• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Eduard aanhangwagens - direct uit voorraad leverbaar

Eduard aanhanger dealer Frieslandeduard trailers friesland noord nederland noorden goedkoop

Wij zijn een trotse Eduard dealer gevestigd in Heerenveen. Wij verkopen niet alleen alle complete Eduard aanhangwagens maar hebben ook meer dan 2000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. De onderdelen verkopen wij in de gehele Benelux online en voor de Eduard aanhangwagens gelden wij als Traileroutlet die hoofdzakelijk in de Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe aanhangers verkoopt.

Stel eenvoudig zelf je Eduard trailer samen en kom meteen de prijs te weten

Eduard plateauwagens

Plateauwagens van EDUARD zijn een combinatie van efficiënte engineering en gebruik van A-merken voor de reminrichting. Plateauwagens zijn aanhangwagens welke de wielen onder de laadvloer hebben zitten waardoor je de aanhanger ook eenvoudig van de zijkant kan laden. Het is ook mogelijk alle zijborden te verwijderen waardoor je een vlakke laadvloer hebt. De plateauwagen is een goed alternatief van de traditionele bakwagen. Hiervan is vaak de laadvloer wel lager maar als je gebruikt maakt van de configuratie van een EDUARD plateauwagen kan deze ook uitgerust worden met 10 inch wielen en heeft dan nog maar een laadvloerhoogte van 56 cm. Stel hier eenvoudig je eigen plateauwagen samen.

Onze visie: Een scherpe prijsstelling voor de aanhangwagens maar ook een goede service als basis voor een jarenlange samenwerking

Eduard Multitransporterseduard multitransporters nederland noorden friesland

Naast dezelfde uitstraling en uiterlijk van de plateauwagen heeft de multitransporter een extra uitrusting; een ander chassis met extra dwarsligger en daarin opbergvakken voor de oprijplaten ook wordt deze trailer standaard uitgerust met een handlier. Dit maakt de Eduard multitransporter tot een alleskunner welke je als normale plateauwagen kan gebruiken maar ook als auto/machine transporter. Configureer hier zelf je multitransporter naar keuze.

Eduard Kipperseduard kieper kipper trailer 4 kanten

De kipper heeft EDUARD nu 3 jaar in het assortiment en heeft er voor gezorgd dat de groei in een stroomversnelling is gekomen. Door gebruik te maken van een sterke 3-traps cylinder (ook los verkrijgbaar) die wel 12 ton kan drukken en een laadvloer die met een staalplaat (los verkrijgbaar) is uitgerust. Uiteraard ook achterwaarts kiepbaar of compleet 3 zijdig. Stel zelf je kipper samen met onze handige configurator.

Eduard aanhangwagens ervaring

Eduard trailers is zeker de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd merk met een jaarlijkse verkoop van meer dan 20.000 aanhangwagens in heel Europa. Eduard trailers maakt gebruik van gerenommeerde merken voor de reminrichting zoals KnottAL-KO en WAP.  Het samenspel om tot de ideale aanhanger te komen is het resultaat van doordachte engineering. 

Er is een keuze uit meer dan 3000 configuraties waarin je zelf een aanhanger kan samenstellen, wij leveren deze dan in twee weken uit. Duitsland staat bekend als de meest kritische markt op het gebied van aanhangwagens en laat dit nu net de grootste afzetmarkt van EDUARD zijn. Natuurlijk altijd met een jaar garantie op alle geïnstalleerde onderdelen.

Eduard Aanhangwagens forum

Er is veel vraag van eindgebruikers om kennis te delen en vragen te stellen. Als EDUARD dealer werken wij dagelijks met aanhangwagens van hoofdzakelijk EDUARD. Hierdoor hebben wij veel specialistische kennis die u net even verder kan helpen. Wij kunnen de benodigde onderdelen leveren of als vraagbaak dienen bij problemen waar u tegen aan loopt. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over de EDUARD aanhangers.

EDUARD aanhanger onderdelen

Voor de meeste typen plateauwagens van EDUARD wordt gebruikt gemaakt van Knott of AL-KO ondersteltechniek, beide toonaangevende spelers in de aanhangwagen markt die bijvoorbeeld ook veel onderdelen levert aan SARIS aanhangwagens. Aspöck is marktleider in verlichting voor aanhangwagens en blinkt uit in duurzaamheid en vochtbestendigheid en wordt door alle premium merken gebruikt in de afmontage van aanhangers.

Als EDUARD dealer leveren wij alle originele onderdelen van uw EDUARD aanhanger. Van verlichting tot de wielen maar ook complete vloerplaten hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Eduard maakt in de montage gebruik van Knott dan wel AL-KO rem onderdelen.

Wij hebben een selectie gemaakt van de onderdelen die het meest vervangen worden van een EDUARD aanhangwagen. Dit zijn de "normale" slijtage onderdelen zoals bijvoorbeeld de remschoenen maar ook de banden en velgen van Eduard.

Veel gebruikte remschoenen sets voor Eduard trailersEduard remschoenen

Heb je een nieuwe remschoenen set nodig voor je aanhanger? Dan is de kans groot dat je een Knott remschoenenset of AL-KO remschoenenset nodig hebt. Weet je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Aspock verlichting voor Eduard trailers

Is de Aspock verlichting van je Eduard trailer kapot? Dan kan je deze eenvoudig zelf vervangen voor nieuwe Aspock verlichting.

Eduard aanhanger verlichting

Geremde en ongeremde assen voor Eduard trailers

Bij de producten van trailers maakt Eduard gebruikt van Knott of AL-KO assen (zowel geremd als ongeremd). Knott en AL-KO maken bij gebruikt van hoogwaardige materialen en staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten die jaren lang mee gaan.

Zowel Knott en AL-KO worden door de meeste aanhanger fabrikanten gebruikt in de montage van trailers.

Knott assen Eduard

Weet je niet helemaal zeker welke as je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Hang en sluitwerk voor Eduard trailers

Eduard importeerd zelf haar onderdelen die gebruikt worden voor het monteren van hang en sluit werk. Doordat wij rechtstreeks bij Eduard importeren kunnen wij ook het door hen gebruikte hang en sluitwerk leveren.

Een overzicht van deze materialen vind je hier.

Banden, velgen & complete wielen voor Eduard trailers

Eduard maakt bij de montage gebruik van kwalitatief goede wielen, wij leveren deze zelfde wielen. Ons overzicht banden en wielen vind je hier.

Complete wielen

Weet je niet zeker welke wielen je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Oploopremmen voor Eduard aanhangersKNOTT Oplooprem KFG35 (3500kg) V-dissel met konsole voor neuswiel

Bij de montage van Eduard trailers wordt gebruik gemaakt van een Knott of AL-KO oplooprem.

Hier vind je ons overzicht Knott oploopremmen

Hier vind je ons overzicht AL-KO oploopremmen

Niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Hieronder vind je een impressie film over de productie van EDUARD aanhangwagens

Overzicht onderdelen