Eduard aanhangwagens - De beste aanhanger voor elke toepassing

Aanhangwagendirect is de Eduard aanhanger dealer voor de hele Benelux.

Wij verkopen het complete assortiment EDUARD aanhangwagens vanuit Heerenveen. Zowel voor afhaal maar ook zeker met de mogelijkheid tot bezorging in de gehele Benelux. Niet alleen complete Eduard aanhangwagens maar ook meer dan 2000 verschillende onderdelen hebben wij direct uit voorraad leverbaar.

Aanhangwagendirect

Wij opereren als dealer van Eduard aanhangwagens in de gehele Benelux maar zijn ook zeker lokaal heel actief in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het is ook altijd mogelijk om aanhangwagens en onderdelen te komen afhalen.

Er is een handige configurator welke je in staat stelt om in een 3D model precies te laten zien hoe de aanhanger van je keuze er uit komt te zien.  Stel eenvoudig zelf je Eduard trailer samen en kom meteen de prijs te weten

Check hier de actuele voorraad EDUARD aanhangwagens

Eduard plateauwagens

Plateauwagens van Eduard zijn een combinatie van efficiënte engineering en gebruik van A-merken voor de reminrichting. Plateauwagens zijn aanhangwagens welke de wielen onder de laadvloer hebben zitten waardoor je de aanhanger eenvoudig van de alle kanten kan laden. Het is ook mogelijk alle zijborden te verwijderen waardoor je een vlakke laadvloer hebt. De plateauwagen is een goed alternatief van de traditionele bakwagen. Hiervan is vaak de laadvloer wel lager maar als je gebruikt maakt van de configuratie van een Eduard plateauwagen kan deze ook uitgerust worden met 10 inch wielen en heeft dan nog maar een laadvloerhoogte van 56 cm. Stel hier eenvoudig je eigen plateauwagen samen.

Een scherpe prijsstelling voor de aanhangwagen maar ook een goede service als basis voor een jarenlange samenwerking

multitransporter eduardEduard Multitransporters

Naast dezelfde uitstraling en uiterlijk van de plateauwagen heeft de multitransporter een extra uitrusting; een ander chassis met extra dwarsligger en daarin opbergvakken voor de oprijplaten ook wordt deze trailer standaard uitgerust met een handlier. Dit maakt de Eduard multitransporter tot een alleskunner welke je als normale plateauwagen kan gebruiken maar ook als auto/machine transporter. Configureer hier zelf je multitransporter naar keuze.

Eduard Kippers

eduard kipper

De kipper heeft Eduard nu 3 jaar in het assortiment en heeft er voor gezorgd dat de groei in een stroomversnelling is gekomen. Door gebruik te maken van een sterke 3-traps cylinder (ook los verkrijgbaar) die wel 12 ton kan drukken en een laadvloer die met een staalplaat (los verkrijgbaar) is uitgerust. Uiteraard ook achterwaarts kiepbaar of compleet 3 zijdig. Stel zelf je kipper samen met onze handige configurator.

 

eduard multitransporter

Eduard Autoambulance

De absolute musthave voor iedere autohandelaar en hobbyist die vaak auto's vervoerd. Dit doe je graag veilig en natuurlijk met het juister materiaal. De autotransporters van Eduard zijn plateauwagens met dus een vlakke laadvloer. Deze is vlak of uitgerust met een reling. Hierdoor kan je altijd de autotransport spanbanden makkelijk bevestigen. Maak een keuze uit de 4, 5 of 6 meter variant. Alle transporters zijn verkrijgbaar in 2 meter breed of 2,20 breed. Zo past iedere auto er op!

Eduard Machinetransporter

machinetransporter eduard met oprijplaat over hele breedte brede oprijplaat machines transporterenHoe handig is een aanhanger die zowel kan kippen als lading kan vervoeren. Dat is ideaal om rijdend materieel op te vervoeren. Je kiept de aanhanger zodanig dat de oprijklep op oprijplaten de oprijhoek zo verkleinen dat je eenvoudig er op kan rijden. Rust de machinetransporter uit met loofrekken of opzetborden en maak hem ook multifunctioneel inzetbaar als plateauwagen. Ideaal voor hovenier of grondwerker.

 

Eduard aanhangwagens 

Eduard trailers is zeker de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd merk met een jaarlijkse verkoop van meer dan 20.000 aanhangwagens in heel Europa. Eduard trailers maakt gebruik van gerenommeerde merken voor de reminrichting zoals KnottAL-KO en WAP.  Het samenspel om tot de ideale aanhanger te komen is het resultaat van doordachte engineering. 

Er is een keuze uit meer dan 3000 configuraties waarin je zelf een aanhanger kan samenstellen, wij leveren deze dan in twee weken uit. 

Duitsland staat bekend als de meest kritische markt op het gebied van kwaliteitseisen van een aanhanger en laat dit nu net de grootste afzetmarkt van Eduard zijn.

