

Ongeremde Al-ko koppeling anssems Geremde al-ko koppeling anssems

Anssems neuswiel

Een neuswiel op een Anssems aanhanger is op ongeremde aanhangers een neuswiel met losse klem met een buis van 48 mm. Dit wordt op alle ongeremde aanhangwagens gebruikt. Op de geremde tandemassers wordt vaak een automatisch opklapbaar neuswiel met vierkant koker profiel gebruikt.

Neuswiel met losse klem Anssems

Vierkant opklapbaar neuswiel Anssems

Neuswiel 48 mm anssems neuswiel opklapbaar vierkant 60mm anssems

Inbouw spansluiting zijborden Anssems

Een ander onderdeel wat vaak stuk gaat zijn de inbouwsluitingen van de Anssems plateauwagens. Deze hebben een strakke uitstraling maar wanneer er vuil of ander materiaal tussen zit kan deze sluiting worden ontzet en moeten ze worden vervangen.

De inbouwspansluitingen van de anssems aanhangwagens zijn er in verschillende formaten. Dit is namelijk afhankelijk van de bordwandhoogte van de aanhanger.

  • 30cm
  • 35cm
  • 40 cm

Wij hebben deze allemaal direct uit voorraad leverbaar. 

inbouwspansluiting anssems