Natuurlijk altijd met een jaar garantie op alle geïnstalleerde onderdelen.

Historie Eduard Trailers

eduard verkooppunt aanhangwagendirect.nl friesland noordenEduard Saris is oprichter en eigenaar van Eduard trailers. Na ervaring te hebben opgedaan bij Saris is hij in 2001 begonnen met de handel en productie van aanhangwagens. Uniek in de bedrijfsvoering in vergelijking tot andere fabrikanten is de start van de productie na order. Dit betekent dat alle onderdelen op voorraad zijn en pas geassembleerd worden wanneer deze besteld zijn. Hierdoor is het mogelijk om 3000 verschillende configuraties binnen 10 werkdagen aan ons uit te leveren!

Inmiddels is er in 2021 de nieuwbouw opgeleverd met een productielocatie van maar liefst 20000m2. Genoeg capaciteit om maar liefst 500 aanhangwagens per dag te maken! Met het huidige aanbod Eduard aanhangwagens kunnen daar de groeiambities meer worden waargemaakt.

Vragen over Eduard aanhangers?

Er is veel vraag van eindgebruikers om kennis te delen en vragen te stellen. Als EDUARD dealer werken wij dagelijks met aanhangwagens van hoofdzakelijk Eduard. Hierdoor hebben wij veel specialistische kennis die u net even verder kan helpen. Wij kunnen de benodigde onderdelen leveren of als vraagbaak dienen bij problemen waar u tegen aan loopt. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over de EDUARD aanhangers.

Eduard aanhanger onderdelen

Voor de meeste typen plateauwagens van Eduard wordt gebruikt gemaakt van Knott of AL-KO ondersteltechniek, beide toonaangevende spelers in de aanhangwagen markt die bijvoorbeeld ook veel onderdelen levert aan SARIS aanhangwagens. Aspöck is marktleider in verlichting voor aanhangwagens en blinkt uit in duurzaamheid en vochtbestendigheid en wordt door alle premium merken gebruikt in de afmontage van aanhangers.

Als EDUARD dealer leveren wij alle originele onderdelen van uw EDUARD aanhanger. Van verlichting tot de wielen maar ook complete vloerplaten hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Eduard maakt in de montage gebruik van Knott dan wel AL-KO rem onderdelen.

Wij hebben een selectie gemaakt van de onderdelen die het meest vervangen worden van een EDUARD aanhangwagen. Dit zijn de "normale" slijtage onderdelen zoals bijvoorbeeld de remschoenen maar ook de banden en velgen van Eduard.

Veel gebruikte remschoenen sets voor Eduard trailersEduard remschoenen

Heb je een nieuwe remschoenen set nodig voor je aanhanger? Dan is de kans groot dat je een Knott remschoenenset of AL-KO remschoenenset nodig hebt. Weet je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Aspock verlichting voor Eduard trailers

Eduard aanhanger verlichtingIs de Aspock verlichting van je Eduard trailer kapot? Dan kan je deze eenvoudig zelf vervangen voor nieuwe Aspock verlichting.

Geremde assen en ongeremde assen voor Eduard trailers

Knott assen EduardBij de producten van trailers maakt Eduard gebruikt van Knott of AL-KO assen (zowel geremd als ongeremd). Knott en AL-KO maken bij gebruikt van hoogwaardige materialen en staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten die jaren lang mee gaan.

Zowel Knott en AL-KO worden door de meeste aanhanger fabrikanten gebruikt in de montage van trailers.

Weet je niet helemaal zeker welke as je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Hang en sluitwerk voor Eduard trailers

Eduard importeert zelf haar onderdelen die gebruikt worden voor het monteren van hang en sluitwerk. Doordat wij rechtstreeks bij Eduard importeren kunnen wij ook het door hen gebruikte hang en sluitwerk leveren.

Een overzicht van hang en sluitwerk.

Banden, velgen & complete wielen voor Eduard trailers

Complete wielen

Eduard maakt bij de montage gebruik van kwalitatief goede wielen, wij leveren deze zelfde wielen. Bekijk ons assortiment banden en wielen.

Weet je niet zeker welke wielen je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Oploopremmen voor Eduard aanhangersKNOTT Oplooprem KFG35 (3500kg) V-dissel met konsole voor neuswiel

Bij de montage van Eduard trailers wordt gebruik gemaakt van een Knott of AL-KO oplooprem.

Hier vind je ons overzicht Knott oploopremmen

Hier vind je ons overzicht AL-KO oploopremmen

Niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier een impressie film over de productie van Eduard aanhangwagens

Bekijk hier ons assortiment Eduard trailers en toebehoren

Eduard plateauwagens

Eduard plateauwagens

Eduard multitransporters

Eduard multitransporters

Eduard autotransporters

Eduard autotransporters

Eduard kippers

Eduard kippers

Eduard machinetransporters

Eduard machinetransporters

Extra toebehoren voor Eduard trailers

Overzicht onderdelen